• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@metin bey merhaba, öncelikle indirim ve bu güzel kahveler için teşekkürler. 837VC7925B numaralı siparişim için 2 ekimde kargoya verildi mesajı geldi fakat İstanbul'da olmama rağmen siparişim elime henüz ulaşmadı. Bence bir sıkıntı var, mail attım fakat dönüş yapılmadı, kontrol edilmesi mümkün mü?

*Siparişim elime ulaştı, Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@metin bey merhaba, öncelikle indirim ve bu güzel kahveler için teşekkürler. 837VC7925B numaralı siparişim için 2 ekimde kargoya verildi mesajı geldi fakat İstanbul'da olmama rağmen siparişim elime henüz ulaşmadı. Bence bir sıkıntı var, mail attım fakat dönüş yapılmadı, kontrol edilmesi mümkün mü?
Benim de siparişimde aynı sorun mevcut çoğu kişiye kahveler ulaşmış ancak sanırım üyelik olmadan sipariş geçenlerde bu sorun oldu, sizde ve bende böyle görünüyor. Ben de kendilerine mail ve instagram üzerinden ulaşmaya çalıştım ancak geri dönüş olmadı.

Kahveler benim elime dün ulaştı. Bana da aynı şekilde ne Yurtiçi'nden bir mesaj geldi ne de uygulamasında göründü. Normalde 1-2 günde ulaştırdıkları için 4 günde gelmesi şaşırttı. Ancak sonuçta ulaşıyor bir noktada, o yüzden sabırlı olmanızı tavsiye ederim arkadaşlar. Büyük ihtimal 2 Ekim çıkışlı kargolar için yarın adresinize geldikleri ile alakalı mesajı alırsınız. Yolda degass oluyor diye düşünün. :)

Benim de siparişimde aynı sorun mevcut çoğu kişiye kahveler ulaşmış ancak sanırım üyelik olmadan sipariş geçenlerde bu sorun oldu, sizde ve bende böyle görünüyor. Ben de kendilerine mail ve instagram üzerinden ulaşmaya çalıştım ancak geri dönüş olmadı.
Ben üye olarak yaptım alışverişimi, üyelikten bağımsız bir durum olduğunu düşünüyorum.
Kahveler benim elime dün ulaştı. Bana da aynı şekilde ne Yurtiçi'nden bir mesaj geldi ne de uygulamasında göründü. Normalde 1-2 günde ulaştırdıkları için 4 günde gelmesi şaşırttı. Ancak sonuçta ulaşıyor bir noktada, o yüzden sabırlı olmanızı tavsiye ederim arkadaşlar. Büyük ihtimal 2 Ekim çıkışlı kargolar için yarın adresinize geldikleri ile alakalı mesajı alırsınız. Yolda degass oluyor diye düşünün. :)

Arkadaşım cuma sipariş verip cumartesi teslim alınca benimkinde yanlışlık olabileceğini düşündüm hocam :) diğer türlü zaten acelem yok, firmanın yoğun olduğunu da düşünerek gecikmeleri anlayışla karşılarım.

Coffee Department yetkilileri, siparişimle ilgili sorunu önce internet sitenizdeki destek bölümüne, oradan cevap alamayınca metin@coffeedepartment.co adresine detaylıca bildirdim. Üç gündür yetkililerden kimse hiçbir şekilde iletişime geçmedi.
Sipariş bedeli hesabımdan tahsil edildiği halde halen ürünler sepette, sipariş oluşturulmadığı görülüyor. Aksama, hata, sorun illaki olur. Önemli olan sorun olduğunda telefonla veya epostayla ulaşılabilecek ve bunları çözebilecek yetkililerin olması. Daha önceki toplu alımlarda aksaklıklar oldu mu? Tabiki oldu fakat bir an önce çözme gayreti içinde çalışmalar da yapıldı. Maalesef coffeedepartment bu toplu alımda bence sınıfta kaldı.
Son söz, daha önce de yazdığım gibi epostalırınız kontrol ediniz ve siparişimi düzenleyiniz!!!

Coffee Department yetkilileri, siparişimle ilgili sorunu önce internet sitenizdeki destek bölümüne, oradan cevap alamayınca metin@coffeedepartment.co adresine detaylıca bildirdim. Üç gündür yetkililerden kimse hiçbir şekilde iletişime geçmedi.
Sipariş bedeli hesabımdan tahsil edildiği halde halen ürünler sepette, sipariş oluşturulmadığı görülüyor. Aksama, hata, sorun illaki olur. Önemli olan sorun olduğunda telefonla veya epostayla ulaşılabilecek ve bunları çözebilecek yetkililerin olması. Daha önceki toplu alımlarda aksaklıklar oldu mu? Tabiki oldu fakat bir an önce çözme gayreti içinde çalışmalar da yapıldı. Maalesef coffeedepartment bu toplu alımda bence sınıfta kaldı.
Son söz, daha önce de yazdığım gibi epostalırınız kontrol ediniz ve siparişimi düzenleyiniz!!!

photo_5773946650702761286_y.jpgphoto_5773946650702761287_y.jpg
Beklediğim sipariş elime ulaştı ancak Funky bundle seti 250 gr yerine 125 gr olarak gönderilmiş washed bundle seti ve diğer decaf doğru, kendilerine bu hafta mail, instagram ve forum aracılığıyla ulaşmayı denedim ulaşamadım, kargomun ne zaman varacağı ya da üründe eksik vb. oluşan aksaklıklar elbette normal öyle ya da böyle bir şekilde forum aracılığıyla ya da mail ile dönüş olacaktır diye umut ediyorum ancak bir firmaya müşteri olarak ulaşamıyor olmak hiç hoş bir durum değil. @metin bey yardımcı olup eksik miktarı en kısa sürede gönderirseniz sevinirim.
Sipariş numaramı tekrar paylaşıyorum. 479ID1259L

Beklediğim sipariş elime ulaştı ancak Funky bundle seti 250 gr yerine 125 gr olarak gönderilmiş washed bundle seti ve diğer decaf doğru, kendilerine bu hafta mail, instagram ve forum aracılığıyla ulaşmayı denedim ulaşamadım, kargomun ne zaman varacağı ya da üründe eksik vb. oluşan aksaklıklar elbette normal öyle ya da böyle bir şekilde forum aracılığıyla ya da mail ile dönüş olacaktır diye umut ediyorum ancak bir firmaya müşteri olarak ulaşamıyor olmak hiç hoş bir durum değil. @metin bey yardımcı olup eksik miktarı en kısa sürede gönderirseniz sevinirim.
Sipariş numaramı tekrar paylaşıyorum. 479ID1259L
Merhabalar
Siparişiniz için teşekkür ederiz.
Kahve festivalleri dolayısı ile bir süredir foruma bakamadık kusura bakmayın, eksik gönderilen ürünlerin ücret iadesi kartınıza ilettim.
İyi günler dilerim
Saygılarımla

Merhaba

Mailiniz bize 06.10.2024 tarihinde saat 11.28 de ulaşmış yani dün, üzerinden yeni 24 saat geçmiş.

02 -06 ekim tarihleri arasında İstanbul Kahve Festivalinde görev aldığımızdan daha önce tarafınıza geri dönemedik kusura bakmayın.

Siparişinizi kontrol ettiğimde teknik bir hatadan dolayı sepet takılı kalmış. Siparişinizi iptal ettim yapmış olduğunuz ödeme de iade edilmiştir.

Coffee Department! Telefonla sizlere uşaşabileceğim bir numara bulamadım. Sayfanızda destek/talep kısmına mesaj bıraktım, lütfen kontrol ediniz!

Telefon kullanmıyoruz.
iletişim konusunda mail ya da forum üzerinden gerekli yardımları sağlamaya çalışacağız, bunu da toplu alım bilgilendirme kısmına belirtmiştik.

Ürünleri sepetten çıkardım, siz de metin@coffeedepartment.co ya gönderdiğim dekontu ve hesaplarınızı kontrol edip iadeyi gerçekleştiriniz

Son söz; bizi sınıfta bıraktınız saygı duyarız, ama biz her zaman burdayız merak etmeyiniz hocam, kimsenin mağdur olmasını istemeyiz.

İyi günler dilerim

Merhaba, öncelikle hızlı kargo ve güzel paketleme için teşekkürler. Siteye baktım da bulamadım. Washed bundle ve Funky bundledaki kahveler için degassing için öneriniz nedir? @metin
Merhaba
Tüm kahvelerimiz için 10 gün gaz salınım süresi tavsiye ediyoruz.
Daha önce demlendiğinde az da olsa üstü örtülü hissiyat oluşuyor.
3 hafta sonunda tam berraklığına ulaşıyor lezzetler.

Merhaba

Ev tipi sular arasından Buzdağı veya Pınar Madran sularını tavsiye ediyoruz.
Pek iyi sonuç vermeyen sular ise Erikli ve Saka
Espresso için de öneriniz aynı mı?

İstanbul festivalinde espresso için ayrı su musluğu vardı :unsure:

@metin bey selamlar, sipariş oluşturacağım ama stoğumda hiç kahve kalmadı. Degass süresi yaklaşmış kahveniz var mı acaba ondan da sepetime ekleyeyim :)

selamlar, ekteki sipariş numarası ile siparişimi verdim özellikle los duran ve ijen lestari için oldukça heyecanlıyım, cd beni hiç üzmedi şimdiye kadar. üretimden bardağa emeği geçen firma çalışanı arkadaşlara ve forumda halen daha, büyük bir çabayla aylık alım fırsatını bizlere sunan moderatörlerimize çok teşekkürler!

ps: @metin Bey, minik bir sipariş notu ekledim gönderim zamanıyla ilgili, eğer ki uygunsa. Dikkatiniz ve çabanız için tekrardan çok teşekkürler! :)

Ekli dosyalar

• IMG_1113.jpeg
    IMG_1113.jpeg
    77.1 KB · Görüntüleme: 82
972VA8942V numaralı sipariş ile alıma katıldım, katkısı olanlara teşekkürler.

Indonesia / Ijen Lestari / Carbonic Maceration Natural

El Salvador / Los Pirineos / SL 28 Honey

El Salvador / Los Pirineos / Pacamara Honey

El Salvador / Finca El Gobiado / Anaerobic Natural

El Salvador / La Esperanza / Natural

Costa Rica / Los Duran / Black Honey

Colombia / El Obraje / Washed

tümü 125 gr olmak üzere bu güzel seçkiyle aranızdayım. El Salvador ağırlıklı olsa da Endonezya açıklaması ilgi çekici, zeki ve bir o kadar da iddialı, kendisini iple çekmekteyim.

IMG_0364.png

Son düzenleme:
Geri