• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffea Circulor Ethiopia Shewa Tadım Notları ve Reçeteler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hario ve Caffec filtreleri ile envayi çeşit öğütüm ayarında hep tıkanma ile biten, büyük öğütümlerde ise çözünme olmayan şekilde kahveyi tüketmiş oldum :( Bir tane düzgün fincan çıkaramadığımın hayal kırıklığı ile ilk gesha denememi tamamlamış oldum.

Th-2, 19/285, 94derece Ro(maden suyu ilaveli) 100gr ilk döküş birinci dakikada tıkandığını fark edince kalan suyun tamamını döküp erken bitmesini umdum ama çekirdek iyi olunca 4 dakika süren demleme sonucu bile çok iyi. Kaldı elde iki demlemedik shewa.

Bu sene en beğendiğim çekirdeklerden biri oldu Ethiopia Shewa. Buram buram bahar kokuları saçtı tüm eve. 93 derece Hamidiye su ile demledim. Suyun içine 3-4 ml (600 ml için) kadar maden suyu ilave ediyorum. LilyDrip ve Origami ile demleme yaptığım için hep 20 klikte öğüttüm Comandante ile. Ön demlemeyi öğüttüğüm çekirdek miktarının en az üç katı ile yaptım hep. Tek bazan iki döküş ile 2.45-3 dakika arası demlemeyi tamamladım. Bu çekirdek her demlemede çok mutlu etti beni. Açılmamış bir paketin daha buzlukta beklediğini bilmek ayrıca mutlu ediyor tabii 😉

​

Ben de iki gün önce demledim, bekledikçe daha da güzelleşmiş. Düşük ppmli hayat su ile demliyorum, çok güzel oluyor. Yılın elmaslarından 💎

Şu an son demlememi yaptım keyifle yudumluyorum.

Geri