metin
Barista
El Salvador kahveleri herkesin damak tadına bir şekilde uyuyor sankiAylık alımda el salvador seçilmiş, hayırlısı olsun.![]()
El Salvador kahveleri herkesin damak tadına bir şekilde uyuyor sankiAylık alımda el salvador seçilmiş, hayırlısı olsun.![]()
Merhaba Volkan bey@metin öncelikle güzel bir toplu alım diliyorum. Ankara kahve festivalinin etkisiyle elimizde olan kahve stoğu ve ekim ayı içerisinde seçkiye yeni eklenecek kahveler sebebiyle siparişi biraz ay ortalarında vermek istiyorum. ancak şu anda satışta olan kahvelerden (özellikle los duran ve el obarje) stok sorunu olan var mı? genel stok durumu hakkında bilgi alabilir miyiz?
GünaydınAnaerobiklerden sirke gibi fermente tatta olmayıp da meyve suyu gibi olanlar var mıdır![]()
Kişisel bilgilerin de var hocam ekran görüntüsünde, bilgin olsun.Oy verdiğim ve kazanmasına çok sevindiğim coffedepartment'dan güzel bir seçki yaptım. Emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir deneyim ayı olacağına eminim...Ekli dosyayı görüntüle 35351Ekli dosyayı görüntüle 35352
Hocam ben tercih etmiyorum ama el salvador sevginizi bildiğim için mutlaka deniyorum getirdiğiniz kahveleri.El Salvador kahveleri herkesin damak tadına bir şekilde uyuyor sanki![]()
El Salvador kahveleri herkesin damak tadına bir şekilde uyuyor sanki![]()
Siparişim bugün geldi. Kartlar stickerlar paketlemeler oldukça güzel. Kavurum tarihleri 26.09, degass için çok beklemem gerekmeyecek olması güzel. Toplam kaç gün beklemeliyim degass için. Ayrıca reçete taleplerine başlayabilirim sanırımBen de katıldım 128AI7273S sipariş numarasıyla. 125 gram seçeneği çok iyi deneme açısından. Kahve festivalinde de uğrayıp yeni seçkilerden denemeyi düşünüyorum. Buna bağlı olarak ayın devamında tekrar sipariş vermek isterim. Herkese iyi alımlar.