• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dr. Roaster Coffee Roastery - %30 Sepet İndirimi - "DRR30" + Ücretsiz Kargo

Merhabalar,

Websitemize yeni bir nitelikli çekirdek ekledik.

Ethiopia Nebso Abadega Bashasha Natural Single Farm

Bölge : Djimma, Bashasha kebele, Goma

Yükseklik : 1980-2100 mt

Hasat Yılı: 2020

Hasat Zamanı: Ekim-Ocak

Plantasyon/İstasyon: Nebso Abadega

Botanik Çeşit: JARC 74110, 74112, 74140

İşlem: Natürel

Tadım Puanı: 87

Tadım notları: Mango, Üzüm, Yoğun Çiçeksi ve Tatlı

İyi haftalar dileriz. Selam ve muhabbetle...

Merhaba bugün yola çıktı yarın elinizde olur inşallah. Şimdiden afiyet olsun 😋

3671 sipariş numarası ile alım yaptım. Stokta varsa geçmiş cuma yada pazartesi kavrum yollayabilir misiniz :) cevap için şimdiden teşekkür ederim @DrRoaster

Teşekkür ederiz. 🤗 İstediğiniz tarihte kavrulmuş olanları rezerve ettik bile.

Mevcut çekirdeklerimiz içinde gövdeli espresso için en uygun çekirdek Endonezya Sumatra Mandheling G1 diyebilirim.
Merhaba Muhammet,

Çekirdekleri deneyebildim, ben de yorumumu ekleyeyim:

Ethiopia Guji G1 Wolichu Wachu – 250gr; Espresso kavrum veya cekirdek olmadigini bilerek aldim. 1 paket de kardesime verdim, o da espresso denedi.

İkimiz de memnun kaldık, oldukça dengeli bir kahve. Aeropress V60 vs. deneyemedik, espresso olarak da gayet güzel. (kavrum profili tutmasa/açık olsa da)

Merhaba Muhammet,

Çekirdekleri deneyebildim, ben de yorumumu ekleyeyim:

Ethiopia Guji G1 Wolichu Wachu – 250gr; Espresso kavrum veya cekirdek olmadigini bilerek aldim. 1 paket de kardesime verdim, o da espresso denedi.

İkimiz de memnun kaldık, oldukça dengeli bir kahve. Aeropress V60 vs. deneyemedik, espresso olarak da gayet güzel. (kavrum profili tutmasa/açık olsa da)
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun. Mutlaka v60 ile de denemelisiniz.

Merhaba Arkadaşlar ,

Yeğenim birazda benden aldığı hevesle 3.Nesil Kahve ekipmanları toplamaya başladı ve genel olarak V60 üzerine yoğunlaşmak istiyordu.Öğütücüler dripperler tartılar derken artık ilk kahve siparişini kendi oluşturdu DrRoaster üzerinden ancak seçerken yanlışlıkla alışık olmadığı için çekirdek yerine V60 öğütüm seçti kendisi.Siparişi bir iki gün içinde ulaştı.Sonrasında üzgün bir şekilde öğütülmüş kahve seçtiğini bana söyledi ve kargo ulaştığında durumun farkına vardı.Aslında çok büyük bir hevesle aldığı öğütücüsünü kullanmak istiyordu.Belki bir nebzede olsa paketler kapalı iken iade şansımız olabilir diye @DrRoaster Muhammet beye ulaştım ama iade almamasını da kesinlikle anlayış ile karşılardım.Kendisine durumu anlattım ve bana "Öğütülmüş kahveler sizde kalsın ben size tekrar ücretsiz aynı setten yollayacağım , genç arkadaşımızın hevesini kırmayalım dedi". İnanılmaz bir çözümdü benim için ve yeğenim çok sevindi bu duruma.Çok kısa bir sürede kahveleri İzmir ' e ulaştırdı.İnanılmaz bir alışveriş deneyimi oldu.Bir kavurucunun bu yaklaşımda olması çok olumlu ve güzel birşey.

Kendisine çok teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaşlar ,

Yeğenim birazda benden aldığı hevesle 3.Nesil Kahve ekipmanları toplamaya başladı ve genel olarak V60 üzerine yoğunlaşmak istiyordu.Öğütücüler dripperler tartılar derken artık ilk kahve siparişini kendi oluşturdu DrRoaster üzerinden ancak seçerken yanlışlıkla alışık olmadığı için çekirdek yerine V60 öğütüm seçti kendisi.Siparişi bir iki gün içinde ulaştı.Sonrasında üzgün bir şekilde öğütülmüş kahve seçtiğini bana söyledi ve kargo ulaştığında durumun farkına vardı.Aslında çok büyük bir hevesle aldığı öğütücüsünü kullanmak istiyordu.Belki bir nebzede olsa paketler kapalı iken iade şansımız olabilir diye @DrRoaster Muhammet beye ulaştım ama iade almamasını da kesinlikle anlayış ile karşılardım.Kendisine durumu anlattım ve bana "Öğütülmüş kahveler sizde kalsın ben size tekrar ücretsiz aynı setten yollayacağım , genç arkadaşımızın hevesini kırmayalım dedi". İnanılmaz bir çözümdü benim için ve yeğenim çok sevindi bu duruma.Çok kısa bir sürede kahveleri İzmir ' e ulaştırdı.İnanılmaz bir alışveriş deneyimi oldu.Bir kavurucunun bu yaklaşımda olması çok olumlu ve güzel birşey.

Kendisine çok teşekkür ederim.
Arkadaşımızın kahve serüvenine bizimle başlaması bizim için çok değerli ve mutluluk verici. İlginiz için biz teşekkür ederiz. Afiyet olsun. 🥰🥰🥰

Selamlar. Endonezya Sumatra Mandheling G1 çekirdeklerini espresso olarak tükettim fakat tadım notlarıyla alakası yoktu. Yoğun mu yoğun bir ekşilik vardı.

Selamlar. Endonezya Sumatra Mandheling G1 çekirdeklerini espresso olarak tükettim fakat tadım notlarıyla alakası yoktu. Yoğun mu yoğun bir ekşilik vardı.
Merhabalar Serkan Bey, Endonezya Sumatra filtre kavrumu olduğu için espresso demlemede ekşilik söz konusu olmuş sanırım. Espresso kavrumu ve yaklaşık 2 hafta degassing ile ekşilik ancak ortadan kalkıyor.

@DrRoaster espresso makinası için önerebileceğiniz bir kahve var mıdır? Yumuşak içim

Bu arada sepete koyduğum almak üzere olduğum kahve fiyatı 380 tl'ydi. Şimdi güncellenmiş 440 tl olmuş. Bu nasıl iş ya 2 dk'da

Son düzenleme:
@DrRoaster espresso makinası için önerebileceğiniz bir kahve var mıdır? Yumuşak içim

Bu arada sepete koyduğum almak üzere olduğum kahve fiyatı 380 tl'ydi. Şimdi güncellenmiş 440 tl olmuş. Bu nasıl iş ya 2 dk'da
Merhabalar, hocam talihsizlik kusura bakmayın telafi etmeye çalışalım. Eski stoktan sattığımız için yaklaşık 2 haftadır fiyat güncellememiştik haftaya yeni stokla giriyoruz yarın kavrum günü yoğunluktan fırsat olmayacağı için akşamdan fiyatları güncellemek durumunda kaldık. Telafi adına mevcut kupona ekstra %10 indirim (%29+%10) ekledik. Tekrar kusura bakmayınız. Selam ve muhabbetle...

Merhabalar Serkan Bey, Endonezya Sumatra filtre kavrumu olduğu için espresso demlemede ekşilik söz konusu olmuş sanırım. Espresso kavrumu ve yaklaşık 2 hafta degassing ile ekşilik ancak ortadan kalkıyor.
Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında ben espresso için istemiştim, hatta sizin önerinizdi :) Yani espresso kavrum olmadığı için bu ekşilik gitmeyecek sonucunu mu çıkarmalıyım?

Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında ben espresso için istemiştim, hatta sizin önerinizdi :) Yani espresso kavrum olmadığı için bu ekşilik gitmeyecek sonucunu mu çıkarmalıyım?
Hocam degassing bittikçe azalır. Olmadı telafi ederiz sıkıntı yok :);)

Merhabalar, stoğumuza yeni Amerika çekirdekleri eklendi.

Colombia Supremo Felice Medellin
El Salvador Shasta SHG EP
Peru La Huaca

Ayrıca deneme paketlerimizi de güncelledik. Sağlıklı günler dileriz.
Selam ve muhabbetle...

Geri