• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee.dat Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fidat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar. Yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmanızı dileriz! Marka olarak, UNICORN2025 koduyla Coffee.dat Roastery tüm kahvelere %30 indirim tanımladık. 🤩 Kampanyamız 6 Ocak’a kadar geçerlidir. Şimdiden herkese iyi seneler!

Ekli dosyalar

• IMG_1899.PNG
    IMG_1899.PNG
    164 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Aldığım passion fruit Colombia infüze kahveyi içemedim hocam üç dört defa demledim olmadı Türk kahvesi denedim yine de içemedim. İlk defa infüze içtiğimden sevemedim çöpe gitti. Ama hediye La cinta efsaneydi az bir miktar ayırdığımı Türk kahvesi demledim efsaneydi elinize sağlık 👌

Aldığım passion fruit Colombia infüze kahveyi içemedim hocam üç dört defa demledim olmadı Türk kahvesi denedim yine de içemedim. İlk defa infüze içtiğimden sevemedim çöpe gitti. Ama hediye La cinta efsaneydi az bir miktar ayırdığımı Türk kahvesi demledim efsaneydi elinize sağlık 👌
Bende tam tersi passion fruit Colombia' yı Türk kahvesi olarak bitirmiştim, tuhaf bir şekilde insana neşe veren bir çekirdek, böyle nasıl desem pembe,pembe çok da tatlı tam bir bayram kahvesi gibi, bugün indirim olduğunu görünce almak için bakıyım dedim 700 küsür indirimli hali, sepette bekliyor hala düşünüyorum alıyım mı diye, Nijinin Matruşka 9' u anımsatıyor ayrıca.

Merhaba, bu kahvede sizi rahatsız eden ne oldu acaba, bizimle paylaşabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmanızı dileriz! Marka olarak, UNICORN2025 koduyla Coffee.dat Roastery tüm kahvelere %30 indirim tanımladık. 🤩 Kampanyamız 6 Ocak’a kadar geçerlidir. Şimdiden herkese iyi seneler!
Merhaba arkadaşlar umarız herkes iyidir, yeni yıla tanımladığımız indirim son 1 gün hatırlatmak istedik. keyifli pazar dileriz! :coffee:

kupon kodunun süresi dolmuş- uyarısı çıkıyor @Fidat

Şu an tamam

Merhaba arkadaşlar, seçkilerimizden, Honduras Comicovel, Peru Los Angeles, 2 yıkanmış kahvemize kod: UNICORN ile ocak ayı boyunca %20 indirim uyguladık, günün her saatinde tüketebileceğiniz kahve, oldukça hafif tatlı ve berrak tat profiline sahiptir. Özelikle yıkanmış kahve seven arkadaşların favorisi olabilir. Keyifli pazar diliyoruz!☕

Merhaba arkadaşlar, seçkilerimizden, Honduras Comicovel, Peru Los Angeles, 2 yıkanmış kahvemize kod: UNICORN ile ocak ayı boyunca %20 indirim uyguladık, günün her saatinde tüketebileceğiniz kahve, oldukça hafif tatlı ve berrak tat profiline sahiptir. Özelikle yıkanmış kahve seven arkadaşların favorisi olabilir. Keyifli pazar diliyoruz!☕
Merhaba arkadaşlar, hatırlatmak amaçlı, ocak ayı boyunca iki çeşit yıkanmış kahvemize tanımladığımız indirim,
devam etmektedir, son 6 gün. herkese iyi pazarlar dileriz!

Merhaba arkadaşlar, şubat ayına özel tüm kahvelerimizde kod: Coffee.dat ile %20 indirim tanımlanmıştır, sevdiğiniz kahveleri yeniden deneyimlemek ve yeni tatlar keşfetmek için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın, keyifli ve bol kahveli bir ay dileriz! :coffee:
Merhaba arkadaşlar, şubat ayı boyunca tüm kahvelere uyguladığımız %20 indirim sona ermek üzere, (son 2 gün) sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Merhaba arkadaşlar, Coffee.dat Roastery yakın zamanda iki yeni ürünümüzü satışa sunduk. Kenya Karamundi Washed ve Colombia Monteblanco Blueberry Washed. Kenya Karamundi ilk kez çalıştığımız bir çiftlikten geliyor. Colombia Monteblanco ise daha önce La Loma Rom Barrel ve Passion Fruit Co-fermente kahvelerinin üreticisi Rodrigo Sanchez'in bir kahvesi.

Kenya Karamundi'nin tat profili, narenciye, karanfil, tatlı domates gibi lezzetleri barındırırken, Blueberry Washed ise yaban mersini, ananas ve rose wine tatlarını sunar.

Kenya Karamundi ve Colombia Monteblanco Blueberry Washed kahveleri ile tanışma fırsatı olarak kod: Coffee.dat ile 30 Eylül 2025'e kadar %15 indirim uyguladık. Aynı zamanda diğer kahveler için de geçerlidir. Şimdi'den afiyet olsun!

Merhaba arkadaşlar, Coffee.dat Roastery yakın zamanda iki yeni ürünümüzü satışa sunduk. Kenya Karamundi Washed ve Colombia Monteblanco Blueberry Washed. Kenya Karamundi ilk kez çalıştığımız bir çiftlikten geliyor. Colombia Monteblanco ise daha önce La Loma Rom Barrel ve Passion Fruit Co-fermente kahvelerinin üreticisi Rodrigo Sanchez'in bir kahvesi.

Kenya Karamundi'nin tat profili, narenciye, karanfil, tatlı domates gibi lezzetleri barındırırken, Blueberry Washed ise yaban mersini, ananas ve rose wine tatlarını sunar.

Kenya Karamundi ve Colombia Monteblanco Blueberry Washed kahveleri ile tanışma fırsatı olarak kod: Coffee.dat ile 30 Eylül 2025'e kadar %15 indirim uyguladık. Aynı zamanda diğer kahveler için de geçerlidir. Şimdi'den afiyet olsun!

Merhaba,

1- Login butonuna basıldığında ilgisiz bir sayfaya gidiyor. Bir köprü problemi var sanırım.

2 - Karamundi isimli kahvenin web linki La Loma uzantılı gözüküyor. https://coffeedatroastery.com/urun/colombia-la-loma/

Merhaba,

1- Login butonuna basıldığında ilgisiz bir sayfaya gidiyor. Bir köprü problemi var sanırım.

2 - Karamundi isimli kahvenin web linki La Loma uzantılı gözüküyor. https://coffeedatroastery.com/urun/colombia-la-loma/
Merhaba,

1.sitede Login kısmında sorun yaşıyoruz, daha düzeltemedik, siparişinizi normal kayıt oluşturmadan vermenizi rica ederiz, sipariş takip olarak sizlere mail gelecektir zaten.

2. konuyla ilgili düzeltme yapılmıştır, tekrar kontrol edebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar hatırlatmak amaçlı, kahvelerin indirimi son bir haftası.:coffee:

İyi akşamlar arkadaşlar, hatırlatmak amaçlı, kahve indirimimiz son 2 gün. :coffee:

Geri