• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

merhaba konuya geç kaldım sanırım. ben de Adanadayım paşabahçeden gidip klüp üyesi olduğumu söylesem alabiliyormuyum yoksa önceden belirlenip stoklu mu gönderiliyor. bu arada fiyatı nedir
Hayır. Alıma katılan kişiler için sayılı adetli dağıtım olacak.

merhabalar

@okankrc
@MuhammedSelçuk
@Yucelbrs

Adana Mersin Gaziantep mağazalarına gönderimi yapıldı. Bugün bu 3 mağazamızdan üyelerimiz alımı 13.00-18.00 aralığında teslim alabilirler.

1606927722844-png.6580

Ayrıca gelen mailin ilgili kısmını da aşağıda paylaşıyorum. Kalite kontroller tamam. Sevkiyatlar başladı. Forumu takip etmeye devam edin. Sayısı az olanları burada nick olarak paylaşacağız. Ama sayısı çok olan illerin bilgisini genel olarak paylaşacağız. Örneğin İstanbul hazır ya da İzmir hazır gibi.

"Ürünlerinizin paketlenme işlemleri tamamlandı. Ekte ilettiğiniz bilgilere göre mağaza bilgilerini yanlarında belirttim.

Mağaza sevkiyatlarımızda pandemi nedeniyle düzensizlik var ancak büyük ihtimalle en geç haftaya Cuma gününe kadar tüm mağazalarımıza ürünler ulaşmış olacaktır.

Kahve Kulübü ve kendi isimlerini belirtmeleri yeterli olacaktır.
"

https://www.pasabahcemagazalari.com/magazalar/magaza-adresleri

not: bir önce ki sayfada kaldığı ve hatırlatma gereği olduğu için tekrar post ediyorum.

Ankara'yı sabırsızlıkla bekliyorum. 😃

merhabalar

@okankrc
@MuhammedSelçuk
@Yucelbrs

Adana Mersin Gaziantep mağazalarına gönderimi yapıldı. Bugün bu 3 mağazamızdan üyelerimiz alımı 13.00-18.00 aralığında teslim alabilirler.

1606927722844-png.6580

Ayrıca gelen mailin ilgili kısmını da aşağıda paylaşıyorum. Kalite kontroller tamam. Sevkiyatlar başladı. Forumu takip etmeye devam edin. Sayısı az olanları burada nick olarak paylaşacağız. Ama sayısı çok olan illerin bilgisini genel olarak paylaşacağız. Örneğin İstanbul hazır ya da İzmir hazır gibi.

"Ürünlerinizin paketlenme işlemleri tamamlandı. Ekte ilettiğiniz bilgilere göre mağaza bilgilerini yanlarında belirttim.

Mağaza sevkiyatlarımızda pandemi nedeniyle düzensizlik var ancak büyük ihtimalle en geç haftaya Cuma gününe kadar tüm mağazalarımıza ürünler ulaşmış olacaktır.

"

not: bir önce ki sayfada kaldığı ve hatırlatma gereği olduğu için tekrar post ediyorum.

Evren bey merhaba, direk adrese gönderileceklerle ilgili bir bilgi verildi mi acaba?

adrese gönderim yok. mağazalardan teslim alacaksınız arkadaşlar.

sadece mağazası olmayan şehirlerde gönderimi biz yapacağız.

bu arada tekrar hatırlatayım.
mağazalardan isim ve kahve kulübü üyesi olduğunuzu söylemeniz yeterli.
ancak kimlik bilgisi de istenecektir. bilginiz olsun.

Antalya da mağaza var fakat ben 200 km uzakta Kaş’ta yaşıyorum. Benim yerime başka bir arkadaşım teslim alabilir mi ?

Antalya da mağaza var fakat ben 200 km uzakta Kaş’ta yaşıyorum. Benim yerime başka bir arkadaşım teslim alabilir mi ?
merhaba. aslında bu kimlik olayını sonradan getirdik. daha önce yaşadığımız gibi foruma dışarıdan biri gelip isim ve soy isim bilgisini ibraz ederek mağazadan alım yapamasın ve suistimal olmasın diye.
sizin gibi istisna durumda alım esnasında telefon ile iletişim sağlanarak çözülebilir. aksi durumda bize mesaj atmanız yeterli. bir şekilde çözeriz sorun değil.

merhaba. aslında bu kimlik olayını sonradan getirdik. daha önce yaşadığımız gibi foruma dışarıdan biri gelip isim ve soy isim bilgisini ibraz ederek mağazadan alım yapamasın ve suistimal olmasın diye.
sizin gibi istisna durumda alım esnasında telefon ile iletişim sağlanarak çözülebilir. aksi durumda bize mesaj atmanız yeterli. bir şekilde çözeriz sorun değil.
Teşekkür ederim. Kimlik iyi düşünülmüş kimsenin mağdur olmaması için. O zaman ürünler geldiğinde sizinle tekrar iletişim kuracağım.

adrese gönderim yok. mağazalardan teslim alacaksınız arkadaşlar.

sadece mağazası olmayan şehirlerde gönderimi biz yapacağız.

bu arada tekrar hatırlatayım.
mağazalardan isim ve kahve kulübü üyesi olduğunuzu söylemeniz yeterli.
ancak kimlik bilgisi de istenecektir. bilginiz olsun.

benim durumum bu şekilde.

Paşabahçe mağazası olmayan iller için kendisi gönderecek demişti Teoman Bey, farklı bir durum mu oldu?

benim esas çekincem, daha önceden de belirttim,
çapının çok büyük olması, el ile kavraması, idaresi zor olacakmış gibime geliyor nedense 😬

olmadı viski bardağı, daha olmadı mumluk en olmadı kaktüs eker saksı olarak kullanıcam :ROFLMAO::ROFLMAO:

ps: tasarımı çok şık, ona diyecek bir şeyim yok (y)

merhabalar

@okankrc
@MuhammedSelçuk
@Yucelbrs

1606927722844-png.6580

"

Heyecanla bardağımı almaya gittim, pandemi dolayısı ile teslimat yarın yapılacakmış

Geri