• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Epinox Barista Kettle - Genel Döküş İpuçları Tecrübeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Santbly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar aynı ürün yine satışta, bu sefer 170 lira. Geçen sefer alamayanlar kaçırmasın :). Ayrıca bu sefer cam server'da satışa sunmuşlar, o da muhtemelen epinoxun, sipariş verdim şimdi gelince yazarım, düşünen varsa bunu da kaçırmasın yine piyasadan düşük fiyata.

170! yeni stok gelmediğine eminim. stokçuluktan para..

Aynı sitede kapaksız kasuya kettle i vari kuguboyu kettle var 100 tl. Onun için ne dersiniz?

Döküş hızı nasıl acaba? Bu konuda bilgilenmek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
İnternette izlediğim demleme videolarında kullanılan kettlelardan bir farkı olduğunu görmedim. Daha önce başka bir ürün kullanmadığım için tam olarak karşılaştırma da yapamıyorum tabi.

iyice ölücülük olacak ama şurda toptancısı var. minimum 12 tane almak lazımmış. sisteme kayıt olabilmek için firma olmanız geekiyor.

Merhaba Arkadaşlar,

2 gün önce Barmar adlı bir siteden Epinox marka 1200 ml drip kettle siparişi verdim ürün elime ulaştı, orjinal ürün hiç bir sıkıntı yok . Fiyatı 155 tl malum bu fiyata zor bulunuyor almak isteyenler olursa link bıraktım.

bir sorum olacak.... ocaküstünde kullanılabilir mi bu? yani doğal gazlı bir ateş üstüne konulur mu?

bir sorum olacak.... ocaküstünde kullanılabilir mi bu? yani doğal gazlı bir ateş üstüne konulur mu?
aslında o amaçla satılıyor. biz ekipmana kıyamadğımız için elektrikli kettleda su ısıtıp koyuyoruz

Bu arada Tchibo'nun websitesinde şunu gördüm:
Bildiğimiz Fellow mu yoksa başka marka mı acaba? Fotoğraflarda bi Fellow ibaresi var ama...

Geri