• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Değirmen Seçimi Konusunda Yardım

İthalatçısı da bu konuda uzun uzun yazdı espresso türk kahvesi öğütmüyor değil dediler. Sadece öğütmesi uzun sürüyor dediler. Bazı arkadaşlar bu konuda çekirdeklerin öğütüm yerine girmesi zor oluyor önce kalın öğütüp sonra ince öğütürseniz olur diyenlerde vardı. Demek istediğim öğütmüyor diye düşünmeyin sadece uzun sürüyor 😄

Merhaba,

Türkiye'deki tüm Comandante'ler bizim dağıtımımız, dilediğiniz satıcıdan temin edebilirsiniz. Tin Coffee etiketlerimizle gelecek.

Ufak bir düzeltmeyi yapmakta yarar görüyorum. Kredi kartıyla uzaktan ödeme sorduğunuzda ana dağıtıcı olarak tercihimizin online satış olmadığını belirttim. Bu tercih size yardım etmeme ya da size online satış açmama tercihi değildir, nezaketsiz bir cevap da değildir üstelik. :) Satış yönetimimizi şu an için online üzerine kurmadığımızdan tek seferlik yardım edip etmeme opsiyonumuz bulunmuyor.

Nereden alırsanız alın destek sağlıyoruz, yurt dışından alınmış olsa dahi. :)

Sevgiler.

Merhaba sevgili Tin Coffee,

İthal ettiğiniz ürünlerden birini direkt sizden satın almak istersem havale yöntemini kullanabiliyor muyum? Fiyat bilgisini telefonla mı alabiliyorum? Karar verdiğimde İstanbul'a mı gelmeliyim? Sitenizdeki hesabım kısmına girildiğinde yeni hesap oluştur şeklinde bir seçenek yok ya da ben bulamıyorum. Müşteriye direkt satışınız var mı?

gibi sorularım var ve sitenizdeki bir ürünü beğenince ne yapmam gerektiğini anlayamadım açıkçası. Yetkili online satıcılara bir bağlantı koyabilir ya da "bu ürünle ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçin" şeklinde basit yönergeler yerleştirebilirsiniz.

Arkadaşlar almanyadan almış olduğum melitta aroma fresh'den ortalama olarak memnunum. Öğütme kalitesi kötü değil.

Bir de arada hazneden farklı olarak içmek için el değirmeni almak istiyorum. İlk hario bakıyordum ama vazgeçtim.

Kahve konusunda orta seviye bir tüketiciyimdir.

Comandante için bir bütçe ayırayım dedim Tin Coffee de kartla ödemeyi kabul etmediği için ve görüştüğümde(yardımcı olurlar umudu ile) tercihimiz bu yönde teşekkür ederiz şeklinde bir cevaptan sonra vazgeçmiş bulunmaktayım. Prabador da bayağıdır getirmiyor.

Ben de bütçe olarak da düşüreyim madem deyip timemore c2 alayım dedim. Espresso ile falan işim şimdilik yok. Sadece makinede ve v60 olarak demleme yapıyorum.

Bu C2 nin nano ve slimden boyut dışında farkları elzem midir ? Tercih edilebilir mi ? İşin içine Türk Kahvesi gelirse seçimi nasıl etkilemelidir ?

C2, Nano ve Slim arasinda genel olarak malzeme ve ogutme kapasitesi farklari var. Nano kapasitesi mesela 15 gram gibi... yani demlemelerde az gelebilir... C2 35-30 gram... Slim 20-25 gram gibi...

Makine ve V60 demissiniz... Timemore u rahatlikla onerebilirim.

Uzun sure C1 kullandim, halihazirda da COmandante ve Timemore Slim kullaniyorum. Sorunuz olursa yardimci olmaya calisirim.

İthal ettiğiniz ürünlerden birini direkt sizden satın almak istersem havale yöntemini kullanabiliyor muyum? Fiyat bilgisini telefonla mı alabiliyorum? Karar verdiğimde İstanbul'a mı gelmeliyim? Sitenizdeki hesabım kısmına girildiğinde yeni hesap oluştur şeklinde bir seçenek yok ya da ben bulamıyorum. Müşteriye direkt satışınız var mı?

gibi sorularım var ve sitenizdeki bir ürünü beğenince ne yapmam gerektiğini anlayamadım açıkçası. Yetkili online satıcılara bir bağlantı koyabilir ya da "bu ürünle ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçin" şeklinde basit yönergeler yerleştirebilirsiniz.

Selamlar,

Detaylı bilgilendirme için mesaj gönderdim size, konuyu meşgul etmemek adına. Sevgiler. :)

Ben de merak ettim cevapları?

Merhaba,

Türkiye'deki tüm Comandante'ler bizim dağıtımımız, dilediğiniz satıcıdan temin edebilirsiniz. Tin Coffee etiketlerimizle gelecek.

Ufak bir düzeltmeyi yapmakta yarar görüyorum. Kredi kartıyla uzaktan ödeme sorduğunuzda ana dağıtıcı olarak tercihimizin online satış olmadığını belirttim. Bu tercih size yardım etmeme ya da size online satış açmama tercihi değildir, nezaketsiz bir cevap da değildir üstelik. :) Satış yönetimimizi şu an için online üzerine kurmadığımızdan tek seferlik yardım edip etmeme opsiyonumuz bulunmuyor.

Nereden alırsanız alın destek sağlıyoruz, yurt dışından alınmış olsa dahi. :)

Sevgiler.

Togay Bey,
Çok düzeltme gibi bir durum göremiyorum ben. Ben comandante almak istiyorum, kartla alma düşüncem var dedim tercihimiz bu yönde dediniz ve konu kapandı. Ve hepsi sizin tedarikçiniz olduğu halde buradaki arkadaşlar gibi yönlendirme yapsanız ben zaten araştırır bulurdum online satış yerlerini. Buradaki arkadaşlar sağolsun bana buralardan temin edebilirsiniz diye yönlendirdi de farkına vardım ilgili firmaların ve sizin de hepsinin tedarikçisi olduğunuzun. Ama siz sadece reddederek hiçte yardımcı olmadınız bana. Keşke bizim online satış yapan bazı tedarikçilerimiz mevcut onlarla iletişim kurabilirsiniz deyip yardımcı olsaydınız da ben de burada bir teşekkür etseydim sizlere.

gelen misafire el değirmeni ile türk kahvesi çekme işine girerseniz bir süre sonra ortopediste ihtiyacınız olabilir..:) ben öyle bir hata yaptım 5-7 klik'lerde 50-60 gram kahveleri çekmek cidden zorlayıcı bir şey..ha bir de çok beğendik bir daha içelim olayı da var yani..türk kahvesi için espresso makinesinin otomatik öğütücüsünü kullanıyorum artık..

şarjlı matkap bağlayacağız herhalde :D Aslında sadece 40yılda bir öğütme yapacağım TK şeklinde ama. İleride pişman olup bir c40 almak da istemiyorum o zaman üzülürüm.
Ben 10 klikte öğütüm 1dk flan sürdü eve aldığım tk inceliğindeydi öğütüm sorun olmuyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

8 klik 7 gram el boqueron 2:30 dakika sürüyordu.
8klik el boqueron öğütmedi benimkini 15dk çevirdim yarısını öğüttü 10klik yaptım 1dk sürdü tam da istediğim incelikte öğüttü 10klikte

8klik el boqueron öğütmedi benimkini 15dk çevirdim yarısını öğüttü 10klik yaptım 1dk sürdü tam da istediğim incelikte öğüttü 10klikte

Her zaman önerdiğim gibi, çekirdekleri hazneye alamadığınızı hissediyorsanız, öğütüm kalınlığını arttırmanız lazım. Sıfır noktası ve kalibrasyon kaynaklı 1,2,3 klik farklar olabilir.

Selamlar
Çoğunlukla pour over demleme yapmakla beraber daha kaliteli bir kahve keyfi için değirmen almak istiyorum. Baratza Encore mu yoksa Molent G50 mi önerilir? Baratza temizliği ve satış sonrası destek nasıl olur, ondan emin değilim. Molent G50 için de hiç kötü yorum görmedim, ama yeni olması biraz düşündürüyor. Bir de 500 TL üstü el değirmenine verilir mi diye de düşünmüyor değilim - ki insanlar 2500 verip Comandante alıyor 🙈- Ama ben de profesyonel değilim. Kısaca, Baratza Encore mu Molent G50 mi?

Selamlar
Çoğunlukla pour over demleme yapmakla beraber daha kaliteli bir kahve keyfi için değirmen almak istiyorum. Baratza Encore mu yoksa Molent G50 mi önerilir? Baratza temizliği ve satış sonrası destek nasıl olur, ondan emin değilim. Molent G50 için de hiç kötü yorum görmedim, ama yeni olması biraz düşündürüyor. Bir de 500 TL üstü el değirmenine verilir mi diye de düşünmüyor değilim - ki insanlar 2500 verip Comandante alıyor 🙈- Ama ben de profesyonel değilim. Kısaca, Baratza Encore mu Molent G50 mi?
baratza encore kullanıyorum 1 yıldır pour over için yeterli fakat türk kahvesi ve espressoya da girerim ilerde derseniz molent g50 uygundur .Elektrikli öğütücünün kolaylığı var fakat taşınabilir olması bakımından g50 almakta içimden geçmiyor değil :)

Geri