• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar dunku kodu kaciranlar icin 25 poundluk yeni indirim kodu: FIRSTMONTHFREE2020. Bu gece yarisina kadar aktifmis. Hata verirse yeni mail hesabi acmaniz gerekebilir.

Arkadaslar dunku kodu kaciranlar icin 25 poundluk yeni indirim kodu: FIRSTMONTHFREE2020. Bu gece yarisina kadar aktifmis. Hata verirse yeni mail hesabi acmaniz gerekebilir.
Yalnız tebrik edilecek bir firma cidden. Bu kadar bedava kahve dağıtanı ben kendi adıma henüz görmedim 😄

Alamayan arkadaşlar için denedim kod çalışıyor.

1- Üyelik oluşturun.
2- Abonelik sayfasından seçeceğiniz çekirdekleri sepete ekledikten sonra.
2- '' FIRSTMONTHFREE2020 '' kodunu girin ve çıkan kargo ücretini ödeyin.

Screenshot_2020-12-01 Colonna - Thank you.png

Evet simdi calisti tesekkur ederim

Teşekkürler bende de çalıştı aldım, aboneliği alımdan hemen sonra iptal etsek ürünü de iptal ediyorlar mı?

Ben bankamatik kartim ile aldi ama kart mastercard, muhtemelen kartiniz visa veya mastercard degildir

epey bir indirimli aldık. teşekkürler. :) bu arada, aboneliği iptal mi ediyorsunuz? devam edersek hep aynı ücretle mi geliyor? yoksa indirim öncesi üctreti mi tahsil ediyorlar?

Ekran Resmi 2020-12-01 19.51.45.png

adamlar çok güveniyor kahvelerine bu kadar indirim yaptıklarına göre. bi tadına baksınlar nasılsa bağımlısı olurlar tarzı bir yaklaşım heralde..yoksa bu kadar indirim ilginç.

2x150 rare ve 1x250 espresso siparişi geçtim, 15£.
ama aksilik karttan çift çekti, birini iptal ettirmem lazım.

Geri