• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante Deri Kılıf--Comandante/Delter Taşıma Çantası

Macbook için çanta/kılıf bakarken deri ürünleri görünce uzun zamandır kullanmaktan bir hayli memnun olduğum comandante kılıfını da yapan Ozan’a mesaj atmıştım yapabilir miyiz diye, “Kralını yaparız.” demişti ve yaptı. 👌

Basit, sade, sağlam ve şık; eline sağlık @coffeebean

Ekli dosyayı görüntüle 27239 Ekli dosyayı görüntüle 27241 Ekli dosyayı görüntüle 27242
Beğenmene sevindim hocam 🙏 muhtemelen yeni bir pc alana kadar başka bir kılıfa ihtiyacın olmaz :D

Okan hocamın emeğine sağlık kalitesi bahsedildiği kadar varmış, kış yaklaşırken biz de kumandanı giydirdik :)

Konu hortlamış ozan bey dönüş yapmazsa benimle de iletişime geçebilirsiniz bende satıyorum
aslında paralelde faaliyetler devam ediyordu ama konuya düşen bir şey yoktu burdayız bi yere gittiğimiz yok 😅
comandante c40 için kılıf ve ekipman çantası fiyatı nedir acaba?
Hocam selamlar kılıf kargo dahil 600 öğrencilere %15 indirimimiz var. Çanta içinse detaylara göre cok değişkenlik gösteriyor iletişime geçmekte fayda var özelden numaramı ilettim.

aslında paralelde faaliyetler devam ediyordu ama konuya düşen bir şey yoktu burdayız bi yere gittiğimiz yok 😅

Hocam selamlar kılıf kargo dahil 600 öğrencilere %15 indirimimiz var. Çanta içinse detaylara göre cok değişkenlik gösteriyor iletişime geçmekte fayda var özelden numaramı ilettim.
Size bir c40 ve bir kahve ekipmanı çantası yaptırmıştım. Çok havalı şeyler, gören bir daha bakıyor 😂😂😂. Bugünlerde bir Macbook kılıfı ihtiyacım hasıl oldu. Bu konuda fiyat alabilir miyim?

Ekli dosyalar

• IMG-20241011-WA0055.jpg
    IMG-20241011-WA0055.jpg
    85.1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20241011-WA0054.jpg
    IMG-20241011-WA0054.jpg
    80.3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20241011-WA0053.jpg
    IMG-20241011-WA0053.jpg
    110.6 KB · Görüntüleme: 49
Geri