coffeebean
Barista
Ne demek abi beğenmene sevindimGeçen ay delter ,felicita arc ve Commandante için küçük çanta yaptırmıştım , bugün de motordante ilavesi ile takımı tamamladım. Ellerine sağlık Ozan cım.
Ne demek abi beğenmene sevindimGeçen ay delter ,felicita arc ve Commandante için küçük çanta yaptırmıştım , bugün de motordante ilavesi ile takımı tamamladım. Ellerine sağlık Ozan cım.
Müsait olduğunuzda ürünlerin fotoğraflarını paylaşır mısınız? Almayı düşünen arkadaşlar için fikir verici olur.

Merhaba, kitap kılıfı fiyatı nedir acaba?Selam arkadaşlar, bildiğiniz gibi bir süredir kahve ekipmanları için deri kılıflar ve çantalar dikiyorum buradan pek çok arkadaş da satın aldı destek oldu. Öğrenci bütçesine katkı ve hobi amaçlı yaptığım bu iş kahve ekipmanlarından çıkıp başka ürünlere de evrilmeye başladı. Kahve için ürünler ve siparişler devam ediyor tabi ama artık cüzdan, macbook kılıfı, tütün kesesi, kalemlik gibi ürünler yapmaya başladım. Bir instagram sayfası ve shopier hesabı da açtım. Hem klasik ürünler hem de siparişe özel ihtiyaca göre ürünler dikiyorum. Ürünlerin birkaçının fotoğrafını ekliyorum devamını da zaman buldukça ekleyeceğim. Instagram ve shopier hesaplarını da incelerseniz çok sevinirim.
Hesaplar:
shopier
Ekli dosyayı görüntüle 10161Ekli dosyayı görüntüle 10160Ekli dosyayı görüntüle 10162
Şimdilik bu kitap kılıfını ekliyorum devamını da ekleyeceğim![]()
Merhaba, kitap kılıfı fiyatı nedir acaba?

Şuan üretiliyor fakat shopiere bu ara pek vakit ayıramadım. Eklemem gereken çok ürün var açıkcası..Ozan bey merhaba. Comandante için taşıma çantası shopierde görünmüyor. Stokta mı yok? Üretilmiyor mu acaba?
Cüzi bir miktarda olabilir evetBende deri kılıf ve taşıma çantası istiyorum full paket indirimi varmı
125tl hocamComandante kılıf fiyatları nedir şu anda?
Derslerden bir türlü shopieri düzenlemeye odaklanamadım ne yazık ki.. en kısa zamanda güncelleyecegim. İsterseniz instagram veya özel mesajdan ulaşın yardımcı olurumOzan bey shopier sayfanızda güncelleme bekliyoruz.![]()
Bende bu renk düşünüyorum açıkçası.Açık tondaki kahverengiside güzel gerçi,karar veremedim henüz.Çok beğendim emeğinize sağlık
Teşekkür ederimBende bu renk düşünüyorum açıkçası.Açık tondaki kahverengiside güzel gerçi,karar veremedim henüz.
güle güle kullanın