• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso hızlı içilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fast24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki fırtla içtikten sonra personelin başka birşey içmeyecek misiniz bakışına maruz kalmak.

Rakıcıların bira içenlere "hammallık" demesi gibi ben de espressoya düştükten sonra filtreye aynı benzetmeyi yapmaya başladım ama filtreden de vazgeçemiyoruz elbette.
Fakat haftasonu izin günü sabahı yayıla yayıla hazırlanıp içildikten sonra bile uzun süre damakta kalması, bardağın yıkanmadan evvel verdiği koku ;)
Yarın sabah olsa da...

Filtrede tat ve aroma kovalıyorsun; ilk,orta ve son bölümler başka başka. Bu filtrenin cazibesi.

Espressoda ise neredeyse tek seferde patlayan şeker gibi ağzında tatlar aromalar patlamaya başlıyor. Bitmedi, hediyesi de en az yarım saat boyunca çakır keyif geziyorsun.

İki yudum içeceği içmek için yarım saat sabredebilen insan hayatın tüm zorluklarının içinden kolayca geçer bence, o nasıl sabırdır. Ben espresso ısmarladığımda masaya bile oturmuyorum, ayakta yuvarlayıp yoluma devam ediyorum. Bence espresso bir işletmenin kahveye yaklaşımını yakalamanın en hızlı ve ucuz yolu. Espresso için iyi bir çekirdek kullanmışsa o işletmeci/patron hakikaten kahveyi seviyordur.
aynen öyle.
yeni açılan bir kahve dükkanını hep espressosuyla tartarım. espressoya önem veren kahveye önem veriyordur her türlü.

Dakikalarca uğraş, öğüt-tarağıyla kaşı-tample-demle 2-3yudumda bitir. Vallahi çekildek çile değil bu espresso:)
Arkadaşlar yazmış bende tekrar ediyim. Uzun uğraşlar sonucu alınan ilk yudumun verdiği hazzı sonrasında bardakta soğudukça değişen aromalar bittikten sonra damakta kalan tadı verdiğin hazzı anlayamazsınız :) On beş yıldır neredeyse her sabah bu mereti içiyorum

Geri