orneken
Barista
@mvscoffee Bu üründe de sanırım cam musluk kullanılmış. Damlama sıklığında tutarsızlık olabiliyormuş. Timemore un ice dripper ı var. O daha derli toplu sanki.
Son düzenleme:
Merhaba,
Bu konuda kendi çapımda araştırma yaparken gördüğüm DRIPSTER Cold Drip Coffee Maker isimli bir ürün var. Bir inceleme videosunu paylaşıyorum. Kullanan/deneyimleyen/görüş bildirmek isteyen olursa memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler..
Türkiye'de satışı var gibi sanki, hatta ben 3 ayrı e-ticaret sitesinde görebiliyorumTürkiye de şuan satışı yok ama geldiği gibi alıcağım yegane ürün diyebilirim. Mükemmel, pratik ve rahat
ben pek tutarsızlık görmedim günde 9-10 litre demliyordum hepsi aynı akış hızı ve aynı lezzette oluyor (8 adet birden kullanıyordum)@mvscoffee Bu üründe de sanırım cam musluk kullanılmış. Damlama sıklığında tutarsızlık olabiliyormuş. Timemore un ice dripper ı var. O daha derli toplu sanki.
w

Ben de Puck Puck var. Aeropress ile birlikte kullanılıyor. Türkiye’de satışa çıkmadan önce almıştım. Severek kullanıyorum kendisini. Mobil uygulaması da var. Damlama sıklığı/süresi ayarlanabiliyor. Soğuk kahveyi sıcak kadar sevemesemde yaz aylarında serinletici etkisi için tüketiyorum. Kendi tarifini şu an hatırlayamadım. Puck Puck resmî sitesindeki tarifi buraya bırakıyorum.
38g Medium ground coffee
400ml Water & 100g Ice
Ekli dosyayı görüntüle 1728
Ben de Puck Puck var. Aeropress ile birlikte kullanılıyor. Türkiye’de satışa çıkmadan önce almıştım. Severek kullanıyorum kendisini. Mobil uygulaması da var. Damlama sıklığı/süresi ayarlanabiliyor. Soğuk kahveyi sıcak kadar sevemesemde yaz aylarında serinletici etkisi için tüketiyorum. Kendi tarifini şu an hatırlayamadım. Puck Puck resmî sitesindeki tarifi buraya bırakıyorum.
38g Medium ground coffee
400ml Water & 100g Ice
Konuya yazılan son mesajlarda bu ekipmanda cam musluğun hava yaptığı ve sürekli müdahale gerektirdiği belirtilmiş. Sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu?Ben kullanıyorum.Gayet kullanımı rahat ve memnunum.500 gram buzlu su. 50 60 gram kahve kullanıyorum.Kahveyide V60'tan az kalın öğütüyoeum.Kahvesine göre güzel sonuçlar aldığım oluyor.Daha çok filtrede sevemediğim espressoda da gitmeyen çekirdekleri veyahut da bayat çekirdekleri bu yolla değerlendiriyorum.Bu sene daha kullanmadım havalar tam anlamıyla ısınmadığı için.Şöyle iyice sıcak bunaltsın sabahları içine buz atıp güzel oluyor.Bazen viskiye benziyor![]()
Oluyor.Üstte de dedim.Hava yapıyor.Elle müdahale istiyor.Her zaman değil tabi arada oluyor.Nedenini ben de bilmiyorum.Konuya yazılan son mesajlarda bu ekipmanda cam musluğun hava yaptığı ve sürekli müdahale gerektirdiği belirtilmiş. Sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu?
Ne kadar sürede 500 ml kahveyi veriyor acabaBende Puck Puck var. Aeropress ile birlikte kullanılıyor. Türkiye’de satışa çıkmadan önce almıştım. Severek kullanıyorum kendisini. Mobil uygulaması da var. Damlama sıklığı/süresi ayarlanabiliyor. Soğuk kahveyi sıcak kadar sevemesemde yaz aylarında serinletici etkisi için tüketiyorum. Kendi tarifini şu an hatırlayamadım. Puck Puck resmî sitesindeki tarifi buraya bırakıyorum.
38g Medium ground coffee
400ml Water & 100g Ice
Ne kadar sürede 500 ml kahveyi veriyor acaba
Arkadaşlar Dripster stoğa girmiş. Ben de böyle bir şey almak istiyorum ama hala emin olamadım.
![]()
Kahve, Kahve Çeşitleri, Kahve Demleme Ekipmanları| KahhveCom
Çekirdek Kahve, Filtre Kahve, Espresso, Kahve Demleme Ekipmanları, French Press, Filtre Kağıdı bulabileceğiniz online satış marketidir.kahhve.com
Bence de pahalı. Burdan almayacağım zaten. Aslında lab ürünleriyle yer kaplamayan dripster benzeri toplama sistem kurmak en uygun çözüm olacak gibi. Bakalım araştırıyorum daha.fiyatı pahalı değil mi. aslında baktığımızda çok da karmaşık olmayan basit bir düzenek. aliexpresste benzer düzenekler var 200 TL civarlarında. hatta altında server olmayan sadece üst tarafın olduğu düzenek 105 TL ye satılıyor.
![]()
19.99US $ |500ml soğuk demlemek kahve makinesi yeniden kullanılabilir paslanmaz çelik filtre ile kalın cam Percolators kafeterya expreso kahve buzlu filtre kahve makinesi|Kahve Demlikleri| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bir de timemore markasının daha gelişmiş versiyonu var 383 TL. damlama ayarlama kısmı çok daha kolay ve hassas olacak şekilde tasarlanmış.
![]()
54.0US $ 40% OFF|Timemore soğuk demlemek kahve makinesi taşınabilir buz damlatıcı cezve hassas Finish zarif soğuk demlemek küçük yavaş damla Brewer 400ml|Kahve Demlikleri| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com