• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

etiyopya alaka almıştım oldukça memnun kaldım stok sorun olmaz ise ay bitmeden tekrar almayı düşünüyorum

118JQ8731S nolu siparişte kod kullanmayı unuttuğumuz için iptal talebi açtık ama hala iptal edilmedi. Bilgi rica edebilir miyim @metin Bey.

tekrar siparis verebilmek için sizi bekliyoruz.

@metin bey merhaba. Yeni yükleyeceğiniz Etiyopya’ları bekliyoruz sipariş oluşturmak için bi hatırlatıyım dedim🤣

İki aya yakın süredir elimde güncel seçkiden CD çekirdekleri olduğu için demlediklerimle ilgili notlar düşmek istedim fikir vermesi açısından.

Porvenir: Beklediğim kadar funky değil tam tersine tertemiz bi kahve, kolay kolay aynı kahveden ikinciyi almam ama son siparişimde tekrar aldım. Görece kalın öğütüm(ZP6 4.7-5 civarı), 95-96c, yüksekten tek döküş, 1:17 oranla demledim genelde. fazlasıyla tatlı ama asiditesi de bir o kadar ferah bi kahve.

Caramanta: Bu kahveyi 1 kere dışında hep 30-35 gramlık dozlarda demledim. Ofise geç kalmayayım diye Q2'yi yanıma alıp ofisteki makinede demledim 2-3 kere günü kurtardı. Uçup kaçmayan ama çok yerinde keyifli bir asiditesi olan tam sevdiğim tip basic yıkanmış Kolombiya. Ofiste evde batch demleyenler varsa tavsiye ederim.

Gobiado: Geçen seneki Rui Ruiru'yu hatırlatan bir portakal kabuğu hissiyatı var. Önceki Gobiado'lar gibi patlayan bi kahve. Düşük sıcaklık(90-91 gittim ben hep), görece ince öğütüm(ZP6'da 3'e kadar indim en son), yüksekten tek döküş ve uzun bloom iyi çalışıyor bence.

Esperanza: Tertemiz, taze meyve ısırmışcasına juicy bi kahve. Daha turuncu - pembe tatlar hakim. Bu dörtlüde en sevdiğim kahve oldu diyebilirim. Ben de beklemiyordum pek. Bir sonraki siparişimde eklemeyi düşünüyorum yine.

En son alıp hala beklettiklerim ise Ijen Lestari, Los Pirineos SL28, Los Duran. Onları da demledikçe deneyim başlığına eklerim, bu çekirdekleri alımda almadığım için almayı düşünenlere fikir vermesi için burayı tercih ettim.
Şurda bahsettiğim iki aylık Porvenir'i Mugen'de aşağıdaki parametrelerle demledim, şu an içiyorum ve inanılmaz iyi çıkmış:

25/400

ZP6 4.8 klik(benim normalime göre kalın ama ZP6 için ortalarda galiba)
92c arıtma suyu(su bitmiş ama arıtma suyum da iyi şu sıralar sık kullanıyorum)
Mugen +TH3(dalgınlıkla almışım Abaca yerine)
75-400
45 sn bloom
4:15-4:30 civarı bitiş

Asiditeyi hafif fermente karakterini önceki denemelere göre biraz daha öne çıkarmış, acılık yok, astringency yok, her şey net. İkiye böldüm kardeşimle laflama kahvesi olarak, o da çok beğendi.

ben de 497HN5787A numaralı siparişimle alıma katıldım. iyi forumlar.

Ekran Resmi 2024-10-15 01.29.54.png

Yıkanmış kahve sevenlere El Obraje'yi rahatlıkla tavsiye edebilirim, ağzınızda yeşil elma patlıyor resmen ve hafif de ekşimsi bir kahve. El Borbollon da dümdüz bir kahve, ben bunu bilerek termos kahvesi olarak almıştım ve aynı çıktı. Super funky bundle'daki tüm kahveler de güzel geldi şimdiye kadar ancak biraz reçelerle oynayıp daha net bilgi vereceğim ilerleyen günlerde. Genel anlamda kavrumlar başarılı, kavrum kaynaklı verim alamama gibi bir durum söz konusu olmadı.

Herkese merhaba,

Bir ricam olacak; hatalı sipariş, kargo sorunu, ödeme sorunu, öğütme ayarı vs gibi konularda sorularınız olabilir hiç sorun değil, hepsini bir şekilde çözüme sokarız, ancak bu soruları aynı anda 3-4 farklı mecradan yöneltmeyin lütfen,

Bazı sorularda aynı anda hem e-posta, hem forumdan mesaj hem WhatsApp tan yazma hem de site üzerinden ticket açma hem instagramdan yazma durumu yaşanıyor bu şekilde kafamız karışıyor ve hangisine cevap vereceğimizi şaşırıyoruz, dolayısı ile daha geç cevap verebiliyoruz.

En hızlı iletişim yöntemi metin@coffeedepartment.co adresidir ya da forum üzerinden de mesaj atabilirsiniz.

Herkese keyifli bir deneyim ayı diliyorum :coffee:

611VE7833N ile alıma katıldım şimdiden emeğinize sağlık

Ekran görüntüsü_15-10-2024_153129_coffeedepartment.co.jpeg

Ben de 1 kg Colombia Caramanta ve Washed Coffee Bundle ile alıma katıldım uzun bir aradan sonra.
Emeği geçen herkese ve onlarla alakası olmamasına rağmen benim siparişimle ekstra ilgilenmelerinden dolayı @metin ’e özellikle teşekkür ederim.

Espresso için kahve önerisi var mı?

Espresso için kahve önerisi var mı?
Merhaba
Espresso için önerilerim;

Espresso bundle - caramanta espresso, los duran ve borbollon içeriyor. farklı karakterden kahveler sunan bir tadım seçkisi.
Borbollon - Yıkanmış bir macrolot, fazla kompleksite sunmayan ama temiz, kahve gibi bir kahve.
Caramanta - daha önce forumda değerli arkadaşlar çok güzel yorumlamış, ben bu kahveden espressoda acıbadem kurabiyesi tatları da aldım.
Los Duran - Modern Espresso konusunda üst seviye olduğunu düşünüyorum. Bu kahveden bir paket alıp barista şampiyonasında güzel bir sunum ile dereceye girilebilir.

Diamantina - esmer şeker tatlılığında ve hafif nutty bir bir brezilya, yumuşak içimli
Las Marias Natural - Tam bir sleeper, bu sabah içtim bu kahveden baya gizemli bir aroması vardı beklentimin üzerinde bir performans sunuyor, direct relationship bir ürün.

Los Pirineos Pacamara - bu kahve de espresso için uyumlu bence, çok tatlı şeftali ve karamel karakterinde sonuç vereceğini düşünüyorum.
El Porvenir - bu kahve de espressoda baya meyvemsi bir sonuç veriyor.

diğer kahveler de denenebilir ama en dengeli sonuçlar mevcut kavrumlar ile bu kahveler ile alınacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba
Espresso için önerilerim;

Espresso bundle - caramanta espresso, los duran ve borbollon içeriyor. farklı karakterden kahveler sunan bir tadım seçkisi.
Borbollon - Yıkanmış bir macrolot, fazla kompleksite sunmayan ama temiz, kahve gibi bir kahve.
Caramanta - daha önce forumda değerli arkadaşlar çok güzel yorumlamış, ben bu kahveden espressoda acıbadem kurabiyesi tatları da aldım.
Los Duran - Modern Espresso konusunda üst seviye olduğunu düşünüyorum. Bu kahveden bir paket alıp barista şampiyonasında güzel bir sunum ile dereceye girilebilir.

Diamantina - esmer şeker tatlılığında ve hafif nutty bir bir brezilya, yumuşak içimli
Las Marias Natural - Tam bir sleeper, bu sabah içtim bu kahveden baya gizemli bir aroması vardı beklentimin üzerinde bir performans sunuyor, direct relationship bir ürün.

Los Pirineos Pacamara - bu kahve de espresso için uyumlu bence, çok tatlı şeftali ve karamel karakterinde sonuç vereceğini düşünüyorum.
El Porvenir - bu kahve de espressoda baya meyvemsi bir sonuç veriyor.

diğer kahveler de denenebilir ama en dengeli sonuçlar mevcut kavrumlar ile bu kahveler ile alınacağını düşünüyorum.
Yanlış anlamıyorsam, bundle'da Caramanta'nın espresso kavrumu var. Bu kavrumu bundle dışında sipariş verebilir miyiz? @metin

El Borbollon alıp deneyen var mı? Varsa çekirdek resmini paylaşabilir mi? Bir arkadaş dümdüz bir kahve demiş fakat başka yorumları da duymak isterim. Ofis için klasik lezzette bir çekirdek bakıyorum. Clean Cup tan buna muadil bir çekirdek aldım ama bence fazla açık kavrum, böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum. Deneyen varsa cevap verebilirseniz müteşekkir olurum.

El Borbollon alıp deneyen var mı? Varsa çekirdek resmini paylaşabilir mi? Bir arkadaş dümdüz bir kahve demiş fakat başka yorumları da duymak isterim. Ofis için klasik lezzette bir çekirdek bakıyorum. Clean Cup tan buna muadil bir çekirdek aldım ama bence fazla açık kavrum, böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum. Deneyen varsa cevap verebilirseniz müteşekkir olurum.
Dümdüz kahve yorumuna katılıyorum bence de sıkıcı bir çekirdek. Ben ofiste Caramanta kullanıyorum klasik kahve, sabah kahvesi mantığıyla onun içimi bence daha keyifli.

397QA5254X sipariş numarasıyla alıma katıldım. Emeği geçen paydaşlara teşekkürlerimle.

Geri