• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

125 gram kahveler de valfli paketlerde geliyor, kolide her çekirdeğin bilgilerini içeren kartlar çıkıyor. Henüz çekirdekleri deniyorum, degass sürecinde olsa da memnunum diyebilirim.
Dönüt için çok teşekkür ederim.

Sitede olan kahvelerinizi şubenize gelerek satın alabilir miyiz? Bu ay 2 3 kere sipariş versem kargo parasından belimiz bükülür. Nişantaşı şubenizde bütün çeşitler oluyor mu? Veya elden teslim alma işini nasıl yapabiliriz? İstanbul'da 3 adet kafeniz varmış. Sizleri yerinizde ziyaret etmek de çok keyifli olacaktır.

Merhabalar

Valparaiso ve Las Torres stokları kritikti, siparişleri çıkartana kadar satışa kapattık, eğer elimizde kaldırsa tekrar satışa açacağız.

Seçkiye bu ay yeni eklenecek kahveler de olacak;

Colombia La Claudina Natural - Kestane balı, kırmızı meyveler
Honduras Las Calaveras Natural - Kırmızı fermente meyveler.
Ethiopia Hambela Bella Koji Natural - Turuncu şarap hissiyatında, meyvemsi kompleks ve yoğun
Indonesia Walida Hermetic Sealed - Fermente tatlar içeren ama tarçın kırmızı meyveler, mahlep de içeren yoğun bir kahve.
Colombia Ambera Farm Peach Co Ferment - kahveyle iyi entegre olmuş şeftali baskın bir kahve
Colombia Tamesis Lactic Geisha - Cin Tonik hissiyatında, temiz
Rwanda Gisanga Anaerobic
Burundi Busasa Washed
Colombia La Luisa Honey dew co ferment
Indonesia Gadisemas Rose Honey

Üstten başlayarak eklenme sırası oluşturdum, yani en yakında üsttekiler eklenecek, tadım notlarını da kişisel deneyimlerim olarak yanlarına yazdım, yanında tadım notu olmayanlar bu aya yetişmeyebilir.

Hambela Bella Natural yakında kritik stok seviyesine ulaşacaktır.
Cevabınız için çok teşekkürler.Peki paylaşabileceğiniz genel bir v60 reçeteniz var mıdır acaba?

Tatli kompleks meyve suyu gibi kahveleri seviyorum. Ankaradaki kahve festivalinde argopuronuzu sevmistim mesela. Bunlara uygun hangi kahvelerinizi onerirsiniz?

935YF2635Y ile siparişimi oluşturdum. Özellikle Guatemala Nueva Oriente'yi merakla bekleyeceğim. Ayrıca konu başlığını okurken millet 125gr seçeneğini çok abartıyor diyedüşündüysem de, alırken şunlardanda az alayım, merak ettim deyince(adamlar haklıymış) dedirtti. Güzel bir ay geçmesi dileğiyle.

Geri