• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeex Istanbul 2020

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel fotoğraflar :) umarım yarın karşılaşırız sağa sola yapıştırmak için şeffaf kahvekulübü stickerı hazırladım yarın sizlere verebilirim

bu organizasyonda bizim güzel forumun stickerlarını ankarada nasıl temin edebiliriz?

Denemediğim, önyargı ile yaklaştığım bir çok kahveciyi deneme, konuşma fırsatım oldu. Geçen senekinin aksine daha iyiydi, seneye daha iyi olacağını düşünüyorum.

Evet ben de deneme şansı bulamadigim ya da biraz on yargılı olduğum bir çok firmanın kahvelerini deneme şansı buldum ve bazılarını gerçekten oldukça beğendim(örn. Coffee Manifesto, Story, Sapiens, A Roasting Lab gibi)... ayrıca buradan kulüpten bazı arkadaşlarla, fuar organizasyonunu yapan kişilerle, katılan firmalardan firma sahibi, eğitimci, kavurucu ya da barista olan arkadaşlarla yüzyüze sohbet etme, onlari ve sektörü daha yakından tanıma ve birşeyler öğrenme şansı da buldum... kesinlikle iyi bir tecrübeydi 👍🏻👍🏻👍🏻

40 yıllık sigara içicisi dayılar gibi öksürüğüm olmasa ben de katılmayı çok istiyordum ama nasip seneye artık.

Geri