• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espressolab

svidrigaylov

Yeni Üye
İsim
Ali
Geçtiğimiz günlerde Espressolab'den ilk kez alışveriş yaptım. Deneme setinden 2 adet aldım (sette bir adet blend de var). Ancak kutuda veya paketlerde kavrum tarihi göremedim. Ayrıca kahvelerin ikisini denedim ikiside dark roasted idi. Paketleme zaten istifleme gibi zar zor sıkıştırılmış bir kutuydu. Sosyal medyadaki imajlarından çok uzak bir deneyimdi yaşadığım. Bu elemanlar 3rd wave bir kavurucu mu yoksa Starbucks muadili zincir bir roaster mı sadece? Bu mecrada yeniyim, yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden:coffee:

Yakın bir zamanda yol üstünde denk gelip Blend kahvelerinden V60 demlemelerini istedim. Çok iyi diyemeyeceğim ama üzmeyen bir kahve oldu. Memnun kaldım diyebilirim.

Benim de çok merak ettiğim bir konu. Sosyal medyayı çok iyi kullanıyorlar. Bakalım deneyimleyen memnun kalan ya da kalmayan kişiler çıkacak mı 🙂

Selamlar,

Sipariş verdiğiniz internet sitesi var mı?Kahvelerinin künyelerine bakalım.

yola 3rd wave olarak çıkmış ama şubeleştikçe kalitesini maalesef aratır bir kahveci olmuştur. bir ara yurtdşına çıkmadan önce Miran diye bir arkadaş kavuruyordu kahveleri, fena değildi, Miran şimdi yurtdışında.
benim gözümde kötünün iyisidir, kahve hususunda 3rd wave diyebiliriz, kahve künyeleri vs.. açıdan ancak tatsal olarak deneyip karar vermek lazım. kahve dışındaki ürünleri, soğuk içecekleri vs. de standartın üstünde olduğunu da belirteyim.

yola 3rd wave olarak çıkmış ama şubeleştikçe kalitesini maalesef aratır bir kahveci olmuştur. bir ara yurtdşına çıkmadan önce Miran diye bir arkadaş kavuruyordu kahveleri, fena değildi, Miran şimdi yurtdışında.
benim gözümde kötünün iyisidir, kahve hususunda 3rd wave diyebiliriz, kahve künyeleri vs.. açıdan ancak tatsal olarak deneyip karar vermek lazım. kahve dışındaki ürünleri, soğuk içecekleri vs. de standartın üstünde olduğunu da belirteyim.

Selamlar Arkadaşlar,

Kahvelerin künyeleri yeterince dolu.Lakin @puspus un yukarıdaki değerli yorumuna katılmama içten değil,deneyimlemeli ve öyle yorumlamalı.Çekirdeğin künyesi ne kadar dolu olursa olsun yada çekirdek ne kadar nitelikli olursa olsun son dokuşu yapan kavurucununda meziyetleri önemli.

Geçtiğimiz günlerde Espressolab'den ilk kez alışveriş yaptım. Deneme setinden 2 adet aldım (sette bir adet blend de var). Ancak kutuda veya paketlerde kavrum tarihi göremedim. Ayrıca kahvelerin ikisini denedim ikiside dark roasted idi. Paketleme zaten istifleme gibi zar zor sıkıştırılmış bir kutuydu. Sosyal medyadaki imajlarından çok uzak bir deneyimdi yaşadığım. Bu elemanlar 3rd wave bir kavurucu mu yoksa Starbucks muadili zincir bir roaster mı sadece? Bu mecrada yeniyim, yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden:coffee:
Bana kalırsa ne starbucks kadar kötü, ne 3rd wave olacak kadar iyiler. Zincir arttıkça kavurdukları kahvenin stabilliği de baristaların niteliği de düşüyor bana kalırsa. Aralarında elbette istisna vardır tabi. Ayrıca kullandıkları ekipmanların kalitesi de fazlasıyla göze çarpıyor

Bugün Kenya Nyerı Imara AB kahvelerini v60 olarak demletme şansı buldum. Uzun süredir ekipmanlarımdan uzağım bu kapsamda izlerken özlediğimi farkettim.

Tda geldiğimizde normal filtre kahveye göre çok daha iyiyken kendi yaptıklarıma göre daha acı bir kahve içtim.

Filtre kahve normal fiyatını bilmiyorum ama v60 için 20₺ ödedim.

Ekipmanından uzak olan birisi için denemeye değerdi.

Değerli Arkadaşlar merhaba,

Espressolab üzerinden 250gr paketli kahvelerden deneyimleyen oldu mu?

Hazır ücretsiz alma imkanım varken değerlendirmek isterim. ( 40 Labcoin sayesinde)

Geçen hafta bayram tatilinde tüm kargolar ve kavurucular kapalı olduğundan evin yakınında ki espresso laba gittim. Daha önce hiç gitmemiştim.250 gr lık etiyopya sidamo aldım.

Baya bir ilgilendiler, eşimle gittğimden bize filtre kahve ısmarladılar. Bu ilgileri çok hoşuma gitti.

ertesi gün kahveyi v60 olarak denedim kendi öğütücümle. Ve gerçekten acı olmayan, kutuda ki tatları veren stabil bir kahve deneyimi oldu. Açıkcası petradan almıştım son 2 aydır kahveleri ve 250 gramı 100-120 tl lik kahvelerden daha iyiydi.

Şimdi kahvem bitti ve ne alayım bu sefer diye bakarken istegelsin uygulamasında indirim olduğunu gördüm espresso lab ürünlerinde. Birde üzerine 120 tl ye 30 tl indirim vs derken 250 gr lık 3 paket aldım . 1 tanesi 40 tl ye geldi..

aldıklarım etiyopya yirgacheff. Gelince yazarım tekrar.

istegelsin ile ilk alisveris deneyimim cok sacma oldu.
ptesi gunu yukarida ki son mesaji atmistim.ptesi aksam 10 teslimat secmistim.

ptesi urunler teslim edilmedi rica ettiler sali getirelim.yine gelmedi,aradilar carsamba 12 ye dek getirecegiz.simdi de az once aradilar urunleri iptal ettik cok yogunuz kusura bakmayin diyorlar.

boyle rezillik olmaz.

Bana göre bir çok kahvesini tukettigim için evime yakın kahvesiz kaldığım dönemde açıkçası çoğu kavurucu ya göre iyi diyebilirim. Standart üzerinde en azından tabiki daha iyiler var .ayrıca her gittiğimde espresso olsun filtre kahve olsun hep ikram ediyorlar.

Gaziantep'e açılmış bir şubesi.

Bir uğradım, single origin espresso içmek için niyetlenmiştim. Espresso olarak sadece blend demliyoruz dediler. :oops:

Yorumlar beni şaşırttı açıkçası, daha kötü olduğunu tahmin etmiştim, ilk fırsatta deneyeceğim :)

instagramda hep gordugum sutis reklamindan sonra dondurmalarini siparis verdim ( cok guzel bu arada manda sutlu,1 kg 50 tl ) ,bir soru icin sutisi aradim ilginctir ki espresso lab icin 2 ye sutis icin 1 e basin filan dedi.bu espresso lab sutisin sanirim.

instagramda hep gordugum sutis reklamindan sonra dondurmalarini siparis verdim ( cok guzel bu arada manda sutlu,1 kg 50 tl ) ,bir soru icin sutisi aradim ilginctir ki espresso lab icin 2 ye sutis icin 1 e basin filan dedi.bu espresso lab sutisin sanirim.
Sütiş siparişi için minimum sepet tutarı varmış. Dondurma dışında memnun kaldığınız bir ürünü var mıdır?

Sütiş siparişi için minimum sepet tutarı varmış. Dondurma dışında memnun kaldığınız bir ürünü var mıdır?
evimin yaninda sutis vardi kahvaltilik urunleri cok guzel ama baktigimda baya yuksek fiyat oldugunu gordum.
birde dondurmalarin gelme ve tasima olaylari kusursuz.
kopuk kutuda kuru buzlu.

dondurmasi cok guzel ama tavsiye ederim.100 tl ye 2 kg.bizim burada ( beylikduzu ) 1 kg dondurma 120 den basliyor.

istegelsin rezaletinden sonra direk espressolabin kendisinden siparis vermistim.bugun geldi kahveler 29.07 kavrum.

250 gramliklari acmadim ancak 5 x 50 gr olanin icinde ki etiyopya yirge yi actim degassing i beklemeden cok merak ettim cunku.

kesinlikle su hali ile simdiye dek kullandigim en iyi 3 cekirdek arasina girer..

kavrum isi cok onemli.bu Yirgacheffe cekirdegini en az 5 farkli kavurucudan denemistim.ve ilk defa meyvemsi tadi burada aldim.

demlemem v60. 20 gr x 17ml su kullaniyorum. 90 derece ve dokum 70+70 + 200

simdiye dek denedigim sidamo ve yirge ye sahsen tam not veriyorum.

Geri