• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekşi Şeyler - Kahvekulubu'ne Özel İndirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Metehan Bey, ben parasız aldınız, parayla aldınız demiyorum. Ürünlerinizin paketlerinde sıkıntı yok ancak ister istemez o kimyasallar o koliye temas ediyor ve sonrasında içerisinde gaz olup zamanla uçuyor. Uyarı yaptım sadece. İlk deneyimim olduğu için daha fazla özen bekliyordum aslında. Teşekkür ederim emekleriniz için.

Rica ederim, genelde paketleme ile ilgili özenli olduğum yönünde yorum almıştım şimdiye kadar bu açıdan düşünmemiştim şaşırdım sadece. İçinize sinmediyse ücret iadesi veya başka bir şekilde telafi edebiliriz. Afiyet olsun tekrardan.

Rica ederim, genelde paketleme ile ilgili özenli olduğum yönünde yorum almıştım şimdiye kadar bu açıdan düşünmemiştim şaşırdım sadece. İçinize sinmediyse ücret iadesi veya başka bir şekilde telafi edebiliriz. Afiyet olsun tekrardan.
Lütfen amacım para almak vs. değil sadece daha iyiye odaklanmak. Ekmeği kendim ilk mesajımda dediğim gibi denedim; mükemmeldi. Minik kızım da tost ekmeğine bayıldı. İkimiz de tereyağı hastasıyız. Ekmeklerinizde ve satışlarınızda başarılar.

Selamlar,

Selamlar,

Kupon ile alınmış tüm siparişler kargoya bugün itibari ile teslim edildi. İlginiz için çok teşekkür ederim. Herkese afiyet olsun tekrardan. Eleştiri/Öneri her ikisine de açığım. @MEHMETAKSIT bey'in eleştirisi üzerine fiyata olabildiğince etki etmeden nasıl bir çözüm üretebilirim diye 2 gündür düşünüyorum. Amacım sadece kaliteli ve sağlıklı ürün değil bunları sunarken bir yandan da fiyat olarak ulaşılabilir olmak istiyorum. Katkı maddesi kullanılmadan tamamen doğal malzemeler ile hazırlanmış ve mayalanmış ekmek yemek herkesin hakkı bence. Bu nedenle sizlerin yorumları çok önemli benim için :)

Hemen takibe aldım burayı hocam teşekkürler☺️
Eskiden beri aynı yerde ve hiç bozmadı, süpriz yaşanacağını zannetmiyorum. Tattıktan sonra yorumunuzu merak ediyorum :)
Denendi onaylandı. Özel yayık tereyağı ve akçaabat köy tereyağı, kuymaklık telli peynir, mısır unu ve ispir fasulyesiydi sipariş. Tereyağlarından birini açtık. Köy tereyağını denedik ve ailem çok beğendi. Taze olduğu kokusundan tadından belli dediler. Mısır unundan da ekmek yapmışlar, benim sevdiğim bir şey değil ama onu da çok beğenmiş. Ayrıca telli peynirin de çok güzel olduğunu söylediler. Kısacası şu anlık beğenilmeyen şey yok. Büyük ihtimal artık tereyağını buradan alacağız. Teşekkürler öneri için :)

Denendi onaylandı. Özel yayık tereyağı ve akçaabat köy tereyağı, kuymaklık telli peynir, mısır unu ve ispir fasulyesiydi sipariş. Tereyağlarından birini açtık. Köy tereyağını denedik ve ailem çok beğendi. Taze olduğu kokusundan tadından belli dediler. Mısır unundan da ekmek yapmışlar, benim sevdiğim bir şey değil ama onu da çok beğenmiş. Ayrıca telli peynirin de çok güzel olduğunu söylediler. Kısacası şu anlık beğenilmeyen şey yok. Büyük ihtimal artık tereyağını buradan alacağız. Teşekkürler öneri için :)
Memnun kalmanıza sevindim, beni de yıllardır hiç şaşırtmadılar. Afiyetle yiyin.

@Metehan Bey, ekmekler geldi bugün. Çok güzeller. Ayrıca sayı olarak gözüme fazla gözüktü. Nazik hediyeniz için çok teşekkür ederim :)

@Metehan Bey, ekmekler geldi bugün. Çok güzeller. Ayrıca sayı olarak gözüme fazla gözüktü. Nazik hediyeniz için çok teşekkür ederim :)
Afiyet olsun tekrardan. Sanırım kargoyu teslim almayan bir kişi kaldı sadece. Bu arada benzer indirimler zaman zaman olacak. Buna ek olarak abonman sistemi devam ediyor. 4.siparişine ulaşanlara 5.siparişinde kullanabileceği 60 TL alt limitli 25 TL kupon gönderiyorum. Ayrıca instagram hesabında bizi paylaşanlara da güzel sürprizlerim olacak. :)

Geri