• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Coffee Department'ın bu toplu alımı bence pek çok toplu alıma örnek olabilir, teşekkür ediyorum öncelikle bu güzel alım için. Neden örnek olabilir maddeler halinde yazacağım;

1- 125 gramlık çekirdekler var, bu çekirdeklerin birim fiyatının 250 gram ile aynı.
2- Herkese hitap eden her bütçeye uygun çekirdekler var.
3- Seçki çok geniş, Asya, Afrika, Amerika, natural, washed, anaerobik, karbonik, nitro :)
4- İki defa sipariş verdim hızlı bir şekilde kargoladılar.
5- Çekirdeğe ilişkin tanıtım kartları çok hoştu, misafirlere ne tercih edersiniz diye kartları sundum, güzel bir atmosfer oldu.
6- Metin bey forum, fuar, cafe, sosyal medya vs. pek çok kanalda kahve sektörü için değerli bir kişilik ve her yerde rahatlıkla iletişim kurup muhabbet edebiliyorum.
7- Kavrumları iyi toplu alımda da iyiydi.

aklıma gelenler... eleştiri bulursam onları da toplayacağım :)
Cidden şu 125g olayı büyük avantaj. Özellikle fiyat farksız başka yerde görmedim bunu.

Metin Bey, 344CQ6741M nolu siparişim kargoya verildi mi acaba görüntüleyemiyorum da. Mail de attım ama dönüş olmadı. 24 Ekim sabahı vermiştim siparişi. @metin

Merhaba @metin Bey,

Bende perşembe sipariş vermiştim. Sitede paketleniyor olarak görünüyor herhangi bir kargo maili de gelmedi. Şimdi cevabınıza istinaden Yurtiçi kargoya TC ile giriş yaptığımda kargo hareketlerini gördüm. Kargo bildirimi ile ilgili sistemsel bir sıkıntı mı vardır acaba? Geri bildirim adına yazdım. Teşekkürler.

1730025547501.png

Merhaba @metin Bey,

Bende perşembe sipariş vermiştim. Sitede paketleniyor olarak görünüyor herhangi bir kargo maili de gelmedi. Şimdi cevabınıza istinaden Yurtiçi kargoya TC ile giriş yaptığımda kargo hareketlerini gördüm. Kargo bildirimi ile ilgili sistemsel bir sıkıntı mı vardır acaba? Geri bildirim adına yazdım. Teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 35760
Bende de paketleniyor kısmında gözükmesine rağmen her bir kahvenin yanında ''kargoda'' ibaresi var. Paketleniyor aşamasına gelince mail geldi ama kargo için herhangi bir mail veya sms gelmedi. Metin beye özelden yazım ama bir cevap alamadım. Herkeste aynıysa bir problem yoktur o zaman herhalde.

Bende de paketleniyor kısmında gözükmesine rağmen her bir kahvenin yanında ''kargoda'' ibaresi var. Paketleniyor aşamasına gelince mail geldi ama kargo için herhangi bir mail veya sms gelmedi. Metin beye özelden yazım ama bir cevap alamadım. Herkeste aynıysa bir problem yoktur o zaman herhalde.
ben ürünümü 10 gün önce teslim aldım, halen paketleniyor görünüyor. Muhtemelen sisteme kargolara işlemek için vakit ayıramıyorlardır yoğunluktan.

Kanka yurt içi kargo uygulamasını indir telefonunla giriş yap , telefon girilerek verilen tüm kargolar otomatik görülüyor

Değerli Kahve Kulübü üyeleri ve kahve sever dostlar,

Bu ay boyunca evlerinizde ofislerinizde iş yerlerinizde ve en önemlisi damaklarınızda ve gönüllerinizde kahvelerimiz ile birlikteydik. Bu fırsat için tüm ekibim adına herkese çok teşekkür ederim.... elimizen geldiğince en iyi şekilde sizlere kahve tedarik etmek için çalıştık. Aksaklıklar olmuştur tabiki ama onunla ilgili olarak da geç te olsa çözüm sunmaya çalıştık. Umarım güzel bir deneyim olmuştur herkes için 🙏

Ekim ayının son haftasına girmek üzereyiz ve bu ayki kampanyamızın son 4 günü olduğunu...
ve 29 Ekim günü resmi tatil olduğundan kargoların kapalı olacağını hatırlatmak isterim.

Herkese iyi haftalar diliyorum...:coffee::)

İlk alimdan memnun kaldım ve 2. Siparişi verdim
Toplu alim etkinliğine katilimim 3 veya 4 oldu
Beni en çok bu ayki alım mutlu etti
Emegi gecen herkese çok teşekkürler emeğinize yüreğinize sağlık

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241027_204246_Chrome.jpg
    Screenshot_20241027_204246_Chrome.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 176
Kahvelerden espresso tarafında memnun kalanlar tavsiye verebilir mi?Daha çok klasik espresso sever biri olarak soruyorum.Öyle uçuk kaçık meyvemsilik vs aramam espresso da..

Ijen Lestari Carbonic Maceration natural yeşil çekirdekleri tükenmiştir.
Son 20 kilo kadar taze kavrulmuş olarak stoğumuz kaldı.
Sevenlerine duyurulur...

Ay bitmeden ikinci siparişi geçtim. İyi forumlar 🤠 348AH5635X

942RQ5137Y siparişimle aylık alıma katılım sağladım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Geri