elbatin
Barista
C2 ile Türk Kahvesi inceliğinde çekim yapabilirsiniz. Çekirdeğe göre 7-8-9-10-11 klikte öğütüyor,uzun sürse de.kafamı kurcalayan kısımda tam olarak o. acaba bazen gelen misafire olsun arada kendime olsun türk kahvesi demler miyim.
C2 ile Türk Kahvesi inceliğinde çekim yapabilirsiniz. Çekirdeğe göre 7-8-9-10-11 klikte öğütüyor,uzun sürse de.kafamı kurcalayan kısımda tam olarak o. acaba bazen gelen misafire olsun arada kendime olsun türk kahvesi demler miyim.
Merhaba,
Türkiye'deki tüm Comandante'ler bizim dağıtımımız, dilediğiniz satıcıdan temin edebilirsiniz. Tin Coffee etiketlerimizle gelecek.
Ufak bir düzeltmeyi yapmakta yarar görüyorum. Kredi kartıyla uzaktan ödeme sorduğunuzda ana dağıtıcı olarak tercihimizin online satış olmadığını belirttim. Bu tercih size yardım etmeme ya da size online satış açmama tercihi değildir, nezaketsiz bir cevap da değildir üstelik.Satış yönetimimizi şu an için online üzerine kurmadığımızdan tek seferlik yardım edip etmeme opsiyonumuz bulunmuyor.
Nereden alırsanız alın destek sağlıyoruz, yurt dışından alınmış olsa dahi.
Sevgiler.
Arkadaşlar almanyadan almış olduğum melitta aroma fresh'den ortalama olarak memnunum. Öğütme kalitesi kötü değil.
Bir de arada hazneden farklı olarak içmek için el değirmeni almak istiyorum. İlk hario bakıyordum ama vazgeçtim.
Kahve konusunda orta seviye bir tüketiciyimdir.
Comandante için bir bütçe ayırayım dedim Tin Coffee de kartla ödemeyi kabul etmediği için ve görüştüğümde(yardımcı olurlar umudu ile) tercihimiz bu yönde teşekkür ederiz şeklinde bir cevaptan sonra vazgeçmiş bulunmaktayım. Prabador da bayağıdır getirmiyor.
Ben de bütçe olarak da düşüreyim madem deyip timemore c2 alayım dedim. Espresso ile falan işim şimdilik yok. Sadece makinede ve v60 olarak demleme yapıyorum.
Bu C2 nin nano ve slimden boyut dışında farkları elzem midir ? Tercih edilebilir mi ? İşin içine Türk Kahvesi gelirse seçimi nasıl etkilemelidir ?
Merhaba sevgili Tin Coffee,
İthal ettiğiniz ürünlerden birini direkt sizden satın almak istersem havale yöntemini kullanabiliyor muyum? Fiyat bilgisini telefonla mı alabiliyorum? Karar verdiğimde İstanbul'a mı gelmeliyim? Sitenizdeki hesabım kısmına girildiğinde yeni hesap oluştur şeklinde bir seçenek yok ya da ben bulamıyorum. Müşteriye direkt satışınız var mı?
gibi sorularım var ve sitenizdeki bir ürünü beğenince ne yapmam gerektiğini anlayamadım açıkçası. Yetkili online satıcılara bir bağlantı koyabilir ya da "bu ürünle ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçin" şeklinde basit yönergeler yerleştirebilirsiniz.
Ben de merak ettim cevapları?Merhaba sevgili Tin Coffee,
İthal ettiğiniz ürünlerden birini direkt sizden satın almak istersem havale yöntemini kullanabiliyor muyum? Fiyat bilgisini telefonla mı alabiliyorum? Karar verdiğimde İstanbul'a mı gelmeliyim? Sitenizdeki hesabım kısmına girildiğinde yeni hesap oluştur şeklinde bir seçenek yok ya da ben bulamıyorum. Müşteriye direkt satışınız var mı?
gibi sorularım var ve sitenizdeki bir ürünü beğenince ne yapmam gerektiğini anlayamadım açıkçası. Yetkili online satıcılara bir bağlantı koyabilir ya da "bu ürünle ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçin" şeklinde basit yönergeler yerleştirebilirsiniz.
Merhaba,
Türkiye'deki tüm Comandante'ler bizim dağıtımımız, dilediğiniz satıcıdan temin edebilirsiniz. Tin Coffee etiketlerimizle gelecek.
Ufak bir düzeltmeyi yapmakta yarar görüyorum. Kredi kartıyla uzaktan ödeme sorduğunuzda ana dağıtıcı olarak tercihimizin online satış olmadığını belirttim. Bu tercih size yardım etmeme ya da size online satış açmama tercihi değildir, nezaketsiz bir cevap da değildir üstelik.Satış yönetimimizi şu an için online üzerine kurmadığımızdan tek seferlik yardım edip etmeme opsiyonumuz bulunmuyor.
Nereden alırsanız alın destek sağlıyoruz, yurt dışından alınmış olsa dahi.
Sevgiler.
şarjlı matkap bağlayacağız herhaldeC2 ile Türk Kahvesi inceliğinde çekim yapabilirsiniz. Çekirdeğe göre 7-8-9-10-11 klikte öğütüyor,uzun sürse de.
24 gram kahve öğüttüm,10 dakikayı geçmedi.şarjlı matkap bağlayacağız herhaldeAslında sadece 40yılda bir öğütme yapacağım TK şeklinde ama. İleride pişman olup bir c40 almak da istemiyorum o zaman üzülürüm.
Video atayım birazdan 8 klik 7 gram24 gram kahve öğüttüm,10 dakikayı geçmedi.
8 klik 7 gram el boqueron 2:30 dakika sürüyordu.Video atayım birazdan 8 klik 7 gramo kadar uzun sürerse, bir tık kalınlaştırın
![]()
Ben 10 klikte öğütüm 1dk flan sürdü eve aldığım tk inceliğindeydi öğütüm sorun olmuyor gönül rahatlığıyla alabilirsinizşarjlı matkap bağlayacağız herhaldeAslında sadece 40yılda bir öğütme yapacağım TK şeklinde ama. İleride pişman olup bir c40 almak da istemiyorum o zaman üzülürüm.
8klik el boqueron öğütmedi benimkini 15dk çevirdim yarısını öğüttü 10klik yaptım 1dk sürdü tam da istediğim incelikte öğüttü 10klikte8 klik 7 gram el boqueron 2:30 dakika sürüyordu.
Değirmenden değirmene sıfır noktası fark ediyor sanırsam.8klik el boqueron öğütmedi benimkini 15dk çevirdim yarısını öğüttü 10klik yaptım 1dk sürdü tam da istediğim incelikte öğüttü 10klikte
8klik el boqueron öğütmedi benimkini 15dk çevirdim yarısını öğüttü 10klik yaptım 1dk sürdü tam da istediğim incelikte öğüttü 10klikte
Aynen katılıyorumHer zaman önerdiğim gibi, çekirdekleri hazneye alamadığınızı hissediyorsanız, öğütüm kalınlığını arttırmanız lazım. Sıfır noktası ve kalibrasyon kaynaklı 1,2,3 klik farklar olabilir.
baratza encore kullanıyorum 1 yıldır pour over için yeterli fakat türk kahvesi ve espressoya da girerim ilerde derseniz molent g50 uygundur .Elektrikli öğütücünün kolaylığı var fakat taşınabilir olması bakımından g50 almakta içimden geçmiyor değilSelamlar
Çoğunlukla pour over demleme yapmakla beraber daha kaliteli bir kahve keyfi için değirmen almak istiyorum. Baratza Encore mu yoksa Molent G50 mi önerilir? Baratza temizliği ve satış sonrası destek nasıl olur, ondan emin değilim. Molent G50 için de hiç kötü yorum görmedim, ama yeni olması biraz düşündürüyor. Bir de 500 TL üstü el değirmenine verilir mi diye de düşünmüyor değilim - ki insanlar 2500 verip Comandante alıyor- Ama ben de profesyonel değilim. Kısaca, Baratza Encore mu Molent G50 mi?