zebercet
Barista
- İsim
- Emre
Daha fazla
- İsim
- Emre
- Değirmen
- Sözen
- Ekipmanlar
- Orak, çekiç, faraş
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara - Antalya
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Muratpaşa
Selamlar,
Dövme evrenini takip ediyor musunuz?
Benim farklı tarzlarda takip ettiğim bir çok sanatçı var, eğer dövme yaptırmak istiyorsanız fikir verebilir size. Çünkü dövme yaptırmanın en zor tarafı karar vermektir
www.instagram.com
Bu dostumuz kubik işler yapıyor ve inanılmaz estetik geliyor bana
Instagram
www.instagram.com
Bu kadar minimal çalışıp renkleri bu kadar doğru kullanan bir başka sanatçıyla karşılaşmadım. Yaptığı dövmelerin kitap ayracı gibi durduğuna bakmayın. Doğru yere yapıldığında müthiş bir estetik kazanıyor.
www.instagram.com
Ankaradan çıkmış bir dostumuz. Kendini o kadar hızlı geliştirdi ki dolar bu kadar hızlı yükselmiyor
https://www.instagram.com/_mashkow_/ Bu dostumuzla benzer işler yapıyorlar ama mashkow biraz daha agresif. Eğer portre istiyorsanız Melek Taştekin şu anda dünya seviyesinde işler yapıyor.
Var mı forumun dövme hastalığı
Dövme evrenini takip ediyor musunuz?
Benim farklı tarzlarda takip ettiğim bir çok sanatçı var, eğer dövme yaptırmak istiyorsanız fikir verebilir size. Çünkü dövme yaptırmanın en zor tarafı karar vermektir
peteraurisch • Instagram photos and videos
79K Followers, 626 Following, 680 Posts - See Instagram photos and videos from @peteraurisch
www.instagram.com
www.instagram.com
Melek Taştekin (@melektastekin_tattooer) • Instagram photos and videos
269K Followers, 1,025 Following, 619 Posts - See Instagram photos and videos from Melek Taştekin (@melektastekin_tattooer)
www.instagram.com
Var mı forumun dövme hastalığı