• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Bir anket yapılmadan nasıl böyle bir çıkarım yaptınız anlamadım. Degassing bekliyor çoğu kişi ayrıca tadım deneyiminlerinin paylaşıldığı başlık değil bu başlık.
Tadım deneyimi başlığı olmadığının farkındayım. Çekirdek tavsiyesi konusunda da hemen hiç bilgi yok. Olan bilgiler de nordic çekirdek tavsiyesi eh o da kampanyaya dahil değil zaten. Ayın 24ü herkes hâlâ degassing bekliyorsa alıcı bu da ayrı bir sorun bence.
Ankete gerek olduğunu sanmıyorum herhangi bir etkinlik ayının başlığında ayın 24üne gidin ve son 5-10 sayfaya göz gezdirin. Bir de buraya bakın. Aradaki farkı göreceksiniz.

Amacım polemiğe girmek değil yanlış anlamayın lütfen. Ben sadece 1 yıllık deneyimime göre kendi görüşümü dile getirdim. Emek veren forum arkadaşlarımıza tekrardan teşekkürler.

Tadım deneyimi başlığı olmadığının farkındayım. Çekirdek tavsiyesi konusunda da hemen hiç bilgi yok. Olan bilgiler de nordic çekirdek tavsiyesi eh o da kampanyaya dahil değil zaten. Ayın 24ü herkes hâlâ degassing bekliyorsa alıcı bu da ayrı bir sorun bence.
Ankete gerek olduğunu sanmıyorum herhangi bir etkinlik ayının başlığında ayın 24üne gidin ve son 5-10 sayfaya göz gezdirin. Bir de buraya bakın. Aradaki farkı göreceksiniz.

Amacım polemiğe girmek değil yanlış anlamayın lütfen. Ben sadece 1 yıllık deneyimime göre kendi görüşümü dile getirdim. Emek veren forum arkadaşlarımıza tekrardan teşekkürler.

Çeki kullandım kullanamadım muhabettinden başka bir iki kargo sorunu haricinde birşey göremedim. Çekirdeklerin niteliği bence daha önemli olduğundan bence ortada sizin bahsettiğiniz tüm alımlarla kıyaslayıp kötü bulmanıza kesinlikle katılmıyorum.

Ahmet bey 1 yıldan toplu alımlara katılıyorsanız sizlerde iyi bileceksiniz ki eskiden toplu alımlar ayın 15. de siparişe başlar ay sonunda biterdi.
Toplu alımların ay başından beri yapılması, firmalara kavurma yoğunlu oluşturması ve siparişlerin bütün aya dağılması için sonradan konuşuldu ve kararlaştırıldı.
Şubat 2021 alım ayın 15. de başlamış.
Mart 2021 alımı ayın 8 de başlamış
Nisan 2021 alımı ayın 9 da başlamış.
Bu ay olağan üstü bir gecikme söz konusu değil.

Kaldı ki yine eski alımlarda bütün çekirdekleri kapsıyacak indirim kuponu da yoktu. Son zamanlarda toplu alım etkinliği bu tarz yapılsa da eskiden firmalar belli paketler hazırlar sadece bu paketler arasından seçim yapılırdı. Paket içeriğinde hangi kahvelerin olacağı ve gramajları tamamen firmalar tarafından belirleniyordu.

Son düzenleme:
Ben çoğunu içtim hepside güzel alabilirsiniz bu fiyata :)

Ahmet bey 1 yıldan toplu alımlara katılıyorsanız sizlerde iyi bileceksiniz ki eskiden toplu alımlar ayın 15. de siparişe başlar ay sonunda biterdi.
Toplu alımların ay başından beri yapılması, firmalara kavurma yoğunlu oluşturması ve siparişlerin bütün aya dağılması için sonradan konuşuldu ve kararlaştırıldı.
Şubat 2021 alım ayın 15. de başlamış.
Mart 2021 alımı ayın 8 de başlamış
Nisan 2021 alımı ayın 9 da başlamış.
Bu ay olağan üstü bir gecikme söz konusu değil.

Kaldı ki yine eski alımlarda bütün çekirdekleri kapsıyacak indirim kuponu da yoktu. Son zamanlarda toplu alım etkinliği bu tarz yapılsa da eskiden firmalar belli paketler hazırlar sadece bu paketler arasından seçim yapılırdı. Paket içeriğinde hangi kahvelerin olacağı ve gramajları tamamen firmalar tarafından belirleniyordu.
Açıkcası bana göre olağan üstü bir gecikme ve başarısızlık söz konusu bu ay olan toplu alımda. Şöyle ki; bize ayın 10unda başlayacak bilgisi gelse idi en baştan ona göre planımızı yapardık. Hem kodun gelmesi çok uzun sürdü, hem de siparişin kargolanması. 10 gün süren bir kargolama bana göre büyük başarısızlık. Kahveler muhtemelen kaliteli ve çok güzel, ama henüz elimize ulaşmadı maalesef ve büyük bir mağduriyet söz konusu en azından kendi adıma. Firmaya yakışmadı, böyle olacağını önceden öngörüp farklı bir aksiyon alabilirlerdi diye düşünüyorum. Bu ay benim açımdan fail.

Önceden iptal görünüyordu iletişim kurdum sorun yok dediler. Whatsapptan yazdım bugün de cevap vermediler. Benim gibi hala bekleyen varsa sorun yok da benim siparişte sorun varsa ona göre hareket edeyim dedim. Galiba benim kadar bekleyen yok. Herkesin kargosu ulaşmış gibi görünüyor.
Benim de 12'sinde verdiğim siparişim daha hazırlanıyor aşamasına bile geçemedi. 2 gün önce WhatsApp üzerinden yazdım ancak cevap veren olmadı :(

• Like
Tepkiler: YHY
teknik aksaklıklar illa ki olur ,bence çok takılmak doğru değil,sonuçta bu platform nitelikli kahveye daha uygun fiyatlarla ulaşmamızı sağlıyor,aylık alım dışında farklı kavurucuların da platforma özel indirimler tanımlaması çok büyük bir artı :)

Olağan üstü bir gecikme ve başarısızlık :) bu yorumu elimdeki son 12 gram pozo azulu demlemiş içerken ve degas süresini bekleyen hambelaya bakarken yazıyorum… dilin kemiği yok derler kemiği olan parmakların da ayarı yok demek !

Olağan üstü bir gecikme ve başarısızlık :) bu yorumu elimdeki son 12 gram pozo azulu demlemiş içerken ve degas süresini bekleyen hambelaya bakarken yazıyorum… dilin kemiği yok derler kemiği olan parmakların da ayarı yok demek !
Ben kimseyi hedef alan bir açıklama yapmadım. Sadece ayın 24'ü olmuş hala kahve elime gelmedi ise firmayı eleştirmek hakkım. Sen ne ola ki seviyesizce hedef alan bir sohbet içerisine giriyorsun? Amaç nedir? Senin kahve keyfi yapman benim gibi hala kargo bekleyen insanları zerre alakadar etmiyor. Saygısızsın!

Amaç şu : 1 ay önce klübe üye olup daha ilk ( veya ikinci alımında) klüp te alım için çıkarsız ve hobi amacı uğraşan ve emek sarfeden yeri geldiğinde çok sert eleştirilere cevap vermek durumunda kalan bir ekibe ve bu alıma oy çokluğu ile kazanan ( talep edip etmemekden bağımsız klüp üyeleri seçti diye) bir şekilde talebe cevap yetiştirmeye çalışan ha bu arada yogun takep ve bir sürü sebepten dolayı bir şekilde yaşanan sıkıntılar için defalarca açıklama yapmış bir kavurucuya - daha ikinci alımını yapmaya çalışan bir üyenin 3. Mesajında yaptıgı abartılı ve gereksiz bir yorumun ilerleyen mesajlarında daha da artarak devam etmesin diye nazikçe bir uyarı… 2-3 gün daha bekleyebilirsin

Amaç şu : 1 ay önce klübe üye olup daha ilk ( veya ikinci alımında) klüp te alım için çıkarsız ve hobi amacı uğraşan ve emek sarfeden yeri geldiğinde çok sert eleştirilere cevap vermek durumunda kalan bir ekibe ve bu alıma oy çokluğu ile kazanan ( talep edip etmemekden bağımsız klüp üyeleri seçti diye) bir şekilde talebe cevap yetiştirmeye çalışan ha bu arada yogun takep ve bir sürü sebepten dolayı bir şekilde yaşanan sıkıntılar için defalarca açıklama yapmış bir kavurucuya - daha ikinci alımını yapmaya çalışan bir üyenin 3. Mesajında yaptıgı abattılı ve gereksiz bir yorumun ilerleyen mesajlarında daha da artarak devam etmesin diye nazikçe bir uyarı… 2-3 gün daha bekleyebilirsin
Daha ikinci alımını yapmaya çalışan bir üyenin? Nereden biliyorsun iki olduğunu? Forumda yeni olmam, kahve alımına yeni başlamış olduğum anlamına gelmiyor. Ki gelse bile buna senin karışma hakkını da vermiyor. Kaç yıllık ya da aylık üye olduğunu bilmiyorum, ancak yılların üyesi olman seviyeni ve saygı düzeyini göstermiyor ne yazık ki. Ben belki 2-3 gün daha bekleyebilirim ancak sen ne kadar beklesen de boş. Daha da seninle konu polemiğine girmeyeceğim, konuyu dağıtmamak adına.

Hocam anlaşamayacagız tamam polemik yapmayalım türkçe kelime anlayışımız bile farklı.. olağan günler dilerim size

Benim de 12'sinde verdiğim siparişim daha hazırlanıyor aşamasına bile geçemedi. 2 gün önce WhatsApp üzerinden yazdım ancak cevap veren olmadı :(
Müsait değildim whatsapptan yine sipariş durumumu aynı mesajı iki kere göndererek sordum, mesaj görüldü ama yanıt alamadım. Yarın mail, işyeri telefonu falan deneyeceğim. Siparişime ulaşabilirsem bile degassing falan iki hafta daha geçecek ve siparişimden 4-5 hafta sonra kahveyi içebileceğim. Yarın ulaşıp siparişim aynı gün kargoya verilse bile üzülerek söylüyorum bu ayki alım benim için şimdiden hayal kırıklığı oldu.

Veresiye satan peşin satan tablosu gibi olmuş. Kargonuz gelmiş tabi rahat olacaksınız. :)
Aldığınız üründen memnun kalmanız için birçok parametre var.
Bunlardan en önemliside kargonun zamanında gelmesi. Hele gelen ürün kullanım süresi çok az olan bir gıda ise. Henüz tat konusunda bir şey diyemem çünki tadamadık. ve ayın 25i :)

Amaç şu : 1 ay önce klübe üye olup daha ilk ( veya ikinci alımında) klüp te alım için çıkarsız ve hobi amacı uğraşan ve emek sarfeden yeri geldiğinde çok sert eleştirilere cevap vermek durumunda kalan bir ekibe ve bu alıma oy çokluğu ile kazanan ( talep edip etmemekden bağımsız klüp üyeleri seçti diye) bir şekilde talebe cevap yetiştirmeye çalışan ha bu arada yogun takep ve bir sürü sebepten dolayı bir şekilde yaşanan sıkıntılar için defalarca açıklama yapmış bir kavurucuya - daha ikinci alımını yapmaya çalışan bir üyenin 3. Mesajında yaptıgı abartılı ve gereksiz bir yorumun ilerleyen mesajlarında daha da artarak devam etmesin diye nazikçe bir uyarı… 2-3 gün daha bekleyebilirsin

Herhangi bir tüketicinin hizmet aldığı firma hakkında yorum yapabilmesinin ölçütü forumdaki kıdemi midir? Bu başlık tamamen olumlu yorumla dolabilir, tamamen olumsuz yorumla da dolabilir. Hepsi de kavurucu/tüketici ilişkisi dahilinde olağandır. Kahve Fabrikası'nın herhangi birimiz tarafından savunulmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, gerekli görürlerse açıklamalarını yaparlar; o vakte kadar birbirimizin ağzını tıkamayalım, herkes gönlünce konuşsun.

Oh Kargom geldi zamanında şanslıyım anlamında yazmadım ben ama yine de açıklayayım bir kez daha madem daha önce defalarca alıma katılmış arkadaşlarda yadırgamış… olağan üstü başarısızlık kelimesine takıldım daha 2. Forum alışverişinde .. elbette gecikme olursa firma eleştirilir uyarılır sitem edilir..bu alım işi zaten zor ve karmaşık her seferinde bir firma önce tukaka sonra aman hocam iyiki varsınız olayına dönüşüyor.. evet eleştirmek için kıdeme tabiki gerek yok ama olağan üstü başarısızlık demek için kıdem şart , olağn ve olağan dışı şeyleri yaşamış olmak lazım forumda ki ayırt edilsin… bu da benim görüşüm vesselam.

Oh Kargom geldi zamanında şanslıyım anlamında yazmadım ben ama yine de açıklayayım bir kez daha madem daha önce defalarca alıma katılmış arkadaşlarda yadırgamış… olağan üstü başarısızlık kelimesine takıldım daha 2. Forum alışverişinde .. elbette gecikme olursa firma eleştirilir uyarılır sitem edilir..bu alım işi zaten zor ve karmaşık her seferinde bir firma önce tukaka sonra aman hocam iyiki varsınız olayına dönüşüyor.. evet eleştirmek için kıdeme tabiki gerek yok ama olağan üstü başarısızlık demek için kıdem şart , olağn ve olağan dışı şeyleri yaşamış olmak lazım forumda ki ayırt edilsin… bu da benim görüşüm vesselam.
Ne güzel söylemişsiniz. Maalesef eleştirmeye olan hevesimiz, yapıcı olmaya pek yok. Harcanan emek, zaman ve fedakarlıklara biraz daha hoşgörülü olmak gerekir diye düşünüyorum.

Geri