Sinners (2025) da benzer nedenlerle abartıldı. tamamen overrated.Altı Oscar alan One Battle After Another'ı izledim. Oyuncular iyi diye 2/5 verdim.
Filmime Antifa, Black Lives Matters, They/Them, mülteci hakları koydum, 6 Oscar'ı kapattım. Böyle mi olacağız artık?
Altı Oscar alan One Battle After Another'ı izledim. Oyuncular iyi diye 2/5 verdim.
Filmime Antifa, Black Lives Matters, They/Them, mülteci hakları koydum, 6 Oscar'ı kapattım. Böyle mi olacağız artık?
Hocam konuyla alakasız ama profil resminiz Serge lutens Chergui mi? Güzel parfüm ama yıllar önce edindiğim Fille en Aiguilles gibi değişik bir parfüme denk gelmedim ömrümce. Keşke imkan olsa da Fransa'daki mağazasına gidip bütün parfümlerini deneyebilsem. Araya film muhabbet de sıkıştırayım da ayıp olmasın.Amerika'nın gündemini anlatmasından dolayı gündem oldu diye düşünüyorum. Film beni de pek sarmadı.
Aunt Gladys son dönemlerdeki başarılı kurgulanmış karakterlerden.Bu sene benim favorim weapons. Korku filmi olduğu için güme gitti
Merhabalar @emrekocakurt,Selam.
En sevdiğim dizi Hannibal. Şu an The Boys izliyorum, çok keyifli.
Dizi ve film konusunda tam bir mağara adamıyım. Daha geçen 1999 yapımı Eyes Wide Shut'ı izledim, o kadar gerideyim.
Uyarı: Birbirinize spoiler vermeyin.
Merhabalar Emre Bey,Ben Boys'un son sezonu seyretmeyeceğim sanırım, GoT'ta yaptığım gibi.
Merhaba.Merhabalar Emre Bey,
Konu başlığını siz açtığınız ve Editör gözüktüğünüz için iki üstte bir soru sormuştum size. Başlığa yeni bir mesaj yazmanızdan benim mesajımı görmediğinizi varsaymıyorum.
Merhaba.
Dürüst olmak gerekirse geceleyin bakmış ve "bir şeyler yazılıyor ama benim kafa basmıyor şu an" deyip telefonu kapatıp uyumuştum. Bu yüzden gördüm ama aynı zamanda görmedim diyelim.Sevilen film sahneleri ve kahve ile ilgili film/belgesel önerileri var fakat genel bir başlık yok.