• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ev Tipi Espresso Makinesi Önerisi

Fred kalın ogutumde daha basarisizmis.Espressoda memnun kaldiniz o zaman siz de? Statik nasildi acaba? Etrafa cok saçiyor mu?
Evet bir sıkıntısı da oydu.Tozlar üzerine biraz fazla yapışıyordu fakat espresso performansına göre ihmal edilebilir bence.

1,5 yıl fred+grace ikilisini kullandım sonra perfetto+bianca ikilisine yükselttim.Açıkçası siyah-beyaz kadar farklı bir espresso olmadı.Bana kalırsa bu fredin perfetto kadar başarılı espresso öğüttüğünü gösterir.Öğütümü büyükttükçe fredin eksikleri ortaya çıkmaya başlıyor.

Bir bianca kullanıcısı daha yakalandı :) bianca başlığını biraz daha aktif tutmamız lazım

Bir bianca kullanıcısı daha yakalandı :) bianca başlığını biraz daha aktif tutmamız lazım

Varmıydı başlık? Tabi paylaşım yapsak güzel olur.Yavaş yavaş eklemeler yapmak istiyorum ben.

Merhaba arkadaşlar. Evde kullanabileceğimiz ard arda 2-3 kahveyi çıkarabilecek, basınç açısından yeterli espresso makinesi öneriniz var mı? Gönül linea mini istiyor fakat bütçem en fazla 4-5 bin😂 Bu civarda alacağım espresso makinesinden fayda göremez miyim yoksa? Evde delonghi eco310 kullanıyorum ucuz olduğundan aldım ama zerre kadar tatmin etmiyor
Tek kaşıklı malesef 2.el makinelere girmeniz gerekir. 5 size tatmin edecek düzgün bir espresso elde ediceğiniz makine bulmak zor .
Cimbali Junior
La San Marco 20/20 Plug & Play olabilir.

6-7k bütçe ile @Metehan ’ın Lelit Grace makinasını alır yanına birde elektrikli değirmen koyardım.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aranıza yeni katıldım bende bir öneride bulunak istiyorum 1 yıl önce aşağıdaki cihazı aldım gayet memnunum buhar gücü gayet yeterli birde çift buhar kolu mevcut cihazda iş yerinde kullanıyorum

Geri