• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

El Borbollon alıp deneyen var mı? Varsa çekirdek resmini paylaşabilir mi? Bir arkadaş dümdüz bir kahve demiş fakat başka yorumları da duymak isterim. Ofis için klasik lezzette bir çekirdek bakıyorum. Clean Cup tan buna muadil bir çekirdek aldım ama bence fazla açık kavrum, böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum. Deneyen varsa cevap verebilirseniz müteşekkir olurum.

Dümdüz kahve yorumuna katılıyorum bence de sıkıcı bir çekirdek. Ben ofiste Caramanta kullanıyorum klasik kahve, sabah kahvesi mantığıyla onun içimi bence daha keyifli.

Bu konu biraz kişisel bence; size sıkıcı gelmiş olabilir, bazı insanların da tam aradığı ürün.

El Borbollon hakındaki görüşüm; öncelikle fiyat performans açısından çok üst düzey bir kahve olduğu.
Karamel kokuları eşlik eden bu kahve daha klasik kahve seven kişilere ve günlük kullanım için bir ürün arayanlar için biçilmiş kaftan.
Hatta istatistiki açıdan bizim en çok sattığımız kahve.

Bu konu biraz kişisel bence; size sıkıcı gelmiş olabilir, bazı insanların da tam aradığı ürün.

El Borbollon hakındaki görüşüm; öncelikle fiyat performans açısından çok üst düzey bir kahve olduğu.
Karamel kokuları eşlik eden bu kahve daha klasik kahve seven kişilere ve günlük kullanım için bir ürün arayanlar için biçilmiş kaftan.
Hatta istatistiki açıdan bizim en çok sattığımız kahve.
@metin bey işte aradığım yorum buydu, teşekkür ederim.

El Borbollon alıp deneyen var mı? Varsa çekirdek resmini paylaşabilir mi? Bir arkadaş dümdüz bir kahve demiş fakat başka yorumları da duymak isterim. Ofis için klasik lezzette bir çekirdek bakıyorum. Clean Cup tan buna muadil bir çekirdek aldım ama bence fazla açık kavrum, böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum. Deneyen varsa cevap verebilirseniz müteşekkir olurum.
beklentiye göre değişmekle birlikte metin beyin de dediği gibi f/p çekirdek olduğu kanaatindeyim. daha önce 3-4 kg tükettim, diğer çekirdeklerinin yanında sıkıcı mı? evet. ama günlük kullanımda, espresso ve filtre kahvede sıkılmadan tercih edilebilecek bir çekirdek.

Demlemeleri hep tavsiye edildiği üzere Pınar Madran ile yapmıştım. 2 gün önce Pınar madran bitince nestle pure life deneyeyim dedim çünkü kavurucunun özel bir tavsiyesi yoksa genelde standart onu kullanıyorum ama çalışmadı maalesef. Bugün Pınar madrana dönünce tekrardan her şey yoluna girdi.

719GN9155A sipariş ile alıma katıldım teşekkürler kargolarmprtalama kaç günde çıkış yapılıyor acaba

Bu ayki alıma katılım sağladık,

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241020_190733_Chrome.jpg
    Screenshot_20241020_190733_Chrome.jpg
    79.6 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Şimdi, americano denedim. Benim aradığımı karşıladı. Günlük, klasik bir tat ve içim sunuyor.

6 kahve aldım sıralamam

1. Gobiado, uçuşan aromalar yok ama asil kahve en çok bunu sevdim
2. los-pirineos-pacamara-honey, temiz değil içimi, ama ilginç aroamlar geliyor
3. El obraje, temiz bir kolombiya
4. Las marias, fiyat performans asidite tatlılık aromalar tatmin ediyor
5. Esperanza anaerobik karakteri var asiditeyi bastırınca biraz güzelleşti.
6. Burundi

Endonezya ve los duranı fuarda denedim.

Endonezya 1-2 arası olurdu karbonik maserasyon karakterini, asidite ve aromalarını sevdim.

Los Duran sonlarda olurdu anaerobik karakterini sevmedim.

Selamlar, Los Duran tükenmiş sanırsam :/
Merak ettiğim bir kahve oldu açıkcası ama kısmet değilmiş.

@metin Bey selamlar, Finca Milan için son durum nedir acaba? Sepeti bekletiyorum şuan :)

Geri