• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dizi ve Filmlerde Göze Çarpan Kahve Demleme Ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir tane de benden gelsin. Gastronomi konusunda Hannibal gibi bu kadar usta bir isme breville / catler in espresso makinesini vermişler. Oysa orada bir La marzocca linea-mini olmalıydı...

Yanılmıyorsam dual-boiler modeli. Bu makinenin gerçekten dual boiler ile diğer makineleri arasında inanilmaz bir uçurum var. Dual boiler modeli e-61 grup başlıklı rocket, lelit gibi markanın modellerine rakip bir performans sunuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 16002
Muhtemelen dizinin çekildiği yıllarda linea mini ortalıkta yoktu. 2015 son sezon yılı ve sanırım o yıllarda çıkmıştı mini modeli. Ama daha klasik kollu bir La pavoni de yakaşırdı.

Muhtemelen dizinin çekildiği yıllarda linea mini ortalıkta yoktu. 2015 son sezon yılı ve sanırım o yıllarda çıkmıştı mini modeli. Ama daha klasik kollu bir La pavoni de yakaşırdı.
Muhtemelen öyle lakin bu tarz şeylerde genellikle sponsorluk anlaşması yapılıyor. Hannibal ile Catler tarafında yapılmıştı sanırım. Bizim breville/sage in farklı ülkelerde 4-5 tane ayrı ismi var. La marzocca gibi markalar zaten ev tipinden çok ticari grup makine ürettiği için kendi pazarının ana payı bu alan değil. O yüzden zaten böyle reklamlara girilmiyor...

Nostalji olsun diye mafia2 oynamaya başladım ve bebek gibi bir elektra çıktı karşıma 😄

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211027_031216_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211027_031216_com.android.gallery3d.jpg
    36.1 KB · Görüntüleme: 154
Mahouka Koukou no Rettousei 1. sezon finalinde sahne ama anime izleyici iseniz kesinlikle tavsiye ederim underrated kalmış animelerden
Duymuştum bunu, önermişlerdi daha önce. Bir ara mutlaka bakacağım. Şuanda da Ergo Proxy izliyorum. Bir de forumda anime/manga başlığı açmıştık bir ara orayı tekrar hareketlendirmek güzel olabilir :)

Duymuştum bunu, önermişlerdi daha önce. Bir ara mutlaka bakacağım. Şuanda da Ergo Proxy izliyorum. Bir de forumda anime/manga başlığı açmıştık bir ara orayı tekrar hareketlendirmek güzel olabilir :)
eğer konu açılırsa bana dm den mesaj atabilirsiniz 500-600 e yakın anime arşivim var bu konuda baya tecrübeli sayılırım :)

Geri