• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espressolab

İndirim kuponu var diye öyle bi siteye bakayım dedim, karşıma çıkan tablo;
Espressolab ve Ninty Plus, enteresan. 🤔
(Yeni görüyor olmam dışında problem yok galiba.)

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20240531_152554_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20240531_152554_Samsung Internet.jpg
    59.9 KB · Görüntüleme: 207
İndirim kuponu var diye öyle bi siteye bakayım dedim, karşıma çıkan tablo;
Espressolab ve Ninty Plus, enteresan. 🤔
(Yeni görüyor olmam dışında problem yok galiba.)
Kule'nin fiyatı kule gibi, çoğunun aşamayacağı cinsten bi' kule... :)

Kule'nin bilgilerinden ilginç kısımlar;

Tür: Karışık Ata Tohumu
İşlenme Türü: Yeni/Tescilli

:)

Böyle Ninty Plus falan filan iyi kandırıyorlar milleti. 5-6 yıl önceki hallerinden eser yok. Eylül'de gitmiştim en son kahvelere 20-40 tl arası zam yapmışlardı. Üç günde bir dükkan açmaları da siyasi bağlantının bir sonucu. Ben şahsen kendilerini övemem çünkü kötüler. hem kahve kaliteleri hem çekirdek kaliteleri kötü ayrıca bir zincir kahveciye göre oldukça pahalılar.

Çekirdek kavrumları çok başarılı beni şaşırttılar. Çekirdek kalitesi'de çok iyi zincir kahveci olması sizi yanıltmasın. Çoğu 3. Dalga nitelikli kavurucunun 700 - 800 Tl yazacakları çekirdeği 330 Tl gibi rakamlara alabilirsiniz Trendyol indirimi ile 300 Tl li rakamlara geliyor. Taze kavrum gönderiliyor.

Espressolab El Salvador El Cerro Anacafe 250 G - Favorim oldu.​

Çekirdek olarak almadım ama yeni açılan Alanya şubesinde denedim. Beni şaşırtan şey 2 farklı nitelikli espresso çekirdeklerinin olmasıydı. Biri bir Kolombiya diğeri Etiyopya'ydı. Mükemmel olmasa da başarılıydılar. Espresso sıcaklığı ile ilgili sorunu baristaya ilettiğimde yeni bir espresso hazırlayıp ikram da ettiler. Benden geçer not aldı şimdilik diyebilirim. Pour over denemedim.

starbucks'tan bir klik iyi
bilindik roastery'lerden 3-5 klik kötü
klikler standart aks🤓:LOL:

Starbucks ile arasında bence bir kaç klik vardır hocam bence ya :) Istanbulda ağırlıklı olarak Espressolab - Nero ve Starbuckstan alıyorum. Bence diğerlerine oranla kahve kalitesi daha iyi. Eskiden çok daha iyiydi tabi orası ayrı ama bence diğerleriyle arasında halen fark var diye düşünüyorum.

Genellikle ortamları güzel oluyor özellikle yeni açılan mekanları 🤌 Her zaman evde olmuyor sosyalleşmek için çıktığım zaman Espressolab tercih ediyorum. Bana göre zincir kahvecilerinin en iyisi. Her ne kadar tüketmesem de white mokkalarda falan gerçek belçika çikolatasını eriterek kullanmaları beni etkiledi (Starbucks toz kullanıyor diğerleri genelde şurup). Hatta birinde bu konuyu sordum hemen çikolatadan ikram ettiler tadım için. İlgileri güzel. Ankarada pek yok ne yazık ki (coffeeelab diye bir yer var beş para etmez)

Etiyopya'sını espresso olarak denedim. Sadece odunsuluk alabildim. Tadım notalarında şeker yazıyor, belki de şeker kamışı demek istediler.
Bir de 4 aylık kavrumun taze olduğu söylendi.

Bir arkadaşımza jura z10 var. Juan valdez narino çekirdek almış carrefourdan, hayatında içtiği en iyi kahveleri içmiş. 2 aylık kavrum bulmuş. Enteresan geldi bana

Geri