• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee.dat Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fidat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, kahve festivalinde yine kavrumlarını beğendiğim Fidat betim standına uğradım.

IJEN LESTARİ - vişne-likörümsü tadım notlarını seven ama baymasından endişe ettiğiniz şeyler de içermeyen çok güzel bir kahve olmuş. Emeklerine sağlık!

Etkin için de yeni bir prototip yapıldığını gözlerimizle görerek şahit olduk diyelim. Etkin almak için bekleyenler bir miktar daha bekleyebilir. Süresi-detaylarına hakim değilim ama yeni bir prototip şu an hazırlanıyor gibi ❤️‍🔥
Merhabalar, ziyaretleriniz için çok teşekkür ederiz, yeni gelen Endonezya Ijen Lestari rahatsız etmediği fermente tatları, bizimde memnun kaldığımız kahvelerden biri oldu.
Etkinin yeni prototip için arkadaşlara şuan sadece takipte kalın diyebiliriz, en kısa zamanda detaylırı paylaşıyor olacağız. :giggle:

Son düzenleme:
Bugün ziyaret ettim ben de. Ijeni Lestari'ye ek olarak Colombia La Cinta çok güzel. Kakao acılığı ve frenk üzümüyle mürdüm eriği mayhoşluğu çok dengeli. Aldığımız kahvelerden bir tanesi La cinta
Endonezya ile birlikte festivalde sunduğumuz, Colombia La Cinta naturel kahvemizde festivalin beğenildiği kahvelerden biri, Mürdün eriği, kiraz ve bitişte damağa bıraktığı kakao tadım notları, oldukça keyif verici, sizlerinde sunumumuzdan memnun kalmanız ve keyif almanız, bizi sevindirdi, afiyet olsun. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. :coffee:

Merhabalar, ziyaretleriniz çok teşekkür ederiz, yeni gelen Endonezya Ijen Lestari rahatsız etmediği fermente tatları, bizimde memnun kaldığımız kahvelerden biri oldu.
Etkinin yeni prototip için arkadaşlara şuan sadece takipte kalın diyebiliriz, en kısa zamanda detaylırı paylaşıyor olacağız. :giggle:
Prototip halihazırda etkin kullanıcılarını üzer mi ? 😇

@Fidat Bey indirim geliyor mu yakında?
Merhaba Hamid bey. Yakın zamanda festivalde yaptığımız indirimi, festivale işi olup gelemeyen, başka şehirde olan gelemeyen arkadaşları da düşünerek devam ettirmeyi düşünüyoruz. Onun için ayrı duyuru yapacağız. ilginiz için teşekkür ederiz.

Merhaba arkadaşlar, umarız herkes iyidir. Markamızın üçüncü yıldönümünü kutluyoruz! 🎉
İlk günden beri Coffee.dat Roastery’yi beğeniyle takip eden ve destekleyen tüm kahve severlere içten teşekkürlerimizi sunarız.
Bu özel günümüzü kutlamak amacıyla, tüm kahvelerimizde ve ekipman kategorisindeki etkin dripper’larda, herkese açık olan Coffee.Dat3 koduyla, bugünden itibaren Kasım ayının 15 kadar, yüzde yirmi indirim sağladık. Keyifli alışverişler dileriz!:coffee:

Sizlerin yorum ve desteği, markamızın sağlıklı şekilde gelişmesi ve ilerlemesi için çok önemli. Tekrar teşekkür eder, keyifli günler dileriz!:giggle:

www.coffeedatroastery.com

Not olarak bazı ürünlerimizin stok sınırlarını belirtmek istiyoruz:
Brezilya primavera 250gr'lık 5 paket
Honduras Comicovel 250gr'lık 10 paket
Colombia Monteblanco 250gr'lık 22 paket
Colombia La Loma 250gr'lık 18 paket

Coffee.dat Roastery QR  kopyası 2.jpg

Son düzenleme:
kod çalışmıyor gibi Coffeedat3 şeklinde giriş yapıyorum coffeedat3 kodu bulunamadı diye uyarı veriyor.

Merhaba arkadaşlar, umarız herkes iyidir. Markamızın üçüncü yıldönümünü kutluyoruz! 🎉
İlk günden beri Coffee.dat Roastery’yi beğeniyle takip eden ve destekleyen tüm kahve severlere içten teşekkürlerimizi sunarız.
Bu özel günümüzü kutlamak amacıyla, tüm kahvelerimizde ve ekipman kategorisindeki etkin dripper’larda, herkese açık olan Coffee.Dat3 koduyla, bugünden itibaren Kasım ayının 15 kadar, yüzde yirmi indirim sağladık. Keyifli alışverişler dileriz!:coffee:

Sizlerin yorum ve desteği, markamızın sağlıklı şekilde gelişmesi ve ilerlemesi için çok önemli. Tekrar teşekkür eder, keyifli günler dileriz!:giggle:

www.coffeedatroastery.com

Not olarak bazı ürünlerimizin stok sınırlarını belirtmek istiyoruz:
Brezilya primavera 250gr'lık 5 paket
Honduras Comicovel 250gr'lık 10 paket
Colombia Monteblanco 250gr'lık 22 paket
Colombia La Loma 250gr'lık 18 paket

Ekli dosyayı görüntüle 35762
Monteblanco citrullus washed fermantosyon olan mı? Eğer öyleyse stoğu tek başıma almayı planlıyorum da 🫠😂

Geri