camusal
Üye
Arkadaşlar herkese selam, kasım ayında araştırmadan hario iyidir diyerek mini plus seramik öğütücüyü almıştım. Başlarda fena olmayan sonuçlar elde etsem bile artık bu değirmen beni çileden çıkartmak üzere. Her türlü demleme yöntem değişikliği, filtre değişiklikleri, çift öğütüm gibi birden fazla seçeneği denemiş olmama rağmen hiçbir şekilde düzgün bir sonuç elde edemiyorum. Kahvelerin hepsi bu değirmenin içerisinde heba oluyor sanırım.
Konular arasında bir takım araştırmalar yaptım aklımda birkaç fikir oluştu ancak yine de güncel bir yorum almak adına konu açmak istedim. Amazon'da şu an 1Zpresso Q2S 3750 liraya denk geliyor. Şu anda almayı düşündüğüm değirmen bu. Hem şu an bütçemi zorlamamak hem de daha üst sınıf bir değirmene kendimi geliştirdikten sonra geçmek istediğim için daha yüksek modellere bakmadım. Sizler bu modeli önerir misiniz yoksa bütçeyi zorlayıp 1Zpresso X Pro S (5400 TL) modelini almamı mı önerirsiniz?
Ekleme: Farklı değirmen önerilerine açığım.
Konular arasında bir takım araştırmalar yaptım aklımda birkaç fikir oluştu ancak yine de güncel bir yorum almak adına konu açmak istedim. Amazon'da şu an 1Zpresso Q2S 3750 liraya denk geliyor. Şu anda almayı düşündüğüm değirmen bu. Hem şu an bütçemi zorlamamak hem de daha üst sınıf bir değirmene kendimi geliştirdikten sonra geçmek istediğim için daha yüksek modellere bakmadım. Sizler bu modeli önerir misiniz yoksa bütçeyi zorlayıp 1Zpresso X Pro S (5400 TL) modelini almamı mı önerirsiniz?
Ekleme: Farklı değirmen önerilerine açığım.
Son düzenleme: