• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 hafta önce fermente ağırlıklı almıştım, bu sefer Alteri yi merak ettiğim için Panama Typica,caturra,catuai,dilgo aldım. Senin sepette ne var
Yemen
Altieri yuyi
Savage fusion
Yuyi ve fusion önceki yazışmalarda baya beğenilmiş çekirdeklerdi, bi yemende risk aldım

Yemen
Altieri yuyi
Savage fusion
Yuyi ve fusion önceki yazışmalarda baya beğenilmiş çekirdeklerdi, bi yemende risk aldım
Bende geçen hafta gardelli den Yemen kahvesi aldım Hassan al amer, hiç su tutmuyor demlemeler çok kısa sürüyor yarın clever dripper ile deneyeceğim.

Bende geçen hafta gardelli den Yemen kahvesi aldım Hassan al amer, hiç su tutmuyor demlemeler çok kısa sürüyor yarım clever dripper ile deneyeceğim.
Kawada da Al Hayma var. Genel Yemen kahveleri fiyatlandırmalarında daha ucuz geldi, bilemedim.
Circulorun ticaretine güvendiğim için buradan aldım bende.
Gardelliyi bilmiyordum. Onada bakarım, sağol yönlendirme için

@msacid ve @kahuna sağolsunlar, yardımcı oldular çok, circulor alımı yapmış oldum bendeniz de.

ilk fark ettiğim şey şu: circulor hype'ı gerçekmiş arkadaş. maşallah yani. çok yazmayacağım, övdüm hypeladım sayın. bu iveca bey n'apıyor öyle ya... 🤤

@msacid ve @kahuna sağolsunlar, yardımcı oldular çok, circulor alımı yapmış oldum bendeniz de.

ilk fark ettiğim şey şu: circulor hype'ı gerçekmiş arkadaş. maşallah yani. çok yazmayacağım, övdüm hypeladım sayın. bu iveca bey n'apıyor öyle ya... 🤤
Farklı bir sanat icra ettiğini düşünüyorum.fiyat olarak da uygun sanki geishalar dışından tüm kahveleri galiba birer geisha gibi ben bu vakte kadar paketi açıp çekirdekten içinde yazan aromaların kokusunu almamıştım.Bu adam çok Başka bir dünya

Yahu arkadaşlar circulorun kahveleri için çeşitli sular deniyorum hala istediğim verimi alamadım. varsa tavsiyeniz açığım.
şimdiye kadar
Pınar uludağ-sıcakken bitter, soğudukça eh ama en çok bunda narenciye notaları geliyor.
nestle-en dengelisi. ama tatlar biraz fazla blend gibi. tatlı, bitterlik yok.
uludağ premium-üstteki ikisinin arası, tam bir blend. en azından bitterlik az.

Sırada denenmeyi bekleyen rioba, seymenler pınarı-haymana,assu ve kuzeyden var. Ben uygun suyu bulana kadar kahveler bitecek heralde:ROFLMAO:

Nestle purelife baya iyiydi damacana olan buzdağı gölgeliyor erikli eh işte benim denediklerim bunlardı birer kahveyi yaklaşık 20 25 gün de bekletirsen daha iyi olabilir ( belkide bekletmişsindir benimkide lafmı işte 😂)

Circulor kahveleri için birçok deneme yaptıktan sonra diyebilirim ki, eğer kendi suyunuzu hazırlama, Peak Water alma veya mineral karışımlar kullanma durumununuz yoksa; piyasada Circulor kahvelerine en uygun hazır su olarak Kuzeyden'i tavsiye edebilirim.

Elimde su olmadığında en iyi neticeyi Kuzeyden ile almıştım

Moderatörün son düzenlenenleri:
3 hafta önce fermente ağırlıklı almıştım, bu sefer Alteri yi merak ettiğim için Panama Typica,caturra,catuai,dilgo aldım. Senin sepette ne var
Caturra mükemmel bir kahve. En beğendiğim kahve şu an Caturra oldu diyebilirim. Typica, nasıl anlatsam bilemiyorum ama babama öğütüp versem, kettle ile su kaynat, eşit aralıklar ile eşit miktar su koy desem, benim aldığım sonucu alır. Çok rahat, çok profesyonel bir kahve :)

Yahu arkadaşlar circulorun kahveleri için çeşitli sular deniyorum hala istediğim verimi alamadım. varsa tavsiyeniz açığım.
şimdiye kadar
Pınar uludağ-sıcakken bitter, soğudukça eh ama en çok bunda narenciye notaları geliyor.
nestle-en dengelisi. ama tatlar biraz fazla blend gibi. tatlı, bitterlik yok.
uludağ premium-üstteki ikisinin arası, tam bir blend. en azından bitterlik az.

Sırada denenmeyi bekleyen rioba, seymenler pınarı-haymana,assu ve kuzeyden var. Ben uygun suyu bulana kadar kahveler bitecek heralde:ROFLMAO:
Ben Pürsu kullanıyorum memnunum genel olarak...

Üç gündür gümrükte kurcalıyorlar paketi diye paranoyaklaştım/:
Nasıldır şimdi acaba, yanlız mıdır, bir başına diğer paketlerin arasında aç mıdır, açıkta mıdır. Havalar soğudu üstünü örtmüşler midir?

Ne zaman geleceksin canım paketim. Gözümüz yollarda kaldı.

Ivica bey reçete eklemiş paketin içine ama demleme için değil, doktor yazısıyla reçete yazmış:eek:

1664365600232.png
Enigma cihazına bağladık yazıyı, şifre çözüldüğünde dönüş yapacak arkadaşlar(:

Ama kendisi beni benden aldı. Ivica beyciğim ufak gecikme için hediye göndermiş(: Panama Cuatro Nadxo_O Böyle olacaksa ben hiç vakitli kargo istemem. Hep geç kalsın(:
Valla mutlu oldum🌸

Ivica bey reçete eklemiş paketin içine ama demleme için değil, doktor yazısıyla reçete yazmış:eek:

Ekli dosyayı görüntüle 22155
Enigma cihazına bağladık yazıyı, şifre çözüldüğünde dönüş yapacak arkadaşlar:)

Ama kendisi beni benden aldı. Ivica beyciğim ufak gecikme için hediye göndermiş:) Panama Cuatro Nadxo_O Böyle olacaksa ben hiç vakitli kargo istemem. Hep geç kalsın:)
Valla mutlu oldum🌸
Fotoğrafı telefondan otomatik çevirttim, umarın işine yarar😂😂😂

Ekli dosyalar

• 3BDBEFFE-091C-48F3-9F27-51BD75742C55.jpeg
    3BDBEFFE-091C-48F3-9F27-51BD75742C55.jpeg
    133.5 KB · Görüntüleme: 108

Ama kendisi beni benden aldı. Ivica beyciğim ufak gecikme için hediye göndermiş:) Panama Cuatro Nadxo_O Böyle olacaksa ben hiç vakitli kargo istemem. Hep geç kalsın:)
Valla mutlu oldum🌸
matbaadaki çocuklar etiket yetiştiremedi, teknik sorunlar yaşıyoruz şu an ve bu yüzden sana kahveyi etiketsiz gönderdim ama bunu da telafi etmek için ekstra kahve gönderdim. insanlık başka bir şey zeber bey.

Valla mutlu oldum🌸
Yalnız ivica bile seni tanımış kimseye göndermemiştir herhalde böyle bir not 😂

Geri