• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dr. Roaster Coffee Roastery - %30 Sepet İndirimi - "DRR30" + Ücretsiz Kargo

Merhabalar, benim biraz geç haberim oldu ama 3628 no.lu siparişi şimdi geçtim, indirim hala devam ediyor galiba. Afrika deneme paketi sipariş verdim, paketteki kahveler için reçeteleri de paylaşırsanız çok sevinirim.

Bugün Nicaragua yı ilk kez delter press le demledim. Kavrum omni gibi geldi, sanırım espresso olarak da deneyeceğim. Bununla birlikte renk olarak gözüme tutarlı göründü , hem paketi açtığımdaki hem de öğütüm sonrası koku oldukça güzeldi. Tadım olarak notalarını oldukça hissettiğim bir kahve oldu. Teşekkür ediyorum 👏 Pul sticklerlarda oldukça güzel bir detay oldu :) Onlar içinde kendi çapımda basit bir çerçeve yapmaya çalışıyorum. Düzgün olursa duvara asıp paylaşacağım.
Hocam beğenmenize sevindim o çekirdekten en iyi performansı o kavrumla alabildik 😌. Ummadığımız çekirdekler farklı demlemelerde tatmin edici fincanlar çıkarabiliyor. Espresso deneyiminizi de paylaşırsanız seviniriz. Keyifli içimler...

Merhabalar, benim biraz geç haberim oldu ama 3628 no.lu siparişi şimdi geçtim, indirim hala devam ediyor galiba. Afrika deneme paketi sipariş verdim, paketteki kahveler için reçeteleri de paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhabalar evet indirim hala devam ediyor. Kaçıran geç farkeden arkadaşlar için devam edelim dedik. Çekirdekleriniz şu anda kavruluyor 🤗. Şimdiden afiyet olsun.

Classic espresso çekirdegi ile picopressodan harika espresso çıktıları alıyorum. Çok teşekkürler.
Memnun olmanıza çok sevindim. Dinlendikçe daha da zenginleşecektir. Bir miktar ayırıp 1-1.5 ay sonra deneyimleyin farkı göreceksiniz. 👌🏻 Afiyet olsun biz teşekkür ederiz. 🤗

Sadece bu konuya yazan üyeleri reklam olarak gören tek ben miyim yoksa kötü niyetli miyim bilemedim. Denemeyi düşünüyordum ama bu sebeple erteledim.
Ben hiç reklam olarak görmedim. Eğer saf olan ben değilsem yeni kavurucuların üç kağıt yapmadan başarılı olabileceklerine iyi bir örnek olarak gördüm hatta. Diğerlerinin feyz almasını umuyorum.

Edit: KANDIRILDIK.

Son düzenleme:
@DrRoaster hocam çok beğendim kavrumunu 😋 Siparişimi verdim tekrar eline sağlık
Ekli dosyayı görüntüle 16573
Edit, bu mesajı hala görenler, alttaki mesajımı görmeyenler için düzeltme: Fincan takımının denk gelme durumu yok. Forumdaki ilgili üye ile instagram'da fotoğrafı paylaşan kişi aynı. Fakat bu kişi aylar önce ürünlerini zaten denemiş olduğu firmanın foruma üye olmasından 3 gün sonra üye oluyor. Gerisi ortada.

20211103_214812.jpg20211103_214648.jpg

Son düzenleme:
Ben hiç reklam olarak görmedim. Eğer saf olan ben değilsem yeni kavurucuların üç kağıt yapmadan başarılı olabileceklerine iyi bir örnek olarak gördüm hatta. Diğerlerinin feyz almasını umuyorum.

Edit: KANDIRILDIK.
Şimdi denedim kahveyi. Çok hoşuma gitti. Gayet gövdeli bir kahve, aroması mükemmel diyemesemde beni oldukça tatmin etti. Özellikle bu indirimli fiyatı tekrar yakalarsam sürekli müşteri olabilirim, ilgililere duyurulur :)

Elinize sağlık hocam
Kendi yazdığım mesaj için konuşayım, kesinlikle hiçbir alakam yok. Eski mesjlarıma da bakarsanız gövdeli espresso arayışındayım genelde. Roasthead firmasından aldığım espressodan da memnunum. Onu da birkaç ayrı konuda önerdim. Ki hala o kahvenin özellikle sütle içimi daha güzel gayet gövdeli bir kahve. Sadece o kahvede çok aroma olmadığı için tekrar arayışa girdim. Biraz daha acı olmasına rağmen Roastheadin kahvesine göre daha fazla aroma aldığım için hoşuma gitti ve paylaştım. Siparişlerimin ekran görüntülerini de birazdan paylaşacağım. Dediğim gibi diğer mesajları bilemiyorum ama benim kesinlikle reklam vb. gibi bir derdim de niyetim de yok. Firmadan kimseyi de tanımam. Ancak güzel diyalog kurulan insanlar.

Bu arada aşağıda üzerini kapattığım kısımlar var. Bir soruma cevaben yazmışlardı. Belki kişiye özel yazmışlardır diye onlar açısından sakıncası olursa diye kapattım. İsterlerse açar tekrar gönderirim.
Capture.PNGCapture1.PNG

Son düzenleme:
Zan altında bırakılan tüm arkadaşlardan çok özür dilerim. İnstagramda etiketlendiğimiz tüm gönderileri paylaşmaya çalışıyoruz. Neticede kişisel bir hesap değil. Gönderiyi de kaldırmadık hala duruyor. Kimseyi yakînen tanımıyoruz ortada bir reklam falan yok. Deneyen herkes deneyimini her ortamda paylaşma özgürlüğüne sahip.
Yeni bir firma olabiliriz fakat çekirdek seçimi ve kavrumlarımıza güveniyoruz ve bunu paylaşmak istedik. İlgi gösteren herkese kalben teşekkür ederiz. Forum vasıtsaıyla haberdar olup sipariş geçen arkadaşlarımız oldukça fazla. Siparişi ulaşıp deneme fırsatı yakalayan arkadaşlarımızdan hep olumlu dönüşler aldık hala da almaya devam ediyoruz. Durum bundan ibaretken bir kez bile alışverişimizin olmadığı şahısların hakkımızda "Başarılı olmak için üçkağıt yapan kavurucu" yaftası vurarak itibar süikastine girişmesini herkesin kendi vicdan muhasebesine bırakıyorum. Verdiğimiz rahatsızlık ve meşguliyetten dolayı çok özür dileriz.

Mevcut indirim hala devam ediyor.

Selam ve muhabbetle...

"Başarılı olmak için üçkağıt yapan kavurucu"

Bu tarz bir suçlama yapmadım. Aksine böyle olmayan bir kavurucuya güzel bir örnek dedim. Çarpıtmayalım. Sonrasında işin rengi değişti.

Forumda tanınan, bilinen üyeler zaten bir zan altında bırakılmadı.

Ben "denk gelmiş" adı altında bir paylaşım yaptım. Yorumlamak size kalmış.

Şunu da ekleyeyim. Forumdaki arkadaş o instagram hesabının sahibi ise. Aynı instagram kullanıcısının temmuzun ortasında firmanın bir kahvesiyle gönderisi var. Firma ağustos'ta foruma üye olduktan 3 gün sonra o da üye oluyor. Bunlar da tesadüf galiba.

Son mesajımdır bu konuda...

Son düzenleme:
Kahve firmalarının indirim yapması tabi ki güzel, Kargo gönderi limiti 100 TL olunca , 14 TL kargo bedeli eklenince , bu indirimin artık faydası pek kalmıyor. Yani insanlar yeni bir kavurucudan denek için genelde tek en fazla iki paket kahve dener. Çoğu çekirdeğinizde 2 paket alınca dahi indirim sonrası limit altında kalıyor. Forum üyeleri denesin istiyorsanız, tavsiyem 50-60 TL üstü kargo ücretsiz foruma özel bir kampanya yapabilirsiniz. @DrRoaster

Son düzenleme:
Geri