daha çok 200 ml demleme yaptığım için o reçeteyi çok pratik bulmuyorum.Kendi sitesinde ki reçeteyi denedin mi
kendim 200/12.5 40+80+80 94 C ile denedim ama tatları silik buldum. Cmd 23 ile öğüttüm.
daha çok 200 ml demleme yaptığım için o reçeteyi çok pratik bulmuyorum.Kendi sitesinde ki reçeteyi denedin mi
Düz tabanla demliyorsan 12/200 50x4 91derecedaha çok 200 ml demleme yaptığım için o reçeteyi çok pratik bulmuyorum.
kendim 200/12.5 40+80+80 94 C ile denedim ama tatları silik buldum. Cmd 23 ile öğüttüm.
Yakın zamanda sipariş verenler, gümrük vergisi (abuk kutu/paket açılımları) ve teslimat sürelerini paylaşabilir mi?
89+ üstü 5x250 paket başı ortalama (+%18 dahil) 330 tl civarına denk geliyor.
Güzel çekirdek söz konusu olduğunda yurtiçinden daha hesaplı gibi şu an.
biraz daha anlatsana ne kadar bekleyelim mesela?Bu arada arkadaşlar, Circulor'dan alım yapma planı olanlara beklemelerini ve ara ara burayı kontrol etmelerini tavsiye ediyorum![]()
Hangi kahve?Savage için önerdiğiniz bir reçete var mı? Bir defa Orea, bir defa da April Brewer ile demledim. Orea ile yaptığım demleme epey tatlı ve biraz da yuvarlak bir sonuç verdi, tatlar çok iyi ayırt edilemiyor. April ile underextracted bir sonuç elde etmiştim. Su olarak Peak Water ile 4.1 ayarda 70-80 ppm arası plan bir su kullandım.
Ayın 12-13'üne kadar... yani bu hafta belli olur inşallah.biraz daha anlatsana ne kadar bekleyelim mesela?![]()
Hangi kahve?
o zaman veriyorum Mehteri? Vereyim mi? Aha da verdim gitti.Ayın 12-13'üne kadar... yani bu hafta belli olur inşallah.
En sevdiğim kahvelerdendirKahvenin adını yazmamak da güzel olmuşAnthem Geisha.
Heyecanlandım şimdi. kahveler nette bir kıpırdanma uzun zamandır var ama ivica tarafından tam dönüş alınamadı bir türlü, aslında beklenti 3+haftadır var o yüzden daha da anlamlı olur bu indirim.Ayın 12-13'üne kadar... yani bu hafta belli olur inşallah.
Heyecanlandım şimdi. kahveler nette bir kıpırdanma uzun zamandır var ama ivica tarafından tam dönüş alınamadı bir türlü, aslında beklenti 3+haftadır var o yüzden daha da anlamlı olur bu indirim.
Hafif bi spoiler verebilir misiniz üstad?
Bundle - sınırlı paket gibi mi planlanıyor
Yoksa genel - süreli bir kod gibi mi olacak
Hadi inşallah![]()
İstanbul şube ne güzel kendi aralarında alıyor, biz de uzaktan uzaktan bakıyor -hatta bu başlığa bu nedenle tıklamasam da merak işte- arkadaşlar ne güzel eğleniyor deyip haşa kıskanmayıp sizin adınıza seviniyor idik.Hangi kahve?
Ayın 12-13'üne kadar... yani bu hafta belli olur inşallah.
Yılda üç sefer güzel fikir, ileteyim Ivica’yaİstanbul şube ne güzel kendi aralarında alıyor, biz de uzaktan uzaktan bakıyor -hatta bu başlığa bu nedenle tıklamasam da merak işte- arkadaşlar ne güzel eğleniyor deyip haşa kıskanmayıp sizin adınıza seviniyor idik.
Üç dört ayda bir de olsa yapsak ya bunu.
Kulüp kuruluş yıl dönümü etkinliği olarak başlayan yurt dışı alımları , bu yıl gündeme gelse de planlama biraz geriden geldi diye düşünüyorum. Birbiriyle ilgisi var mı bilmem; ama en azından buranın ilgilsi olmadığını düşünüyorum.Forumlar arası rekabet kızıştı, diğer taraftan önce burada indirim olursa yılın çalımı olur
Ya da Ivıca da uyanık davranıp genel bir indirim yapar![]()
Böyle bir durum yok, ben Ivica’ya yazdığımda kahveler.net’teki başlıktan haberim yoktu, ayrıca çalım falan gibi bir şey de asla söz konusu olamaz, burada bir rakip falan da söz konusu değil.Forumlar arası rekabet kızıştı, diğer taraftan önce burada indirim olursa yılın çalımı olur
Ya da Ivıca da uyanık davranıp genel bir indirim yapar![]()
Espriyle yazılmış bir mesajdı, farklı anlamlar aramaya gerek yok diye düşünüyorum.Böyle bir durum yok, ben Ivica’ya yazdığımda kahveler.net’teki başlıktan haberim yoktu, ayrıca çalım falan gibi bir şey de asla söz konusu olamaz, burada bir rakip falan da söz konusu değil.
Değer yandan Halil hocamın bahsettiği gibi bunu yıl dönümü etkinliği olarak planladık. Zaten ilkini burası yapmıştı, burada bir anormallik yok