• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante Deri Kılıf--Comandante/Delter Taşıma Çantası

Arkadaşlar selam!!!

Bu geceye kadar olan kılıf siparişlerinde
100tl+kargo bedeli yerine 85 tl+ücretsiz kargo yani totalde %30 civarlarında bir indirim yapıyorum. :)

Çantada indirim yok mu :) birde macbook pro için kılıf dikebilir misin?

Kılıfta, krankı için bir kısım var mı?

Esasen taşırken hem krank hemde değirmeni bir araya koyabileceğim bir ürün arıyorum.

Deri kılıf elime ulaştı. Ozan'a çok teşekkür ediyorum, eline sağlık. Şık ve kullanışlı, düşünenlere öneririm.

Ekli dosyalar

• kilif_cmd.jpg
    kilif_cmd.jpg
    87.4 KB · Görüntüleme: 163
Ozan hocam emeğine sağlık. Comandante nin mütemmim cüzü nihayet ulaştı Gayet şık olmuş 😊
20200608_182046.jpg

Selamlar,

Çantayı aldığımda planım delter almaktı ancak aeropress almaya karar verdim. Çantasında aeropress taşıyan var mı? Sıkıntı oluyor mu?

Herkese farklı yapıyorum hocam isteklere göre size sordugumda ne alacagınız belli olmadıgı icin aeropresse göre yapmıstım. Zaten sadece 1 cm oynuyor aeropressin bardaga oturan kısmı geniş o farkettiriyor biraz. Yani özetle sıkıntı olmaz :)
Selamlar,

Çantayı aldığımda planım delter almaktı ancak aeropress almaya karar verdim. Çantasında aeropress taşıyan var mı? Sıkıntı oluyor mu?

Hocam teşekkür ederim :D Esnek bir malzeme olduğu için emin olamadım. Hatta Aeropress Go mu alsam diye düşünüyordum emin olmak için.

Ek olarak sevdiğiniz tasarımları lazer ile kılıfların üstüne işleyebilirim. Tabi burada bir ekstra ücret oluşur tasarıma göre. (comandante logosu basamam ne yazık ki bunu şimdiden söyliyim:LOL:)
Selamlar arkadaşlar ufak bi indirim yapmak istedim buraları hareketlendirmek adına :) bu akşam 00.00 a kadar gelen siparişlerde comandante kılıflarda %10 indirim + ücretsiz kargo.

Ben Comandante ve Delterpres çantası için güncel fiyat alabilirmiyim lütfen.🙏

Ben de canta ve kılıf aldim Ozan'dan. Beğendim, ama sağolsun delter gelmediği icin foto ve yorum paylasamadim. Tek korkum hanım da cok.begenip cantaya el.koyar mi :)

Delter (ya da aeropress) geldiginde ici dolu fotoları da paylaşmaya çalışırım.

Ellerine sağlık @coffeebean

Deri, deri benzeri ürün vs. kullanmaya karşıyım, ancak kullanışlı gözüküyorlar elinize sağlık. Başka bir malzeme, kumaştan yaparsanız ileride bir gün, ben de çanta alabilirim. :)

Geri