Fiyatı ne civarda? Bilginiz var mı? İnternetten baktım ama 90-100 TL civarında gördüm. Daha uygundu diye hatırlıyorum.Epinox demleme sürahileri gerçekten çok uygun fiyatlı piyasaya göre, ilgilenen arkadaşlara duyurulur. Ben sipariş verdim.
90-100 mü?? Ben 800ml chemex i 150 TL ye sipariş ettim. Ama hiç bir yerde 90-100 TL olarak rastlamamıştım. Sanırım uygun derken zararlı bir iş yapmış olduksizin dediğiniz fiyatlarda olan link var mi ??
Ben de bunu merak ediyordumAynı sitede kapaksız kasuya kettle i vari kuguboyu kettle var 100 tl. Onun için ne dersiniz?
İnternette izlediğim demleme videolarında kullanılan kettlelardan bir farkı olduğunu görmedim. Daha önce başka bir ürün kullanmadığım için tam olarak karşılaştırma da yapamıyorum tabi.Döküş hızı nasıl acaba? Bu konuda bilgilenmek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
bir sorum olacak.... ocaküstünde kullanılabilir mi bu? yani doğal gazlı bir ateş üstüne konulur mu?Merhaba Arkadaşlar,
2 gün önce Barmar adlı bir siteden Epinox marka 1200 ml drip kettle siparişi verdim ürün elime ulaştı, orjinal ürün hiç bir sıkıntı yok . Fiyatı 155 tl malum bu fiyata zor bulunuyor almak isteyenler olursa link bıraktım.
aslında o amaçla satılıyor. biz ekipmana kıyamadğımız için elektrikli kettleda su ısıtıp koyuyoruzbir sorum olacak.... ocaküstünde kullanılabilir mi bu? yani doğal gazlı bir ateş üstüne konulur mu?
Döküş hızı nasıl acaba? Bu konuda bilgilenmek istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Ben aldığım gündnen beri ocak üstünde ısıtarak kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım.bir sorum olacak.... ocaküstünde kullanılabilir mi bu? yani doğal gazlı bir ateş üstüne konulur mu?
Ocak üstünde kullanılabılıyorbir sorum olacak.... ocaküstünde kullanılabilir mi bu? yani doğal gazlı bir ateş üstüne konulur mu?