• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@Cleverfan iyzico ile 200 tl kazanmak için alışveriş iyzico uygulaması üzerinden yapılmalıymış. Ben yaptım sonra destek kısmına başvurdum, "iptal edip yeniden bunkez iyzico uygulaması içinden sipariş verirseniz indiriminiz hesabınıza tanımlanır" dendi. Ama bu kez de uygulamadan Coffee Department sayfası açılmıyor @metin Samsung telefonda sayfa açılmıyor. Başka marka sayfası denedim o açıldı.

Sizin liranız yüklendi mi @Cleverfan

Benim alışveriş sonrası hemen yüklendi.

Sevgili Kahve Kulübü dostları,

Ekim ayının son 2 saatine girmiş bulunuyoruz ve bu ayki kampanyamız kısa bir süre sonra sona erecek.
Son alışverişler yapılırken sizlere kendim ve kahveleri kavuran ve paketleyen kavurmahane ekibim adına bir mesaj yazmak istedim...

Ekim ayı boyunca markamıza gösterdiğiniz ilgi ve güveniniz için sizlere gönülden teşekkür ederiz. Kahvelerimizi seçerek bu yolculuğumuzda bize ortak oldunuz ve her birinizin katkısı, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Her bir demlemede, her bir fincanda kahvelerimizin size güzel bir deneyim yaşatmasını umuyoruz.
Sizin gibi kahveseverlerle aynı tutkuyu paylaşmak bizler için büyük bir mutluluk.

Balat ve Nişantaşı'nda bulunan cafelerimize de her zaman sohbet ve tadım için bekliyoruz.
Ve sizlere en kaliteli ve taze kahveleri sunmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz...

Sevgilerimizle :coffee:
Coffee Department ekibi

Ekim ayının son 2 saatine girmiş bulunuyoruz ve bu ayki kampanyamız kısa bir süre sonra sona erecek.
Son alışverişler yapılırken sizlere kendim ve kahveleri kavuran ve paketleyen kavurmahane ekibim adına bir mesaj yazmak istedim...

Ekim ayı boyunca markamıza gösterdiğiniz ilgi ve güveniniz için sizlere gönülden teşekkür ederiz. Kahvelerimizi seçerek bu yolculuğumuzda bize ortak oldunuz ve her birinizin katkısı, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Her bir demlemede, her bir fincanda kahvelerimizin size güzel bir deneyim yaşatmasını umuyoruz.
Sizin gibi kahveseverlerle aynı tutkuyu paylaşmak bizler için büyük bir mutluluk.

Balat ve Nişantaşı'nda bulunan cafelerimize de her zaman sohbet ve tadım için bekliyoruz.
Ve sizlere en kaliteli ve taze kahveleri sunmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz...

Coffee Department ekibi
Sizin ve ekibinizin ellerinize sağlık, çok teşekkür ediyorum kendi adıma. Sizin gibi güzel insanların çoğalması dileğiyle. Abartmış olabilirim ama ben de 3. ve son bir sipariş daha oluşturup kendi adıma uzunca bir süre kahve stoğumu yapmış bulunuyorum. Henüz hiç bir kahvenizi denemedim ama pişman olmayacağıma eminim. Kolay gelsin.
Bu arada bu alışverişlerden 200+200 tl iyzico ve 120 tl bonus puan kazanımı olmak üzere 520 tl ekstra kazanım oldu, bu da %30 indirimin üzerine çok iyi gitti

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241031_224401.jpg
    Screenshot_20241031_224401.jpg
    55.7 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20241031_224305.jpg
    Screenshot_20241031_224305.jpg
    90.2 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20241031_224233.jpg
    Screenshot_20241031_224233.jpg
    66.5 KB · Görüntüleme: 131

Coffee Department ekibi
Metin Bey merhaba. Siparişimi değiştirmek istiyorum, iade oluşturdum hızlıca bakma şansınız var mı? Olmadı şu anki sepetimi ve siparişimi ss alıp atayım, arada 30 lira fark var onu da yollayabilirim bir şekilde.

Ekim ayı boyunca herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? Soruyu özellikle daha önce kavurucudan alışveriş yapanlara soruyorum. Birçok toplu alımda verim alamadığım, yakınlarıma denettiğim ve aynı çekirdeği kullanan cafelerde ücreti ile karşılaştırma yaptığım olmuştu. Fakat Ekim ayında ilk defa böyle bir durumla karşılaşmadım. Künyelerde yazılanları alabildiğim bir toplu alım oldu. İşletme çalışanlarına ve vesile olan tüm üyelere teşekkür etmek istiyorum.

tabi ki, ilgileniyorum.
Merhaba,

Siparişim ile ilgili bir bildirim alamıyorum. Karoya verildi görünüyor ama herhangi bir takip numarası vs yok sitede. İlgilenebilir, dönüş yapabilir misiniz.

Yurtiçi kargo uygulamasını indirip kaydolun orda isminize girilen her kargoyu görebilirsiniz

İlerleyen saatlerde kontrol edip bilgi vereceğim. Son 2 gün aldığımız sipariş sayısı biraz fazlaydı, henüz çıkmamış kargolar olabilir…

Siparişlerimiz muhtemelen haftaya kargoya verilecek gibi..

28 ekimde verdiğim siparişim bugün ulaştı elime bu ayki 3. siparişimdi. Gerçekten kahve deneyimi anlamında çok verimli oldu nerdeyse bütün kahveleri denedim genellikle 125 gramlık paketleri seçtiğim için. Ayrıca bu yoğun dönemde Metin bey özel mesajlarıma da detaylı cevap verme nezaketinde bulundu. Bu vesileyle Metin beye ve ekip arkadaşlarına emekleri için çok teşekkür ederim bundan sonra da kendilerinden alım yapmaya devam edeceğim.

Çarşamba gecesi verdiğim sipariş bu gün ulaştı. Sabırsızlıkla degassing sürelerini bekliyorum. Kahveler bana, kutusu kedilere :)
(Yurtiçi kargo herhangi bir bildirim göndermediği için henüz kargoya verilmediğini düşünüyordum, sürpriz oldu)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-02-11-34-56-465_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-11-02-11-34-56-465_com.miui.gallery.jpg
    43.7 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2024-11-02-11-35-01-192_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-11-02-11-35-01-192_com.miui.gallery.jpg
    43.9 KB · Görüntüleme: 106
Pazartesi - salı hepsi yola çıkmış olur, cumartesi sabahtan da paketlemeye devam edeceğiz…
@metin bey 31 ekim de verdiğim siparişle ilgili kargoya verildiğine dair bir bilgi gelmedi.Kargoyla veya siparişle ilgili bir sorun mu var? Bir de Coffeedepartment sosyal medya hesabından sorularım görüldüğü halde cevap verilmeme sebebini anlamadım.Bu cevap vermeme durumu yeni trend midir anlamadım. IMG_9817.png

Geri