Daha fazla
- Espresso Makinesi
- Rocket Cinquantotto
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
- Ekipmanlar
- V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
@KraLpc aslında lelit grace pl81t size yeterli olabilirdi başlangıç için. bianca için biraz yüzme bilmeden okyanusa atlamış gibi olmuş. bence @NoDRaC ne diyorsa çok iyi dinleyin derim. Facebook'ta lelit biancacıların bir grubu var yanlış hatırlamıyorsam bir de onu araştırın.
bianca gibi makineler aslında espresso'yu sütsüz sevenlere yönelik desek daha doğru olur. Espresso bazlı sütlü kahveler için alt modellerde tercih edilebilir. bunu size özel değil tabi başlığın altında bulunması için yazdım
. Birde öğütücünüz nedir onu göremedim.Öğütücü çok ama çok önemli espresso'da.
*iç ses: gel lelit grace pl81t 'yi veriyim hocam sana yanında 50 kg kabuklu sende bana biancayı ver
Şimdiden başarılar afiyet olsun.
bianca gibi makineler aslında espresso'yu sütsüz sevenlere yönelik desek daha doğru olur. Espresso bazlı sütlü kahveler için alt modellerde tercih edilebilir. bunu size özel değil tabi başlığın altında bulunması için yazdım
*iç ses: gel lelit grace pl81t 'yi veriyim hocam sana yanında 50 kg kabuklu sende bana biancayı ver
Şimdiden başarılar afiyet olsun.