• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

#Coffeerem | Uganda Sipi Falls Organic – Washed | KK Eylül ayı alımı

Güzel bir sonbahar pazarında harika bir sabah kahvesi. Gövdesiyle ayıltan, tatlılığıyla mutlu eden sulu sulu güzel bir çekirdek. 3 gündür demliyorum dün 98° ile de demledim acılık almak imkansız ki zaten istemiyoruz. Her zamanki gibi yöntem V60.
Çekirdek: Uganda Sipi Falls Organic
Yöntem: V60
Oran: 1/16
Değirmen:CMD
Öğütüm: 20 Klik
Filtre: Hario 40
Su: Buzdağı 86ppm
Sıcaklık: 94°
Demleme süresi: 3.30dk
Blooming: 45sn 2 tur spin arkasından 15sn arayla 4 döküş.
Hakan abinin daha acı kahvesini içemedim. Kavrum şekli hata kaldıran cinsten. Tam evde sürekli bulundurmalık, eşe dosta ikramlık, her seferde beklediğiniz sonuçları veren sürprizsiz çekirdekleri var. Kendisine böyle güzel lezzetleri bize sunduğu için teşekkür ediyorum. Onlarla bizi buluşmaya vesile olduğu için kahve kulübü deki arkadaşlara da minnetlerimi sunuyorum.

Güzel bir sonbahar pazarında harika bir sabah kahvesi. Gövdesiyle ayıltan, tatlılığıyla mutlu eden sulu sulu güzel bir çekirdek. 3 gündür demliyorum dün 98° ile de demledim acılık almak imkansız ki zaten istemiyoruz. Her zamanki gibi yöntem V60.
Çekirdek: Uganda Sipi Falls Organic
Oran: 1/16
Değirmen:CMD
Öğütüm: 20 Klik
Filtre: Hario 40
Su: Buzdağı 86ppm
Sıcaklık: 94°
Demleme süresi: 3.30dk
Blooming: 45sn 2 tur spin arkasından 15sn arayla 4 döküş.
Hakan abinin daha acı kahvesini içemedim. Kavrum şekli hata kaldıran cinsten. Tam evde sürekli bulundurmalık, eşe dosta ikramlık, her seferde beklediğiniz sonuçları veren sürprizsiz çekirdekleri var. Kendisine böyle güzel lezzetleri bize sunduğu için teşekkür ediyorum. Onlarla bizi buluşmaya vesile olduğu için kahve kulübü deki arkadaşlara da minnetlerimi sunuyorum.
Afiyet olsun 😊 beğenmene sevindim. Kahve kulübü alımında tükenmişti. Yeni partisini kavurduk biz de sabah Datça'da afiyetle içtik 🤙

1:14 oranlı reçete, sonuçta ağızda kımıl kımıl asidite hissiyatı;

Filtre: Cafec Abaca
Su: Erikli 92 derece 300 gr
Öğütüm: Cmd 21 klik 21 gr kahve

00:00-00:15 45 gr kuş yuvası içine döküş
00:45-01:00 120 gr ortadan dışa
01:45-02:00 135 gr ilk döküş çeperdekileri toplayarak, dairesel
04:00 demleme bitiş

ben de az önce içtim. ilk yudumda yanık tadı vardı ama ikinci yudumda geçti. demlemede hata yapmış olabilirim, çok özenmedim.

yoğun asidite ve üzüm tadı aldım. kahve bekledikçe güzelleşmiş, sevdim.

Ivica'nın meşhur V60 tarifiyle demledim ve çok hoşuma gitti. (20 gr / 300 ml)
İlk döküş 00:00-00:20 arası 100 ml
İkinci döküş 1:00-1:20 arası 100 ml
Son döküş 2:00-2:20 arası 100 ml
Demleme bitiş: 3:15

Başlardaki o buram buram meyvemsilik sona doğru çikolataya bıraktı yerini. Aftertaste aşamasında ise damakta şekerli ve hoş bir atmosfer oluştu. Benim için bu sezonun en iyi kahvelerinden biri diyebilirim.

Geri