• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dizi ve Filmlerde Göze Çarpan Kahve Demleme Ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Masal

Barista
İsim
Masal
Daha fazla  
İsim
Masal
Değirmen
Molent g50, sözen
Ekipmanlar
Mokapot, chemex, V60, aeropress, filtre kahve makinesi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir, Ankara
Başlığı açılmış bir konu mu bilmiyorum ama bu konuda bir şeyler paylaşmak istedim. Dizi ya da film izlerken V60, moka pot, chemex görmek anlamsızca heyecanlandırıyor 😄
Neredeyse herkesin bildiği bir sahneyle örnek vermek istedim.
Friends ve 1994 yılında Monica'nın mutfağında duran chemex ☺

Ekli dosyalar

• 20210105_205036.jpg
    20210105_205036.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 709
Hoffman chemex videosunda bazı sahneler vermiş. Chemex estetik bir ekipman, kahvenin akışı, ışığın yansıması en güzel chemex'te oluyor. Videoda bahsetmiş kahvenin rengi ışık yansımalarından dolayı en güzel chemex'te görünür diyor. Görüntüsü de aksesuar olarak kullanılmaya müsait :)Video linki:

Oradan bazı sahneler:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210105-213523.png
    Screenshot_20210105-213523.png
    591.2 KB · Görüntüleme: 578
  • Screenshot_20210105-213514.png
    Screenshot_20210105-213514.png
    616.7 KB · Görüntüleme: 470
Cbbc-e de Rizzoli&İsles diye polisiye bir dizi vardı denk geldikçe izlerdim. Orada denk geldiğim bir espresso sahnesi vardı. Bulabildim.

Geçenlerde yayınlanan Cobra Kai dizisinin 3. sezonunda karşılaştım. Bonavita reis kameralara poz vermiş :)

Ekran görüntüsü 2021-01-05 223839.jpg

Bende kendisiyle ilgili belgesel izlerken usta animeci Miyazaki nin 3. Nesilci olduğunu öğrenmiştim. IMG_20210105_231939.jpg

Kupadaki tavşan daha çok ilgimi çekti 😍🐰
Siz bir masal hayranı ben de bir totoro hayranı olarak , totoro animesini izlemenizi, hatta miyazakinin tüm animelerini ( eğer izlemediyseniz ) izlemenizi şiddetle tavsiye ederim 😍

Siz bir masal hayranı ben de bir totoro hayranı olarak , totoro animesini izlemenizi, hatta miyazakinin tüm animelerini ( eğer izlemediyseniz ) izlemenizi şiddetle tavsiye ederim 😍
Prenses Kaguya masalı dışında hiç anime izlemedim (o da masaldı zaten 😅)

Bu ayki izleme listeme ekliyorum hemen 👍🏻

Geri