güvenilir, bende bu siteden aldığım değirmeni kullanıyorum.Burda stok varmis teşekkürler korkmaza da bakacağım bir de bu attığınız güvenilir bir site mi?
güvenilir, bende bu siteden aldığım değirmeni kullanıyorum.Burda stok varmis teşekkürler korkmaza da bakacağım bir de bu attığınız güvenilir bir site mi?
2. Elde bulabilirsen 1zpresso x ultra k pro k max modellerine bakabilirsin ama 7-9 k arası olur bu değirmenler q air stoğu da bulmuşken bence alabilirsin2.el nedense içime sinmiyor sıfır olarakta bu bütçede MHW m1 ve ecobarista var 2.el de ne tavsiye edersin
TeşekkürlerFiziksel bir adresi mevcut. aynı zamanda shopify altyapısı kullanıyor. Güvenilir olduğunu düşünüyorum
7-9k bütçemi aşıyor hocam q air almayı düşünüyorum2. Elde bulabilirsen 1zpresso x ultra k pro k max modellerine bakabilirsin ama 7-9 k arası olur bu değirmenler q air stoğu da bulmuşken bence alabilirsin
Ben Q air kullandım giriş seviyesi için güzel,m1 kullanmadım ama ikisi de yakın değirmenler zaten hangisi uygunsa onu alınmhw-3bomber racing m1 mi tavsiye edersiniz yoksa 1zpresso Q air mi?
Merhabalar. Bütün bu süreçlerden yakın zamanda geçmiş biri olarak tavsiyem bomber r3 e bir bakmanız. Diğer forumdaki yüzde on indirim ve havale indirimi ile birlikte kahvemodda 6.7 civarı bir fiyata geliyor. Bütçenizi yormayacaksa daha çok yönlü ve uzun süre kullanabileceğiniz bir değirmen olduğunu düşünüyorum.mhw-3bomber racing m1 mi tavsiye edersiniz yoksa 1zpresso Q air mi?
Biraz aşıyor ama bakacağım teşekkürlerMerhabalar. Bütün bu süreçlerden yakın zamanda geçmiş biri olarak tavsiyem bomber r3 e bir bakmanız. Diğer forumdaki yüzde on indirim ve havale indirimi ile birlikte kahvemodda 6.7 civarı bir fiyata geliyor. Bütçenizi yormayacaksa daha çok yönlü ve uzun süre kullanabileceğiniz bir değirmen olduğunu düşünüyorum.
evet güvenilir ben de buradan aldığım değirmeni kullanıyorumBurda stok varmis teşekkürler korkmaza da bakacağım bir de bu attığınız güvenilir bir site mi?
Merhaba çok güzel bir set , r3 ile kaç klikte çekim yapıyorsunuz ? 1 tam + 7 klik falan diyorlar bende başlamak istiyorum ama öğütüm için aralık belirleyemedimKullandığım ekipmanlar:
Değirmen: Mhw-3Bomber R3(kullanıcı dostu şık ve geniş öğütüm skalası espresso-filtre hepsini öğütebiliyorum.) 6.700 TL
Tartı: Vestel akıllı hassas tarzı 800 TL
Kettle:Kumtel termometreli Kettle 1.700 TL(f/p için çok iyi bence)
Dripper-Server: Mhw-3Bomber, Toplam 1200 TL (F/P için tercih ettim. Cam seramik vs den uzak durdum sırf Dripperı ısıtmak için +5dk uzatmak mantıksız geldi)
Toplamda 10k gibi bir bütçeye toplamış oldum memnunum.
TeşekkürlerKullandığım ekipmanlar:
Değirmen: Mhw-3Bomber R3(kullanıcı dostu şık ve geniş öğütüm skalası espresso-filtre hepsini öğütebiliyorum.) 6.700 TL
Dripper-Server: Mhw-3Bomber, Toplam 1200 TL (F/P için tercih ettim. Cam seramik vs den uzak durdum sırf Dripperı ısıtmak için +5dk uzatmak mantıksız geldi)
Benim öğütücünün 0 noktası (kilitlendiği yer) 0 dan önceki 11 e kadar yani 5klik de ordan sayıyorum.her klik in 16 mikron olduğunu da unutmayalım.Merhaba çok güzel bir set , r3 ile kaç klikte çekim yapıyorsunuz ? 1 tam + 7 klik falan diyorlar bende başlamak istiyorum ama öğütüm için aralık belirleyemedim
Hocam tamp station nereden acaba?Kullandığım ekipmanlar:
Temu dan almıştım zamanında alikisscafe marka vergisiz fiyatı 750 TL ydi.Hocam tamp station nereden acaba?
Benim öğütücünün 0 noktası (kilitlendiği yer) 0 dan önceki 11 e kadar yani 5klik de ordan sayıyorum.her klik in 16 mikron olduğunu da unutmayalım.
Espresso yaparken çekirdeğe göre değişmekle birlikte genelde 6 civarında ayarlıyorum bu da 30+(başlangıçtan kalan) 5=35 klik oluyor 35*16=560 mikron diyebiliriz.
V60 pour over için bir tam tur +2 ye getiriyorum yani 12*5+2*5+(başlangıçtan kalan)5=75 klik oluyor= 1200 mikron diyebiliriz.
Universal ölçülerle uyuşuyor.Tabiki de çekirdekten çekirdeğe , demleme tekniğine, kullandığın sepete göre değişiyor. Örneğin dex sepet değilde stack sepet kullandığımda daha kalın öğütüyorum espressoyu.
Afiyetler olsun hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana insta hesabım DocNeedsCoffeeBaşlık acayip bir fakındalık yarattı , hemen denedim hakikaten benzer noktada sıfırlanıyor bendeki öğütücüde , Espresso için akşamları uğraşıyordum picopresso ile , başlığa dahil olunca yıllardır kıyıda duran seramik v60 ile ve adı sanı olmayan bir filtre kağıdı ile bir demleme yapayım dedim walla özlemişim gerçekten hem hafif hem aromatik bir kahve aldım uzun zamandır böyle aromaların hissedildiği kahve içmediğimi fark ettim , Herkese teşekkür ederim V60 a geri dönüp plastik V60 siparişi verdim ...