• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee.dat Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fidat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahahah , evet espri olarak yazmıştım onu Fidat İle aramızdaki bir şakanın devamıydı aslında. Bu arada ben Uğur , Coffee Department’ta çalışmaktayım. :)

Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir.

Küçük bir duyuruda bulunmak istedik. Yüksek gramajdaki kahvelerinizi daha yüksek temiz bir çözüme ulaştırmak için, ETKİN-8 CUP Dripperi sizlere kısaca tanıtmak isteriz.

Etkin 8-cup Dripper, bir litreye kadar kahve yapmak için optimize edilmiş düz tabanlı damlatıcıdır. Çift cidarlı ergonomik tasarımı kolay kullanım sağlar.
Dizaynı tatlı, dolgun bir fincan kahve için optimal akış sağlar.
Etkin Dripper ile herkese yetecek kadar kahve yapabilirsiniz.
%100 Türk porseleninden Türkiye’de üretilmiştir.
Etkin Dripper, standart 8-12 fincanlık sepet kahve filtreleri kullanır.

Şu anda https://coffeedatroastery.com/ sitemizde ETKİN-8 CUP Dripper ile yeni tanışmak isteyen tüm arkadaşlara %15 tanışma indirimi tanımladık. İlgisini çeken ve incelemek isteyen arkadaşlar detay olarak sitemizi ziyaret edebilir.

Keyifli günler!
Selamlar arkadaşlar umarım iyisinizdir, merak edenler için buradan duyurmak istedik, Baby Etkin yani Etkin 2-cup bu gece 00:00de satışa sunulacaktır, geri sayımlar başladı 🤩.
İlk 10 gün tanışma olarak %10 indirimlidir.

https://coffeedatroastery.com/ sitemizden ulaşabilirsiniz.

Keyifli günler!

Selamlar arkadaşlar umarım iyisinizdir, merak edenler için buradan duyurmak istedik, Baby Etkin yani Etkin 2-cup bu gece 00:00de satışa sunulacaktır, geri sayımlar başladı 🤩.
İlk 10 gün tanışma olarak %10 indirimlidir.

https://coffeedatroastery.com/ sitemizden ulaşabilirsiniz.

Keyifli günler!
Selamlar değerli arkadaşlar. Hatırlatma amaçlı, Baby Etkin, yani Etkinin designin yeni ürünü tanışma indirimi son 2 gün. Ürünü merakeden arkadaşlar için Link bırakıyorum.

Keyifli günler!

Bu ikisini çok merak ettim.
Bu arada alışveriş deneyimi ve kullanıcı hisleri açısından web sayfalarını beğenmedim. Üye olamadım, nasıl olacağını tespit edemedim. Benim için önemli, daha önceki siparişlerimi hatırlayıp sonraki siparişlere karar veriyorum. Bir de o tepe menü beni takip etmeye çalıştıkça içeriği okumak zulüm oldu. Geri bildirim vermek istedim.

Bu arada alışveriş deneyimi ve kullanıcı hisleri açısından web sayfalarını beğenmedim. Üye olamadım, nasıl olacağını tespit edemedim. Benim için önemli, daha önceki siparişlerimi hatırlayıp sonraki siparişlere karar veriyorum. Bir de o tepe menü beni takip etmeye çalıştıkça içeriği okumak zulüm oldu. Geri bildirim vermek istedim.
Merhaba, benim açımdan bu iki kahve güzel bir seçim. Honduras Comicovel yıkanmış bir kahvedir, gayet hafif temiz içimli gün her saatinde tercih edilen bir kahvedir. Ethiopia Uraga markamız kurulduğundan beri sevilerek her sene satışa sunulan bir naturel kahvemizdir, oldukça meyvemsidir ve kahve dinlendikçe şaşırtıcı bir tat profili sunar. umarım beğenirsiniz, şimdiden afiyet olsun :coffee:
Geri bildirimler her zaman bizim için önemlidir, teşekkür ederiz.😊

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Coffee.dat Roastery olarak Aralık ayının 20'sine kadar geçerli olan %20 indirim kodu
( unicorn ) www.coffeedatroastery.com sitemize tanımlanmıştır, tüm kahve seven değerli arkadaşlara duyurulur.
Keyifli günler dileriz!
Merhaba arkadaşlar, hatırlatma amaçlı, Aralık ayının 20'sine kadar kahvelerimizde olan indirim süresi son 1 gün kalmıştır.
keyifli günler...:coffee:

Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Markamız kurulduğundan beri beğenerek satışa sunduğumuz seçkilerden Ethiopia Uraga, ve Honduras Comicovel, çekirdeklerimizin stock sonuna geldik, ve yeni hasatlarının olup olmayacağını bilmiyoruz. Dolaysıyla son kalan bu stocklar için %20 indirim uyguladık, kod: coffee.dat
Stock durumu: Ethiopia uraga, 250gr/ 30 paket
Honduras comicovel, 250gr /30 paket

Özelikle Bu iki seçkimizi seven arkadaşların dikkatine :)

Bu arada yepyeni iki çeşit kahve tadımlarını yapıp kontratlarımızı yaptık yakında da bu kahveleri seçkimize eklemek üzereyiz takipte kalın.
Keyifli günler dileriz! ☕

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Umuyoruz ki herkes iyidir.

Yakın zamanda kahve seçkimize 3 çeşit yepyeni kahve ekledik ve buradan kısaca bilgi vermek istedik.
Kahveler hakkında detaylı bilgiler için, lütfen sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

www.coffeedatroastery.com

Ethiopia Hambela Alak; Ethiopia Guji bölgesinde yetişen Heirloom variyetesi naturel bir kahvedir. Hafif bergamotlu çayımsı tadıyla, canlı meyvemsi aromaları ve hafif çiçeksi notlarıyla, sanki meyveli çay deneyimi sunar.

Colombia La Cinta; Kolombiya Tolima bölgesinde yetişen Caturra variyetesine sahip naturel bir kahvedir. Uzun fermantasyon sureci sayesinde, olgun meyve tatları ve derin tatlılık ile zengin bir lezzet sunar.

Endonezya Ijen Lestari; Bu kahve, Endonezya'nın Doğu Java bölgesinden karışık variyetelere sahip, işleme metodu olarak karbonik masarasyon bir kahvedir.
Meyvemsi tatlarıyla beraber, fermantasyondan gelen laktik asit notları, hafif yoğurt ve kremamsı hissi ve kompleks tat profiliyle klasik Endonezya kahvelerinden çok daha farklıdır.

Aynı zamanda tüm kahve sever arkadaşlarımız için tanışma fırsatı olarak, kod: Innovation ile 10 Ağustosa kadar %20 indirim uyguladık. Bununla beraber mevcutta bulunan diğer kahve ürünlerimiz için de kod geçerlidir. Sorularınız için her zaman buradayız ve sitemizdeki iletişim sayfasından da bize ulaşabilirsiniz. Şimdiden keyifli deneyimler dileriz! 😊 ☕

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Umuyoruz ki herkes iyidir.

Yakın zamanda kahve seçkimize 3 çeşit yepyeni kahve ekledik ve buradan kısaca bilgi vermek istedik.
Kahveler hakkında detaylı bilgiler için, lütfen sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Ethiopia Hambela Alak; Ethiopia Guji bölgesinde yetişen Heirloom variyetesi naturel bir kahvedir. Hafif bergamotlu çayımsı tadıyla, canlı meyvemsi aromaları ve hafif çiçeksi notlarıyla, sanki meyveli çay deneyimi sunar.

Colombia La Cinta; Kolombiya Tolima bölgesinde yetişen Caturra variyetesine sahip naturel bir kahvedir. Uzun fermantasyon sureci sayesinde, olgun meyve tatları ve derin tatlılık ile zengin bir lezzet sunar.

Endonezya Ijen Lestari; Bu kahve, Endonezya'nın Doğu Java bölgesinden karışık variyetelere sahip, işleme metodu olarak karbonik masarasyon bir kahvedir.
Meyvemsi tatlarıyla beraber, fermantasyondan gelen laktik asit notları, hafif yoğurt ve kremamsı hissi ve kompleks tat profiliyle klasik Endonezya kahvelerinden çok daha farklıdır.

Aynı zamanda tüm kahve sever arkadaşlarımız için tanışma fırsatı olarak, kod: Innovation ile 10 Ağustosa kadar %20 indirim uyguladık. Bununla beraber mevcutta bulunan diğer kahve ürünlerimiz için de kod geçerlidir. Sorularınız için her zaman buradayız ve sitemizdeki iletişim sayfasından da bize ulaşabilirsiniz. Şimdiden keyifli deneyimler dileriz! 😊 ☕
Merhaba arkadaşlar, sizlere hatırlatmak isteriz. Yeni kahve ürünlerimiz ve mevcuta olan diğer kahveler için uyguladığımız kod: Innovation, ile % 20 indirimimiz son günlerine yaklaşmaktadır ( son 5 gün), sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. keyifli günler dileriz! ☕

Rum Barrel ve Passion Fruit aldım, ikisi de enfes, degass süresi dolmamasına rağmen ara ara demliyorum. Dün Rum Barrel aeropress reçetemle yaptım inanılmaz tatlı ve çok keyifli bir çıktı verdi. Passion Fruit Türk kahvesinde favorim. Ayrıca pour-over demlemelerde de oldukça dengeli, alttan gelen çarkıfelek notaları, canlı asidite ve tatlılık ile çok memnun kaldığım bir kahve oldu. Kavrumlar tam ayarında kahveler kolay çözünüyor. Özellikle Rum Barrel daha demlerken gelen yoğun ve kompleks aromalar mest ediyor. @Fidat İndirim ve kaliteli kahveler için teşekkürler.

Rum Barrel ve Passion Fruit aldım, ikisi de enfes, degass süresi dolmamasına rağmen ara ara demliyorum. Dün Rum Barrel aeropress reçetemle yaptım inanılmaz tatlı ve çok keyifli bir çıktı verdi. Passion Fruit Türk kahvesinde favorim. Ayrıca pour-over demlemelerde de oldukça dengeli, alttan gelen çarkıfelek notaları, canlı asidite ve tatlılık ile çok memnun kaldığım bir kahve oldu. Kavrumlar tam ayarında kahveler kolay çözünüyor. Özellikle Rum Barrel daha demlerken gelen yoğun ve kompleks aromalar mest ediyor. @Fidat İndirim ve kaliteli kahveler için teşekkürler.
Merhaba Hamid bey, kahvelerimizi beğendiğinize sevindik, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz, afiyet olsun!😊 @DragonFly

Son düzenleme:
Selamlar, kahve festivalinde yine kavrumlarını beğendiğim Fidat betim standına uğradım.

IJEN LESTARİ - vişne-likörümsü tadım notlarını seven ama baymasından endişe ettiğiniz şeyler de içermeyen çok güzel bir kahve olmuş. Emeklerine sağlık!

Etkin için de yeni bir prototip yapıldığını gözlerimizle görerek şahit olduk diyelim. Etkin almak için bekleyenler bir miktar daha bekleyebilir. Süresi-detaylarına hakim değilim ama yeni bir prototip şu an hazırlanıyor gibi ❤️‍🔥

Selamlar, kahve festivalinde yine kavrumlarını beğendiğim Fidat betim standına uğradım.

IJEN LESTARİ - vişne-likörümsü tadım notlarını seven ama baymasından endişe ettiğiniz şeyler de içermeyen çok güzel bir kahve olmuş. Emeklerine sağlık!

Etkin için de yeni bir prototip yapıldığını gözlerimizle görerek şahit olduk diyelim. Etkin almak için bekleyenler bir miktar daha bekleyebilir. Süresi-detaylarına hakim değilim ama yeni bir prototip şu an hazırlanıyor gibi ❤️‍🔥
Bugün ziyaret ettim ben de. Ijeni Lestari'ye ek olarak Colombia La Cinta çok güzel. Kakao acılığı ve frenk üzümüyle mürdüm eriği mayhoşluğu çok dengeli. Aldığımız kahvelerden bir tanesi La cinta

Geri