• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante grinder

Ürünün Fiyatı
2400

Baristanomi

Yeni Üye
İsim
Ömer şahin
Daha fazla  
İsim
Ömer şahin
Sıfır Ayarında comandante nitro bland -grinder Block BB7 "

kutulu garantili sıfır ayarında 3 kilo kahve öğütülmemiştir

Ekli dosyalar

• 20211217_123433.jpg
    20211217_123433.jpg
    69.2 KB · Görüntüleme: 495
Son düzenleme:
Sıfır Ayarında comandante nitro bland -grinder Block BB7 "

kutulu garantili sıfır ayarında 3 kilo kahve öğütülmemiştir
Bugün değirmeni almak için gittim faturayı sordum faturada MK 4 yazıyor. Ancak fotoğrafı aşağıdaki gibi. Sordum mk4 ile mk3 arası bir model dedi. Böyle bir şey var mı ? Tin coffee den alınmış Haziran 2021'de. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aşağıdaki modeli alıp faturada mk4 yazdığı. Ben de almadım firmaya sormak istiyorum dedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-26-19-24-03-188_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2022-01-26-19-24-03-188_com.google.android.apps.photos.jpg
    74.6 KB · Görüntüleme: 345
Bugün değirmeni almak için gittim faturayı sordum faturada MK 4 yazıyor. Ancak fotoğrafı aşağıdaki gibi. Sordum mk4 ile mk3 arası bir model dedi. Böyle bir şey var mı ? Tin coffee den alınmış Haziran 2021'de. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aşağıdaki modeli alıp faturada mk4 yazdığı. Ben de almadım firmaya sormak istiyorum dedim.
Mk4 tabanı da böyle değil mi zaten. Yani alt tarafı zaten aynı değil mi MK3 ile MK4 'ün?
Fark üst kısımdaydı.

forumda sorun var foto atamadim

buradaki resimlerde üst kismi girintili olan mk4

forumda sorun var foto atamadim

buradaki resimlerde üst kismi girintili olan mk4
Şöyle bir fotoğraf var orada. Eğer cidden sorun varsa bu ilanda artık mk3 faturası olsa ürün de mk3 olsa aynı renk olsa yine şüphe edeceğim. Benim için tam bir zaman kaybı oldu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-26-20-13-59-575_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2022-01-26-20-13-59-575_com.android.chrome~2.jpg
    120.7 KB · Görüntüleme: 279
İlk fotoğrafa göre bu ürünün mk3 olduğunu gördüm

İlk fotoğrafa göre bu ürünün mk3 olduğunu gördüm
Bana PDF olarak gösterdiği faturada mk4 yazıyor. Ondan vazgeçtim. Ben zaten mk3 olarak gitmiştim. Bana Haziran 2021 de alındı üç kilo kahve öğütülmedi diyor. Faturada Haziran 2021 yazıyor ama aynı zamanda model MK 4 yazıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-26-20-26-57-000_com.google.android.apps.docs~2.jpg
    Screenshot_2022-01-26-20-26-57-000_com.google.android.apps.docs~2.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 267
Arkadaşlar herkese merhaba. Ürün MK 3 modeli fakat fatura MK 4 yazıyor umursamadim şimdiye kadar. Bakmak aklıma bile gelmedi . Gelen arkadaş dükkana geldi beklerken espresso içeyim espressonuz içilir mi diye bir söz belirtti ses etmedim . Ürüne baktı vs eft yapayım dedi olur dedim hesabim sıkıntılı olduğu için arkadaşımın hesabına atmasını soyledim dolandırıcı gibi birsey demeye çalıştı bana. Daha sonra faturada MK 4 yazdığını söyledi ben bunu alamam dolandırıcı gibi birsey dedi bana . Bende degirmeni masadan aldım ve lütfen çıkın dükkandan diye belirttim. Lütfen zaman öldürecek kişiler yazmazsa sevinirim .

Arkadaşlar mk3 diye gittiğim ürünün faturasında MK 4 yazıyorsa şüphe ederim.

Espressonuz nasıl sütsüz içilir mi dedim? Güzel dedi. Ama ben zor içtim. Kesinlikle keyif almadım.

Beni bütün baristalar tanır faturaya gerek yok dedi. Arkadaşa kefil olan var mı?

Bu aradae ilanda yazmıyor ama yedek kavanoz kırık.

Hiçbir zaman dolandırıcı demedim. Firmaya soralım alayım dedim.

Daha fazla konuşmayacağım.

Model MK3.
Faturalama yanlış olmuştur muhtemelen.
Boşuna kalp kırma seviyesine gelmişsiniz.

Merhaba Arkadaşlar,

Ürün MK3 modelidir. Endişe edilecek bir durum yok, birbirinizi de kırmayın lütfen. Muhtemelen faturalama sistemiyle alakalı sadece. Aklınıza takılan durumlarda bizimle iletişime geçebilirsiniz direkt. Avantajlı fiyatı ve kabaca 6 aylık bir kullanıma bakarsak cazip bir ünitedir. :) Ömer de ürününü bizden almış gözüküyor, dolayısıyla bizim desteğimize sahip. Birer kahve içerek tatlı bir iletişimle bence anlaşıverin. Sevgiler.

Geri