• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dizi - Film Muhabbeti

2006 yapımı bir Tarsem Singh filmi The fall. Sonunda izledim ve daha önce izlemediğime pişman oldum. Hikaye anlatımı, mekanlar, renkler ve görsel efekt kullanılmamış olması filmi ciddi derecede güzelleştiren detaylar.

Ayrıca Perfect days de çok iyi film bence.

Amerika'nın gündemini anlatmasından dolayı gündem oldu diye düşünüyorum. Film beni de pek sarmadı.
Hocam konuyla alakasız ama profil resminiz Serge lutens Chergui mi? Güzel parfüm ama yıllar önce edindiğim Fille en Aiguilles gibi değişik bir parfüme denk gelmedim ömrümce. Keşke imkan olsa da Fransa'daki mağazasına gidip bütün parfümlerini deneyebilsem. Araya film muhabbet de sıkıştırayım da ayıp olmasın. 😀 2005 den sonra hollywood bitti zaten bence. Körler sağırlar birbirini ağırlar modunda, kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Adam gibi film izlemek için Nolan'ın keyfini beklemekten sıkıldım.

Bu sene benim favorim weapons. Korku filmi olduğu için güme gitti

Good Luck, Have Fun, Don't Die (2025) -
aralara serpiştirilmiş klasik Amerikan sineması sulandırmalarını saymazsak sci-fi, politika, sosyoloji, tarih derken ortaya karışık potansiyelli bir iş ortaya çıkarılmış. ortalama üstü olmuş.

Geri