• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Çekirdekler elime ulaştı. Kahvesi henüz gelmeyenlere veya alacak olanlara iki ayrıntıdan bahsedeyim;

O görsellerde görünen plastik kaplarda değil, normal paketlerde gönderiliyor. İkinci olarak da bu paketlerin maalesef valfi yok.

Çekirdekler elime ulaştı. Kahvesi henüz gelmeyenlere veya alacak olanlara iki ayrıntıdan bahsedeyim;

O görsellerde görünen plastik kaplarda değil, normal paketlerde gönderiliyor. İkinci olarak da bu paketlerin maalesef valfi yok.
Coffeerem ekibi genel olarak valflerin doğru bir şey olmadığını düşünüyor bu yüzden eklemediklerini söylüyorlar. Olumsuz bir şeyleri dışarı atarken olumlu şeylerin de gittiğinden dolayı tercih etmediklerini hatırlıyorum.
Benim yarım kiloluk pakedimin de valfi yok.

Bugün gece yarısına kadar 25 indirim şeysi var. Frinsadan biraz daha stok yaptım. Bayıldım bunaIMG_20231208_190038.jpg

Son düzenleme:
Şöyle bir sipariş geçtim hazır %30 indirim varken. İlk defa deneyeceğim hemşehrimin kahvesini.

Ekli dosyayı görüntüle 29843
Kahveler bitti.

Frinsa > Luz Mila Gonzales > Finca San Gabriel > El Cerro.

El Cerro genel itibari ile başarısız bir çekirdek. Su, sıcaklık, öğütüm, öğütüm ekipmanı, demleme yöntemi vs. akla gelebilecek ne varsa değiştirmeme rağmen hiçbir şey veremedi.

Finca San Gabriel vadettiğini verdi. Limonlu akide şekeri gibi bir tadı var. Benim beğendiğim bir tat olmasa da seveni sever.

Luz Mila Gonzales Timemore C3 ile öğütüm yaptığımda Purple Caturra'ya alternatif olabilecek bir vişne ile çikolata birlikteliği sağladı ama kahvenin soğumasıyla birlikte bu tat yoğun bir çiçeğe(herkesin hoşuna gitmeyebilecek türde) döndü. 1zpresso K-Max öğütümlerimde çiçek tadı öne geldi ve tatlar kombin olarak daha kompleks bir hale geldiler. Yeni olduğu için ikinci öğütücünün aralıklarına çok hakim değilim o yüzden C3'ü tercih ederdim bu kahvede, tatların ayrık hali daha tatmin edici.

Frinsa oldukça iyi bir çekirdek. Tatmin edici, heyecan uyandıran ama yormayan. Bir şeye benziyor tadı ama tam benzemiyor da gibi bir tadı var. Ananas ve çilek tadını ikincil ve üçüncül katmanlarda alabildim. Guava'yı hayatımda görmediğim için yorum yapamayacağım. Eğer stok yapıyorsanız, imkânınız varsa Frinsa'yı bir stok çekirdeği olarak görebilirsiniz.

Uzun zamandır sipariş vermiyordum hem seçkileri hem de 100gr seçeneği olması sebebiyle 8 farklı kahve söyledim. İlk söyleyebileceğim kavrumları hala koyu, almayı düşünen varsa bilginiz olsun.

İzmir'de yolumu buraya düşürmeye çok uğraştım, bir zamanlar Friendzone'dan aldığım Orange Tabi çekirdekleri demlediğimde şekersiz Walkers bisküvi içiyor gibi olmuştum, sonra o çekirdekleri Coffeerem'de gördüm, ama yerleri benim bulunduğum noktaya biraz tersti, bir türlü gidemedim. Artık online sipariş vereceğim sıra geldiğinde umarım.

Trendyol'da 10 gün önce 330 liraya sattıkları "House Ceremony" adlı 250 gram blend kahveleri 430 lira olmuş.

Coffeerem’de İndirim Var %30 seçili kahvelerde , Kahve Stoklama Zamanı! özellikle Colombia – Santa Monica Honey + Wine Yeast / Passion Fruit

Aman dikkat edin. Stokta 2 adet kampanyalı fiyat cafec traditional filtre kağıtları vardı. Fiyat doğrulaması için aradım ve fakat telefonu kapatır kapatmaz var olan 2 adet cafecleri saniyesinde siteden kaldırmışlardı.

Evet burada yazılanları gördükten sonra tam iletişime geçerken onlar da aynı şekilde benimle iletişime geçtiler,görüştük.Gözüme homojen ve düzgün gelmeyen çekirdeklerin aslında bu kahvenin doğasından kaynaklandığını ve belli dengeyi bu taneciklerin sağladığını söylediler.İçtiğim kahvede sıkıntı yaşamamıştım onlar da aynı şekilde çekirdeklerin bu şekilde olup güzel bir içim oluşturduğunu ve bunu bilerek sattıklarını söylediler,sağolsunlar.Cahil seviyedeyiz öğreniyoruz :) Benim gibi yeni alacaklar ve görmek isteyenler için görselleri buraya da bırakıyorum.
bir kavurucu olarak gördüğüm görselde hatalı bir kavrum görüyorum aynı hataları zamanında yaptığımdan biliyorum kavrum kolay birşey değil nasıl bir aşçı yeni denediği bir yemeği yaparken her seferinde aynı tutarlılığı sağlayamıyorsa bu kahve kavrumundada geçerli.
bizler hata yaptığımızda genellikle o kahveleri müşterimize göndermiyoruz fakat israfta etmiyoruz kendimiz tüketiyoruz :D

Geri