Tam otomatik alın hb de indirim var siemenste bir bakın isterseniz
Kullanmış biri olarak ben de yorum yapayım.ofisinizi bilemiyorum ancak ofiste öğütecekseniz kahvenizi, kahveyi öğüt, portafiltreye aktar, tampla, kenara bulaşanları sıyır, flushla, espressoyu yap, süt köpürt, portafiltreyi boşalt ve temizle. Bu rutin hem kısa değil hem de öğütülmüş kahve inanılmaz bir hızla her yere bulaşıyor bu yüzden tam otomatik önermiştim. 4.000 civarına alabileceğiniz sıfır makineler (kurlar sağolsun) sadece basınçlı sepetli espresso makineleri olur. Naçizane öneri bari delonghi ec serisi falan almayın en azından Gaggia Carezza tercih edin. Hem 4.000 bütçe ile üzerine idare edebilecek elektrikli bir değirmende alabilirsiniz.
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Selamlar. Ofis için ev tipi latte americano macchiato espresso yapabileceğimiz çabuk bozulmayan makine önerisi alabilir miyim? Ofiste 10 kişiyiz günde en az 10 tane yapılır tşk (Bütçe: 4.000 ve sıfır ürün tercihimiz)
Evet ama latte art yapamazlarBu tam otomatiklerin hepsi kahve ve sütü bariz ayrı yapan ve üstteki sütün tamamen bembeyaz olmasını sağlayan makineler mi? Ben kendim de yapmak istiyorum art falan öğrenmek istiyorum. Kahve ile köpük karışsın istiyorum![]()
Bu tam otomatiklerin hepsi kahve ve sütü bariz ayrı yapan ve üstteki sütün tamamen bembeyaz olmasını sağlayan makineler mi? Ben kendim de yapmak istiyorum art falan öğrenmek istiyorum. Kahve ile köpük karışsın istiyorum![]()
Evet Var Ama biraz daha keseyi açmanız lazımBu tam otomatiklerin hepsi kahve ve sütü bariz ayrı yapan ve üstteki sütün tamamen bembeyaz olmasını sağlayan makineler mi? Ben kendim de yapmak istiyorum art falan öğrenmek istiyorum. Kahve ile köpük karışsın istiyorum![]()
Harika görünüyorBende gaggia da var Philips tam otomatik makine de var art yapabilirsiniz hatta frenchpress ile de ama tecrübe gerekir. Ben tam otomatik makineler art yapamaz diyenlere katılmıyorum sonucu da ektedir.![]()
Nespresso ile espresso evrenine girilmez anca sütlü kahve vs yapmak için olur kapsül makineler. Espresso evrenine girmek istiyorsanız Taze iyi kavrum kaliteli çekirdek ve ortalama bir değirmen şart makinede birazcık iyi olmalı çok mükemmel olmasına gerek yok 2.El beko olabilir 600 Tl civarına fiyat performans ürünüdürNespresso hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi espresso evrenine giriş yapmadım ama başlangıç olabilir mi bunun için kahvelerini kendi sitesinden mi almak gerekiyor yoksa bu davidoff,jacobs gibi markalar da kullanılabiliyor mu kapsülleri? Bir de hangi makinayı almak lazım iyi bi kahve için?
Misafirler için evde ve iş yerimde Nespresso kullanıyorum. Gerçek espresso hazzını almanız mümkün değil tabiiki ama kahveyi çok dert etmeyen misafirler için yeterli oluyorNespresso hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi espresso evrenine giriş yapmadım ama başlangıç olabilir mi bunun için kahvelerini kendi sitesinden mi almak gerekiyor yoksa bu davidoff,jacobs gibi markalar da kullanılabiliyor mu kapsülleri? Bir de hangi makinayı almak lazım iyi bi kahve için?