• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Önerisi

Erdem Petrozi

Yeni Üye
İsim
Erdem
Daha fazla  
İsim
Erdem
Herkese selam ve saygılar,
Espresso önerisi almak istiyorum, yeni olduğum için deneyimleme aşamasındayım, tat ve zevk olayı tamamen kişisel damak tadı meselesi fakat beğenmeyeceğimi zannetmiyorum. Lavazza crema e aroma kullanıyorum şuan fena değil, yine lavazzadan devam edip gold selection ı merak etmekteyim, bal ve badem notaları diyor hoş bir aroma olacağını düşünüyorum, benim için sertliktense(tabiki sert olur) aroma lezzeti önemli. Şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.

Paketli gıdaları bırak 😀 aylık alımlar oluyor indirimli şekilde herkes bütçesine gire kahve alıyor espersso bundle lar yada kahvelerin içeriklerine bakarak alım yaparsın sonrası gelir
Arama yerine merek ettiğin şeyi espresso kahve ,tavsiye kahve vs yazarak yada gecmis paylaşımlara bakarak bugün içtiğin espersso vs da kavurucular hakkında bilgi sahibi olursun

Geri