• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dövme - Tattoo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi izin ver tahmin edeyim.

Çoğunlukla otururken birden aklınıza dövme yaptırmak geliyor. Ha şuraya yap diyorsun. Bir anda aklına geldiği için maks 2 saatte bitecek dövmeler seçiyorsun.
Lak lak ederken dövmede yaptırılmış oluyor.

Bir kaç ay geçiyor. Gene otururken ya reis gel şunu da yaptıralım diyorsun, benekli ayhan gibi parça parça heryerin doluyor. Hepsini sevdiğin içinde birleştiremiyorsun.
Hatta çoğu yeşil'e döndü. Cezaevi dövmesi gibi duruyor değil mi:D
1 saatte karar verdigim 20 saatin ustunde islenmis yesile donmemis iki dovmem var😊

1 saatte karar verdigim 20 saatin ustunde islenmis yesile donmemis iki dovmem var😊
Hızlı karar vermeden dövme yaptırmak zor hakikaten(:
Hele ilk dövmeyse düşündükçe, istediğinden uzaklaşıyorsun

Hızlı karar vermeden dövme yaptırmak zor hakikaten:)
Hele ilk dövmeyse düşündükçe, istediğinden uzaklaşıyorsun
Klise bir laf vardir ya ilkinden sonra rahat oluyor diye. Kesinlikle dogru. Kac yasindasin bilmiyorum ama farketmez cunku insan zaman gectikce kac yasinda olursa olsun degisiyor olene kadar. Belki karakterin degismiyor asil baz olaran sey ayni kaliyor. Ama detaylar degisiyor. Kahve forumundayiz ordan ornek verim. 4-5 sene once ictigin ve simdi ictigin yada soyle soylim “sevdigin” kahveleri dusun. Insan her gecen gun degisiyor. Olay her gecen gunku halini sevmek. Onunla barisik olmak. Dunkude sendin bugunku de sensin bunu bilmek. Bu yuzden 1 saatte karar verdigim dovmeden asla sogumadim pisman olmadim. Sonucta onun kararini da veren ve yaptiran bendim. O an oyle hissettim. O an canim onu istiyordu ve onu yaptim. Yarin da o ani hatirlayip iyi kotu o anki duygulari hatirlayip o gunu o seni sevmek olay. Sanatci sanatini sergiler kaleminde senin vucuduna, ama o an onun degil senindir, o gun de. Yarinda inkar edemezsin 50 sene sonrada. Neden pisman olasin ki? 😉

Sen sonkaktaki kedilere, neden ortada yatıyorlar, diye söylenen emekli albay gibi adamsın =)
Onlar da yatacaklara yere dikkat etsinler. Kedi dediğin gider bir köşeye kıvrılır. Sokağın ortasında laubali laubali gezinmek nedir? Biraz özen ya! Bütün istediğim biraz özen, biraz nizam hahahhahahahhaha

GetAttachmentThumbnail

Şu minicik şeye bile karar vermem bi 5-6 sene sürdü ama genel olarak çok kararsız biri olmamdan herhalde. Bu da zaten aklımdaydı, bi gece arkadaşıma bahsettim toplandığımızda, iki gün sonra yaptı, öyle oldu bitti. Yaparken albümü de dinledik, çok güzel bi anı olduğu gibi, albümü bilen başka bir sürü süper insanla da arkadaş olmama vesile oldu. 3 senedir bir sonrakini ne yaptırsam eleyemedim kafamdakilerin arasından. Yine bir gece ansızın olacakmış gibi ama.

Dövmeyle sanatsal ya da hobi olarak ilgilenmiyorum, ancak ticari olarak ilgileniyorum, para kazanmaya çalışıyorum ancak henüz yatırım maliyetimi dahi çıkaramadım :)

İzmir için bir önerisi olan var mı, aklımda şu dövme var kol içine
Ekli dosyayı görüntüle 21660
kendisine daha önce dövme yaptırmadım ancak instagram uzerinden gördüğüm calismalarini çok beğenip listeme eklemiştim kendisini. yaptırmak istediğiniz tarza da uygun calışmalar yapıyor bence.

Geri