cakmabarista
Barista
Elkin Guzman Strawberry geldi bugün, 24 eylül kavrumlu.
Bisküvileri çok seven, bisküvi aromalarına (kahve dışında) da aşina biri olarak şahsen kahvede hiçbir bisküvi tadı, aroması alamadım. Almayı çok isterdim ki zaten bunun için sipariş vermiştim. Aslında adından da anlaşılacağı gibi baskın bir çileğimsi bir tat var. Tıpkı shantawene gibi. Ama ondan daha kompleks. Tadım notlarında yer alan alkol notaları hissettiriyor gerçekten. Bazen parfümsülük de hissediliyor. Ama püskevit yok hocam, olmadı.

92 derece, Pınar Uludağ, 4x60. 2.15 bitiş.
Sonra bir de kendi reçetesiyle demleyeceğim. Yamulursam, düzenleme yapacağım.
Espresso'da ise oldukça ince öğütüm istiyor sanırım. Standart bir öğütüm yaptım, şelale gibi aktı. Sonra daha da bulaşmadım.
Bisküvileri çok seven, bisküvi aromalarına (kahve dışında) da aşina biri olarak şahsen kahvede hiçbir bisküvi tadı, aroması alamadım. Almayı çok isterdim ki zaten bunun için sipariş vermiştim. Aslında adından da anlaşılacağı gibi baskın bir çileğimsi bir tat var. Tıpkı shantawene gibi. Ama ondan daha kompleks. Tadım notlarında yer alan alkol notaları hissettiriyor gerçekten. Bazen parfümsülük de hissediliyor. Ama püskevit yok hocam, olmadı.
92 derece, Pınar Uludağ, 4x60. 2.15 bitiş.
Sonra bir de kendi reçetesiyle demleyeceğim. Yamulursam, düzenleme yapacağım.