• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ekim 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@metin öncelikle güzel bir toplu alım diliyorum. Ankara kahve festivalinin etkisiyle elimizde olan kahve stoğu ve ekim ayı içerisinde seçkiye yeni eklenecek kahveler sebebiyle siparişi biraz ay ortalarında vermek istiyorum. ancak şu anda satışta olan kahvelerden (özellikle los duran ve el obarje) stok sorunu olan var mı? genel stok durumu hakkında bilgi alabilir miyiz?
Merhaba Volkan bey

Alaka - 60 kg (yeni Etiyopya'lar ay içinde gelecek)
Los Duran - 70 kg
La Esperanza -40 kg
Ijen Lestari - 100 kg

diğer kahveler 250 kg +

Funky bundle ve Los Pirineos ile alıma katıldım. Çekirdek künyelerine proses metoduyla doğru orantılı reçeteler eklerseniz seviniriz @metin Bey.

Toplu alım sonuçlanmadan önce super funky bundle almıştım. Sadece espresso içen biri olarak içlerinden Los Duran en az sevdiğim oldu, Finca El Gabiado güzel ama aralarında favorim El Porvenir oldu. Ne kadar meyvemsi/çiçeksi olursa o kadar iyidir diyip Etiyopya kahvelerini merakla bekliyorum.

Anaerobiklerden sirke gibi fermente tatta olmayıp da meyve suyu gibi olanlar var mıdır :D
Günaydın

pek sirkemsi tatlar yok ama los duran epey kuvvetli bir deneyim, kakao nibi vişne suyu kuru üzüm baya hissediliyor hatta ben bu kahveyi ay çöreğine de benzetiyorum, biraz mahlep karakteri de var.

Gobiado, porvenir ijen lestari de dengeli bir duyusal deneyim hedefleyerek kavurma profillerini geliştirdik

Bu ne hız @metin kargo bildirimi geldi çok teşekkürler 🖐️

El Salvador kahveleri herkesin damak tadına bir şekilde uyuyor sanki ❤️

Bildiğim kadarıyla Prof. Dr. Hoffmann’ın da favori çekirdek ülkelerinden El Salvador. Kitabında da belirttiği gibi özellikle bourbon varyete kahveleri, fincanda dengeli ve yumuşak bir asiditeye sahip, tatlı ve dengeli olmalarıyla ünlüymüş. Vitrindeki tüm El Salvador’ları denemeyi düşünüyorum ben de.

Ben de katıldım 128AI7273S sipariş numarasıyla. 125 gram seçeneği çok iyi deneme açısından. Kahve festivalinde de uğrayıp yeni seçkilerden denemeyi düşünüyorum. Buna bağlı olarak ayın devamında tekrar sipariş vermek isterim. Herkese iyi alımlar.
Siparişim bugün geldi. Kartlar stickerlar paketlemeler oldukça güzel. Kavurum tarihleri 26.09, degass için çok beklemem gerekmeyecek olması güzel. Toplam kaç gün beklemeliyim degass için. Ayrıca reçete taleplerine başlayabilirim sanırım :)

Sipariş No: 483IM9553A

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
1727942739801.png

Merhaba, öncelikle hızlı kargo ve güzel paketleme için teşekkürler. Siteye baktım da bulamadım. Washed bundle ve Funky bundledaki kahveler için degassing için öneriniz nedir? @metin

Bugün İstanbul kahve festivalinde Department'e uğrayıp kahvelerini denedim, Metin Bey sağolsun bir çok kahveden ikram etti, kahvelerle ilgili bilgi verdi, forum indirimini de uygulayınca kahveler çok uygun fiyatlı oldu, Department'e teşekkür ediyorum sıcak misafirperverliği için.

Ekli dosyalar

• IMG_1352.jpeg
    IMG_1352.jpeg
    113.8 KB · Görüntüleme: 216
  • IMG_1333.jpeg
    IMG_1333.jpeg
    145.8 KB · Görüntüleme: 219
Geri