• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Elektrikli kahve değirmeni önerisi rica ediyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RecLasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RecLasT

Yeni Üye
İsim
fatih
Daha fazla  
İsim
fatih
Değirmen
timemore c2
Ekipmanlar
chemex, hario v60, mokapot bialletti. clver dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
kastamonu
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
merkez
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
plevne caddesi no22:a
iyi günler ortalama 2 3 yıldır kahveyle uğraşıyorum. chemex, v60, clever dripper, moka pot gibi ekipmanlarla çok sık şekilde kahve demledim. Bu demlemelerimi yaparken çekirdeklerimi time more c2 ile öğütüyorum. artık bir espresso makinası almak istiyorum. ama öncelikle kendime bir adet kaliteli (bütçem sınırları içersinde) elektrikli kahve değirmeni almak istiyorum. hem diğer ekipmanlarımla kahve demlerimide yaparken hemde esprosso yapabilecek derecede bir makina istiyorum. bütçem ortalama 10 bin tl civarındadır. sizlerin tecrübelerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorum. önerileri bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

iyi günler ortalama 2 3 yıldır kahveyle uğraşıyorum. chemex, v60, clever dripper, moka pot gibi ekipmanlarla çok sık şekilde kahve demledim. Bu demlemelerimi yaparken çekirdeklerimi time more c2 ile öğütüyorum. artık bir espresso makinası almak istiyorum. ama öncelikle kendime bir adet kaliteli (bütçem sınırları içersinde) elektrikli kahve değirmeni almak istiyorum. hem diğer ekipmanlarımla kahve demlerimide yaparken hemde esprosso yapabilecek derecede bir makina istiyorum. bütçem ortalama 10 bin tl civarındadır. sizlerin tecrübelerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorum. önerileri bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
  • Bu nedir?, Çok Acil!, Lütfen Bakın, Bana bunun aynısı lazım, vb. gibi konu başlıklarına sitemizde cevap verilmez ve yöneticiler tarafından gerek görülürse kaldırılabilir.
Ufak bir ayrıntı :D iyi forumlar, siz acil yazmasanızda konular boş geçilmiyor illaki cevap veren çıkar diye düşünüyorum

Burada sizin bütçeye ve ihtiyaçlara uygun öneriler var bakabilirsiniz

Burada sizin bütçeye ve ihtiyaçlara uygun öneriler var bakabilirsiniz
Yeniyiz be üstad:) eyvllah:)

Geri