Tekrardan üretime başlamanıza çok sevindim. Fiyat ve ürün listesi belli mi acaba ?Selamlar, hammaddeler elime yeni geçti. Özelden istekte bulunan arkadaşların üretimine başlıyorum. Kişiye özel satın alma linklerini özelden gönderdim.
@AnkA hocam çok isterim ama un fiyatları o kadar uçtu ki buraya yazacağım fiyat ile linç edilmem çok büyük olasılık
@kahveseverfındık şuanlık tekrar başladım diyemem hocam sadece biraz talep oluştu onları yapıyorum şimdilik.
Hay ağzına sağlık bende anlatmaya çalıştım Metehan hocamıza. Sen fiyatını yaz beğenen alır, beğenmeyende...Lincini yesinler onların. Açık pazar abi. Sen yaz, fiyatı beğenmeyen de bişi diyecekse az ötede desin.![]()
Kesinlikle katılıyorum. Liste olursa iyi olur hocam. Alım yapmazsam bile fiyatlara laf edecek değilimHay ağzına sağlık bende anlatmaya çalıştım Metehan hocamıza. Sen fiyatını yaz beğenen alır, beğenmeyende...
Fıstıklı beni benden aldı. Ellerine sağlık.Paketi açar açmaz 4 tane art arda gitti. Bu ne yav böyle @Metehan ellerine sağlık. Üretim durmamalı.
Ekmek için beklemedeyiz.
Selam arkadaşlar, çok yakın bir zamanda satışlarımız tekrar başlıyorAyrıca şekersiz/glutensiz biscotti ve proteinli biscotti çeşitleri de geliyor
![]()