• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
El obraje ile espresso denedim şimdi.

Çok lezzettli. İlk olarak gövde benim şaşırttı, çok hafif, ve kahve ağzımı hemen sullandırdığı için, değişik bir hissiyat bıraktı. Serinlik gibi.
Lezzet konusunda, dengeli, sıfır acılık, ekşi de olmadı (16gr->45ml denedim). Uzun aftertaste

Teşekkür ederim tavsiye için.
Afiyet bal şeker olsun, ben de çok beğendim 👍👍👍

Bugün kavrumunun 21. Gününde el miradoru ilk kez demledim. Kahve ile ilgili detaylı şeyler yazmayacağım. Keza kahve gerçekten muazzam bir deneyim kahvesi. Alınıp kilolarca içilecek cinsten bir kahve değil ama içtiğiniz zaman da insanı gerçekten şaşırtır cinsten kendine has bir profili var kahvenin. Bayıldım gerçekten. Finca milanın da ondan geri kalacağını düşünmüyorum yarın da sıra onda.

Aylık alımdaki aldığım kahvelerden Etiyopyalarla bir türlü anlaşamadık. Kavrum profili bana göre biraz koyu geldi.Gara farm Arichaya göre daha koyu espressoda kullanmaya başladım.1 aya yakın oldu yeni açtım. Arichayı biraz daha bekleteyim bakalım.

Gera Farm - Çok kötü, isli.
Aricha - eh işte.
Ijen Lestari - bomba kahve. hafif boozy, "poached" meyve vari, hafif çilek
El Gobiado - aha x meyvesi, y notası diyemedim ama bunu da çok beğendim. Çok hoş asidite, tatlı.

Herkese merhaba
Ufak bir bilgilendirme yapacağım, 1 Aralık itibari ile geleneksel yeni yıl kampanyamızı başlatıyoruz.
Her yıl olduğu gibi kupon kodumuz hohoho olarak aktif ve %30 değerinde bir indirim sağlıyor.
Kampanya detayları ile ilgili genel duyurusunu yapmadan evvel son zamanlardaki kahve borsalarındaki yükseliş dolayısı ile yarın fiyatlarımızda bir revizyon yapmak durumundayız, revize fiyatlara geçmeden bu kampanyadan bahsetmek istedim, faydalanmak isteyen olursa diye.
Herkese keyifli bir aralık ayı diliyorum.
iyi akşamlar

Herkese merhaba
Ufak bir bilgilendirme yapacağım, 1 Aralık itibari ile geleneksel yeni yıl kampanyamızı başlatıyoruz.
Her yıl olduğu gibi kupon kodumuz hohoho olarak aktif ve %30 değerinde bir indirim sağlıyor.
Kampanya detayları ile ilgili genel duyurusunu yapmadan evvel son zamanlardaki kahve borsalarındaki yükseliş dolayısı ile yarın fiyatlarımızda bir revizyon yapmak durumundayız, revize fiyatlara geçmeden bu kampanyadan bahsetmek istedim, faydalanmak isteyen olursa diye.
iyi akşamlar
Öncelikle bindirim artı indirim uyanıklığı yapmayıp durumu dürüstçe açıkladığı için kendilerine teşekkür ediyorum.
Kendilerinden son alışverişimdeki monteblanconun tadı hala aklımda. O yüzden danamayıp finca milan satın aldım. Pek met edilmiş ve deneysel bir proses var gibi görülüyor denemekte fayda var✌️

5 farklı kahve ve düşük gramaj seçeneği ile imdadıma yetiştiniz yine teşekkürler 🖐️

Ijen Lestari'nin yeniden stoklara girme şansı nedir acaba :)

Herkese merhaba
iyi akşamlar
Tam Departmenttan kahve sipariş etmeyi düşünürken bu habere denk gelmek harika oldu 🤩🥳 Sepet oluşturuldu bile ☺️

Herkese merhaba
iyi akşamlar
Teşekkür ederim kendi adıma

Bir sipariş de ben geçtim. İyzico nun 1000 tl ve üstüne 200 tl bakiye kampanyası da var.
Dürüst esnaflığınız için ayrıca teşekkür ederim Metin Bey.

En son sanırım 4 yıl önce, nitelikli kahveye yeni başladığım zamanlarda Coffee Department'tan kahve alıp bir daha almamıştım. Bir kahveleri vardı şu an hatırlayamadım çilek tadan bir Ruanda. Tabi sadece çilek değil bol bol is ve yanık da tadıyordu. Geçer zannettim ama geçmedi tabi. Bu sebeple hep bir yargım vardı, bu yargıyı da festivalde kırdım ve bir paket aldım. Fiyatları da göz önünde bulundurarak sıralamam:

Los Duran: Aşırı fermente, yüksek asiditeye sahip şarapsı bir kahve. İçimi zor ama benim çok keyif aldığım bir kahve oldu.
El Gobiado: Denediğim ilk Finca El Gobiado kahvesi. O da şansıma Anaerobic Natural oldu. Buna rağmen fermente bir tat almadım. Asiditesi daha sitrik tarafta ve klasik El Salvador gövdesi de hissediliyor.
La Cinta: Bu kahve Los Duran gibi fermente tatlara sahip ancak onun kadar değil. Hafif ekşi kırmızı meyve tatları alınabiliyor.
Caramanta: Tam bir fiyat performans kahvesi. Bence El Obraje'ye çok benziyor. Sadece Caramanta biraz daha gövdeli, Obraje ise daha çaysı.
El Obraje: Yıkanmış işleme metodunun iyi bir örneği dendiği için aldım, öyle de çıktı. Kuru kokuda ve tadımda hafif Kenya esintileri var.
Los Pirineos (SL28): Pour over ile demlemesi zor bir kahve çünkü süre çok uzuyor. Aeropress ile demlemeye üşendim. Fena bir kahve değil ama tatlılık eksikliği var.

En son sanırım 4 yıl önce, nitelikli kahveye yeni başladığım zamanlarda Coffee Department'tan kahve alıp bir daha almamıştım. Bir kahveleri vardı şu an hatırlayamadım çilek tadan bir Ruanda. Tabi sadece çilek değil bol bol is ve yanık da tadıyordu. Geçer zannettim ama geçmedi tabi. Bu sebeple hep bir yargım vardı, bu yargıyı da festivalde kırdım ve bir paket aldım. Fiyatları da göz önünde bulundurarak sıralamam:

Los Duran: Aşırı fermente, yüksek asiditeye sahip şarapsı bir kahve. İçimi zor ama benim çok keyif aldığım bir kahve oldu.
El Gobiado: Denediğim ilk Finca El Gobiado kahvesi. O da şansıma Anaerobic Natural oldu. Buna rağmen fermente bir tat almadım. Asiditesi daha sitrik tarafta ve klasik El Salvador gövdesi de hissediliyor.
La Cinta: Bu kahve Los Duran gibi fermente tatlara sahip ancak onun kadar değil. Hafif ekşi kırmızı meyve tatları alınabiliyor.
Caramanta: Tam bir fiyat performans kahvesi. Bence El Obraje'ye çok benziyor. Sadece Caramanta biraz daha gövdeli, Obraje ise daha çaysı.
El Obraje: Yıkanmış işleme metodunun iyi bir örneği dendiği için aldım, öyle de çıktı. Kuru kokuda ve tadımda hafif Kenya esintileri var.
Los Pirineos (SL28): Pour over ile demlemesi zor bir kahve çünkü süre çok uzuyor. Aeropress ile demlemeye üşendim. Fena bir kahve değil ama tatlılık eksikliği var.
Los pirineos için ben de katılıyorum. Ne yaptıysam demlemekte bir sorun hep oluyor ve süre gerçekten çok uzuyor. Espressoda denedim ilginç şekilde tatlılık orada daha baskın. Moka pot ile çok daha güzel olabilir bir de orada şans vereceğim.
La cinta özelinde isli bir tat alıyorum ama ekşilik ve alttan gelen hafif tatlılık keyif katıyor.

Merhaba @metin Bey La cinta bitti mi? Tekrar alacaktım. 2.si dükkanda kullandığınız yeni kahveler siteye eklenecek mi?

Slm. Finca Milan Bioreactor için degas, su ve reçete tavsiyesi alabilirmiyim @metin Bey

Merhaba, sütlü kahveler için öneri yapabilir misiniz? Günlük kullanım için bir çekirdek istiyorum. Uygun oneriler için şimdiden teşekkür ederim.

Geri