Yurtiçi kargo yüzünden siparişim elime daha bugün ulaştı. Kargo geçen hafta 3 gün boyunca 2 yıl önceki iş yerime gidip beni bulmaya çalışmış garip bir şekilde. İş yoğunluğundan siparişi unuttuğum için 3. günün sonunda geri göndereceklerini belirtince haberim oldu. Keramo dışındaki paketlerde etiket olmaması biraz üzdü görsel açıdan ama içindeki ekstralar ve paketi açınca gelen güzel koku o negatifliği dengeledi resmen
29.10 kavrumlu origini bugün denedim, degas için belki biraz daha bekletmek gerekiyor sanırım. Espressoda 18:36, 32sn ve 18:42, 36sn olarak 2 deneme yaptım ama ikisinde de biraz acı bir çıktı aldım. Yalnız görsel olarak çok doyurucu bir espresso olduğunu söylemeliyim hem yaparken bottomless PF'den akışı hem de shot bardağındaki o kalın ve tok krema çok tatmin ediciydi. Tat anlamında yoğunluktan dolayı pek üzerine düşemedim ama biraz daha deneme yapacağım, favori reçetelerini paylaşabilecek olan varsa sevinirim. Doz, ratio, sıcaklık, ve ortalama süre olarak.
Keramo ve Esmeril'i 1-2 hafta daha bekletip denemeyi düşünüyorum, eminim onlardan da güzel sonuç alınacaktır, ki alanlar bir hayli var okuduğum kadarıyla. İşini iyi ve özenli yapan bir kavurucu olduğunu düşünüyorum ben gerek paketlemeleri gerek süreç boyunca ilgili tutumlarından dolayı.