• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Denizhan ağabey yönlendirme konusunda bizden çok daha iyi fikir verir:) Gerçekten güzel bi paket hazırlamış🌸

Bize gelecek olanlar
Kenya Ruby
Kenya Outo
El Salvador Pacamara
Etiyopya Gatta
Etiyopya Chacho
Savage Fusion
Panama Agatsby
Benim aldıklarım genelde yeni kahveler, çoğunu henüz tatmadım ancak örneğin bu alımımdaki La Palma y El Tucan çiftliğinin Biohero'su kuru kokusundan itibaren hakikaten farklı bir kahve, geçen alımımda tatmıştım.. Onun dışında ünlü Panama çiftliklerinin kahveleri zaten oldukça iyi, Ivica da kavrumlarının hakkını veriyor, aralarında neredeyse her alımda aldıklarım var, örn. Drima Zede, ki herkese hitap etmiyor, ve Kemgin gibi... Görece daha uygun fiyatlı kahveleri için ise, genellikle Etiyopyaları favorimdir... Kenyaları ise ayrı bir parantezi hakkediyor çünkü bizzat kendi üretimleri, ardında 14-15 yıllık çok ciddi bir emek var... Başka hiç bir kavurucuda bulamayacağınız tek varyete Kenya kahveleri sadece Ivica'nın koleksiyonunda var... Aralarında òzellikle Ortho ve Ordo favorilerim... Ayrıca yine bazı Kolombiyalar da, Cristales gibi, oldukça keyfli...

Sonuç, tabii ki bu tavsiyeler kendi damak zevkime göre, size uyup uymayacağının garantisi yok :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Benim aldıklarım genelde yeni kahveler, çoğunu henüz tatmadım ancak örneğin bu alımımdaki La Palma y El Tucan çiftliğinin Biohero'su kuru kokusundan itibaren hakikaten farklı bir kahve, geçen alımımda tatmıştım.. Onun dışında ünlü Panama çiftliklerinin kahveleri zaten oldukça iyi, Ivica da kavrumlarının hakkını veriyor, aralarında neredeyse her alımda aldıklarım var, örn. Drima Zede, ki herkese hitap etmiyor, ve Kemgin gibi... Görece daha uygun fiyatlı kahveleri için ise, genellikle Etiyopyaları favorimdir... Kenyaları ise ayrı bir parantezi hakkediyor çünkü bizzat kendi ürünleri, ardında 14-15 yıllık çok ciddi bir emek var... Başka hiç bir kavurucuda bulamayacağınız tek varyete Kenya kahveleri sadece Ivica'nın koleksiyonunda var... Aralarında òzellikle Ortho ve Ordo favorilerim... Ayrıca yine bazı Kolombiyalar da, Cristales gibi, oldukça keyfli...

Sonuç, tabii ki bu tavsiyeler kendi damak zevkime göre, size uyup uymayacağının garantisi yok :)
Altın gibi circulor tavsiye rehberi.👌

Normalde böyle şeyleri forumda paylaşmayı sevmem ama bazı firma başlıklarında fiyat muhabbeti geçince ekleme ihtiyacı hissettim.
Uzun bir aradan sonra hak ettiğime kanaat getirerek kendime bir hediye paketi yaptım.

ETHIOPIA Halo Washed WX 250g (SCA 90)
YEMEN Marzi Natural NX 250g (SCA 88.5)
EL SALVADOR Divina Pacamara Natural Anaerobic NAX 250g (SCA 89.75)
PANAMA Altieri Caturra Natural Anaerobic Slow Dry Fermentation NASDX 250g (SCA 89.25)
PANAMA Ninety Plus Tigre Gesha 20g (SCA 97)

87,00 € (vergi hariç) - 102,00 € (%18 vergi dahil) -
Fiyat Yükselten Tigre olmasa idi paket başı fiyat gümrük dahil 350 tl olacaktı ki (Tigre ortalamayı 500'e çıkarıyor), puanlarını ve kavuran kişiyi düşündüğünüzde yurtiçi kahve fiyatlarının açıklanabilir tarafı yok bana göre.

Yeşil çekirdeğin ülkeye ithal edilmesi süreci ile ilgili bilgim yok, belki gereğinden fazla vergi yükü vs vardır, bilemem. Ancak son kullanıcı olarak firmalara destek olmaktan ziyade kendi adıma doğru kararı vermek, alışveriş yapmak bana daha mantıklı geliyor. Ben kendi adıma yurtiçinden sadece kahvaltı/yiyecek yanı için fiyat/performans çekirdeği almayı, keyif için yurtdışına yönelme kararı aldım.

500tl vergi verdinizmi yoksa öyle mi olacak diye hesapladınız bende 85 euro’luk alişveriş yaptım 😂

Normalde böyle şeyleri forumda paylaşmayı sevmem ama bazı firma başlıklarında fiyat muhabbeti geçince ekleme ihtiyacı hissettim.
Uzun bir aradan sonra hak ettiğime kanaat getirerek kendime bir hediye paketi yaptım.

ETHIOPIA Halo Washed WX 250g (SCA 90)
YEMEN Marzi Natural NX 250g (SCA 88.5)
EL SALVADOR Divina Pacamara Natural Anaerobic NAX 250g (SCA 89.75)
PANAMA Altieri Caturra Natural Anaerobic Slow Dry Fermentation NASDX 250g (SCA 89.25)
PANAMA Ninety Plus Tigre Gesha 20g (SCA 97)

87,00 € (vergi hariç) - 102,00 € (%18 vergi dahil) -
Fiyat Yükselten Tigre olmasa idi paket başı fiyat gümrük dahil 350 tl olacaktı ki (Tigre ortalamayı 500'e çıkarıyor), puanlarını ve kavuran kişiyi düşündüğünüzde yurtiçi kahve fiyatlarının açıklanabilir tarafı yok bana göre.

Yeşil çekirdeğin ülkeye ithal edilmesi süreci ile ilgili bilgim yok, belki gereğinden fazla vergi yükü vs vardır, bilemem. Ancak son kullanıcı olarak firmalara destek olmaktan ziyade kendi adıma doğru kararı vermek, alışveriş yapmak bana daha mantıklı geliyor. Ben kendi adıma yurtiçinden sadece kahvaltı/yiyecek yanı için fiyat/performans çekirdeği almayı, keyif için yurtdışına yönelme kararı aldım.
Bravo, bende aynı şeyleri düşünüyorum. Yurtiçi işi benim içinde hemen hemen bitmiştir.

Bende ninety plus drima zede
Ninety plus derar ela
Yemen Marzi
Salvador pacamara aldım aklımdada Savage kaldı derar yerine onu alsaydım diyorum bir dahaki alıma artık 😂

Bende ninety plus drima zede
Ninety plus derar ela
Yemen Marzi
Salvador pacamara aldım aklımdada Savage kaldı derar yerine onu alsaydım diyorum bir dahaki alıma artık 😂
Derar ela ve drima zede bana göre tat olarak birbirlerine çok yakınlar keşke farklı seçseymişsiniz. Ama ikiside çok güzel kahveler hele drima zede espresso olarak fena gerçekten.

anlamadığım bi nokta var mesela Savage kg 175 dolar iken 250 gramı 30 dolar derar ela ise kg fıyatı 33dolar iken 250 gram fiyatı 25 dolar baktığımız zaman ikisinin kg bazında fiyatları arasında baya bi uçurum varken 250gr fiyatları birbirlerine baya yakın sebebi ne ola ki 😄

@zebercet hocam sizin kargo durumu nedir 9 gün oldu gelemedi kargo hala :D 4 gündür gümrükte bekliyor

Postnorddu benim 😅

@zebercet hocam sizin kargo durumu nedir 9 gün oldu gelemedi kargo hala :D 4 gündür gümrükte bekliyor
Coffeacirculor’dan aldığım kahveler 5 gündür İstanbul’da ve hiç harakette yok,başka siteden aldığım kahveler ise 10 gün oldu daha Türkiye’ye girişi bile görünmüyor. Yılbaşı alış-verişinden dolayı gümrükte yoğunluk var, yılbaşından önce birşey almayı düşünmüyorum artık.

Geri